- Reaction score
- 5.420
Λύτρωση για τους βαλκάνιους τουρίστες κατόχους Tesla που κατεβαίνουν Χαλκιδική το καλοκαίρι θα είναι οι superchargers στη Θεσσαλονίκη.Μπούρδα το πλεονέκτημα των σουπερτσατζερς για Ελλάδα.
Λύτρωση για τους βαλκάνιους τουρίστες κατόχους Tesla που κατεβαίνουν Χαλκιδική το καλοκαίρι θα είναι οι superchargers στη Θεσσαλονίκη.Μπούρδα το πλεονέκτημα των σουπερτσατζερς για Ελλάδα.
Να ανοίξουν το precondition και για τους υπόλοιπους φορτιστές. Όχι απλά να τους βλέπουν μόνο. Μισές δουλειές.είναι διαφορετικό πράμα ο 100-ρης non Tesla με τον 250-αρη Τέσλα (και preconditioning πακέτο).
η διαφορά 100άρη με 200άρη ακούγεται μεγάλη, αλλά συνήθως είναι χωρίς σημασίαΆμα σου'ρθει ένα απόγευμα (όπως εμένα) να σου'ρθει ξαφνικά η επιθυμία να πας Νικήτη για να φας στον Αρσανά κάνα ωραίο ωμό, κι είναι το αυτοκίνητο στο 25%, κάνεις 5 λεπτά στάση σε σουπερτσάρτζερς κι έφυγες.
Για κάθε φορά που θα τύχει μια μεγαλούτσικη διαδρομή κι είναι χαμηλά οι μπαταρίες, είναι χρήσιμοι οι ταχυφορτιστές για τους Σαλονικιούς, ειδάλλως σπίτι μου σπιτάκι μου.
Στη Θεσσαλονίκη έχει 100-αρηδες, εντάξει, αλλά είναι διαφορετικό πράμα ο 100-ρης non Tesla με τον 250-αρη Τέσλα (και preconditioning πακέτο).
Ωμά ή καλοψημένα;
Ακόμα τα μαμά έχω, έβγαλαν 2 σαιζόν καλοκαιριού, τώρα έβαλα για δεύτερη φορά το χειμερινό σετ ζαντολαστιχα.Λάστιχα;
65k-85k.Και πόσο πάει το ηλεκτρικό μαλλί γι αυτό; Δεν είδα τιμή σε ένα άρθρο που βρήκα....
Νέα γαλλική ναυαρχίδα DS No8 με 750 χλμ. αυτονομία - AutoGreekNews
H DS Automobiles εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τα αυτοκίνητά της, με το νέο εξαιρετικά αεροδυναμικό και κορυφαίο της μοντέλο No8.autogreeknews.gr
Ε υπολογίζω ότι ....θά χει πάνω από 60.
Zε μάνζ ντε ντιές.65k-85k.
Λάδια πότε αλλάζεις;Ακόμα τα μαμά έχω, έβγαλαν 2 σαιζόν καλοκαιριού, τώρα έβαλα για δεύτερη φορά το χειμερινό σετ ζαντολαστιχα.
Τα μαμά καλοκαιρινά θα βγάλουν σίγουρα άλλη μια σαιζόν.
Άλλη ερώτηση, έλα, τώρα που γυρίζει.
Σωστοί φαίνονται οι υπολογισμοί σου.η διαφορά 100άρη με 200άρη ακούγεται μεγάλη, αλλά συνήθως είναι χωρίς σημασία
στην παραπάνω περίπτωση αν έχει κάποιος 3 LR και είναι στο 25%
με 200άρη φορτιστή θα πάει στο 50% σε 8.5 λεπτά και θα πάρει 18,7 KWh
με 100άρη φορτιστή σε 8.5 λεπτά θα πάρει 14,2 KWh ή αν πρέπει να πα΄ρει 18,7 KWh θα πρέπει να κάτσει 11,2 λεπτά
δηλαδή η διαφορά ανάμεσα σε 100άρη και 200άρη φορτιστή για να πάει από το 25% στο 50% είναι ή 3 λεπτά της ώρας ή 4,5 Kwh (ή το ένα ή το άλλο)
πάνω από το 50% η ταχύτητα φόρτισης είναι κάτω από 100 KW δηλαδή η ίδια
άμα δεν έχει το LR αλλά το standard οι διαφορές είναι ακόμη μικρότερες,
και πιθανότατα και στις δύτο περιπτώσεις υπερκαλύπτονται από το να πάει μέχρι Supercharger ή στο κοντινότερο 100άρη
Κελ ονέρ ντε παρταζέ αβέκ νου λε πτι σεκρέ ντε πρεζιντάν ντε λα ρεπουμπλίκ!Σιλάνς σιλ βου πλέ.
Σε λ' οτομομπίλ ντυ πρεζιντάν ντε λα ρrεπουμπλίκ φρανσέζ
Βιβ λά φρrάνς!
///
Πω ρε σε σκοτώνει να γράφεις γαλλικά με ελληνικούς χαρακτήρες