Tesla

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.821
Που βρήκες ωμά στην πόλη μου βρε? Τρώγονται?
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, μύδγια αχνιστά, μέχρι εκεί!
Α, έφαγα και φοβερή αθερίνα (χρόνια είχα να φάω τόσο καλή) στον Τσακίρη στη Νέα Κίο.

Για ωμά λες, στο wild duck έχει κάποιες επιλογές, δοκιμάσαμε ωραίο καρπατσιο, σεβίτσε, ταρτάρ (σολωμού).

ΥΓ. Για δουλειά ήρθαμε δω..

Reaction score
5.376
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, μύδγια αχνιστά, μέχρι εκεί!
Α, έφαγα και φοβερή αθερίνα (χρόνια είχα να φάω τόσο καλή) στον Τσακίρη στη Νέα Κίο.

Για ωμά λες, στο wild duck έχει κάποιες επιλογές, δοκιμάσαμε ωραίο καρπατσιο, σεβίτσε, ταρτάρ (σολωμού).

ΥΓ. Για δουλειά ήρθαμε δω..
Δεν έχω φάει στην άγρια παπια. Στον Τσακίρη ναι κλασσική αξία.
Συνέδριο? Στο amalia σας έχουν?

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.359
Το παρακάτω δε θυμάμαι αν το βάλαμε στο νήμα. Έχει και ενδιαφέρουσα σύγκριση με taycan:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.821
Και μόνον που συγκρίνεται με το κορυφαίο πόρσε, φτάνει.

Γενικά όλα τα Τέσλα θριαμβεύουν στο τεστ ταράνδου.

Τα σχόλια των οδηγών επί των δοκιμασιών αυτών του km77, είναι σταθερά όμοια με τα σχόλια φίλων που έχουν οδηγήσει τόσο το πλαντ όσο και το τάικαν, νιώθουν να στρίβει καλύτερα το τάικαν, αλλά και να φρενάρει καλύτερα το τάικαν, ασχέτως εάν σε κάποια τεστ βγαίνει καλύτερο το πλαντ με μετρήσεις. Η αίσθηση είναι καλύτερη στο πόρσε.

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.359
Νομίζω οι μηχανικοί της Τέσλα έχουν βάλει απαίτηση όλα τα μοντέλα τους να περνούν με 82χλμ/ώρα. Πιο λίγο, κόβονται.

Και μπράβο τους που, εκτός του καλού software, δεν έχουν τσιγκουνευτεί διπλά ψαλίδια ακόμη και στο Μ3RWD όταν σχεδόν όλοι οι υπόλποιποι κατασκευαστές βάζουν μεγάλες οθόνες και βγάζουν ακριβές αναρτήσεις.

Τέλος να σημειώσουμε ότι τα Τέσλα φρενάρουν πολύ στο έλκ.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.359
Κυκλοφορεί διαδικτυακή φήμη, δηλ. αρβύλα μάλλον, ότι το facelifted M3P θα είναι τύπου plaid.

Για ακόμη περισσότερη performance.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.739

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.821
Στρόγγυλα 3 χιλιάρικα αυστραλέζικα ντάλαρς:

Σε πιο σημαντικά νέα:

<<As Tesla explains on its website, when preconditioning the cabin while the vehicle is plugged in, the car will adjust the cabin and battery temperatures without drawing power from the battery.>>

Να ένας ακόμα λόγος για να έχεις συνδεδεμένο στην μπριζα το EV κάθε μέρα!

Η πλάκα είναι πως φόρτιση (20-80%) χρειάζεται το LR κατά μέσο όρο (μέση χρήση ΙΧ Ευρωπαίου Πολίτη) 1 φορά στις 2 βδομάδες! 😂🤣😁

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.821
Ακόμα μια αναβάθμιση software είχα σήμερα, ούτε ξέρω πόσες αναβαθμίσεις έχουν έρθει στους 3 μήνες, έχω χάσει τη μπάλα (μάλλον >10). 😁

ΟΤΑ λέμε, κι οι άλλοι κλαίνε. 🤪🤣😂😁

TGD

Reaction score
8.532
Καλά, αν μου εστελναν αναβαθμίσεις τόσο συχνά, μάλλον θα καταλάβαινα ότι δεν το είχαν φτιάξει σωστά εξαρχής...
Ας πούμε, κάθε πότε αναβαθμίζεται ο Trinnov;

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.265
Υπάρχει πιθανότητα οι αναβαθμίσεις να είναι και εξατομικευμένες. Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο, αλλά δεν είναι και απίθανο. Η Tesla έχει digital twin για κάθε όχημα της. Δηλαδή έχει στους server της ένα ψηφιακό ακριβές αντίγραφο του οχήματος του Κώστα. Το όχημα συλλέγει δεδομένα και όταν η Tesla ζητήσει τα data του οχήματος περνάνε στο digital twin. Έτσι βλέπει ακριβώς τι συμβαίνει στο αμάξι χωρίς καν να είναι σε κάποιο service. Δουλεύει τις αλλαγές και τις στέλνει Σαλονίκη. Είμαι δε βέβαιος πως αυτό έγινε και σε όλους όσους έκλειναν ραντεβού γιατί θεωρούσαν πως κάτι έχει το αμάξι και δεν βλέπουν το range στην πραγματικότητα. Μπήκαν, τράβηξαν, έκαναν έλεγχο, "καλημέρα κύριε είδαμε το όχημα σας δεν έχει τίποτα θα ακυρώσουμε το ραντεβού". 🙂

Digital Twin έχει και η Renault. 🙂 Δεν είναι τυχαίο πως ίδρυσε νέα εταιρεία με το όνομα Ampere, που θα είναι υπεύθυνη για το software των οχημάτων. Το ίδιο έκανε και η Ford. Στην αυτοκινητοβιομηχανία έρχονται τα πάνω κάτω με τα ηλεκτρικά.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.821
Τhese two new charts help visualize that lead to a degree that should embarrass all other automakers in the US:

1695978847347.png

1695978873821.png

Electrek’s Take:

The good news for the rest of the world is that Tesla’s lead is much less prominent in other markets like Europe and Asia.

But in the US, it is absolutely ridiculous.😂😁

Tesla is the EV market in the US! 😂😁

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.821
Σε λίγα χρόνια θα ψάχνεις να βρεις ποιο είναι το αυτοκίνητό σου. :biggrin:
Ήδη ισχύει αυτό σε κάποια μέρη του κόσμου. 🤪😂😁

Ένας φίλος μου έλεγε για Ισλανδία αν δε κάνω λάθος, μόνο τέτοια έβλεπε. Αίσχος...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.338
Members
38.171
Νεότερο μέλος
GBOUGAS