- Reaction score
- 5.420
Σοβαρά μιλάς; Δεν μας ενδιαφέρει ο τουρισμός;Και τι μας ενδιαφέρουν οι ξένοι; Λύσαμε τα δικά μας θέματα και πιάσαμε των ξένων;
Σοβαρά μιλάς; Δεν μας ενδιαφέρει ο τουρισμός;Και τι μας ενδιαφέρουν οι ξένοι; Λύσαμε τα δικά μας θέματα και πιάσαμε των ξένων;
Ισχύει.Λύτρωση για τους βαλκάνιους τουρίστες κατόχους Tesla που κατεβαίνουν Χαλκιδική το καλοκαίρι θα είναι οι superchargers στη Θεσσαλονίκη.
Fixed.Δεν είναι λοιπόν πλεονέκτημα για τον Έλληνα πελάτη, που δεν ταξιδεύει κι έχει το αμάξι για σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι.
Πρώτα λύνεις το πρόβλημα των 5000 οχημάτων της χώρας, που το χρόνου θα είναι πάνω από 6000 (άσχετα αν έρθει φθηνότερο Model something ή 3άρι, και μετά τα υπόλοιπα. Και σιγά τα υπόλοιπα. Πόσα είναι; Ζω σε τουριστική περιοχή, με αρκετά ξενοδοχεία και AirB&B βίλες και δεν έχω δει ούτε ένα Tesla με ξένες πινακίδες. Ούτε ένα. Αντίθετα έχουμε πολλά ακριβά οχήματα από Ουκρανία, και κανένα δεν είναι ηλεκτρικό. Πάω πολύ συχνά και Γλυφάδα. Άλλο στέκι εκεί. Ούτε ένα ξένο Tesla.Σοβαρά μιλάς; Δεν μας ενδιαφέρει ο τουρισμός;
Θέλω να πάω Καβάλα. Εχει;Fixed.
Θα έρθω με αεροπλάνοΘα χαρώ πολύ, οποιοσδήποτε από σας να με ακολουθήσει στο επόμενο ταξίδι μου (ωραίο road trip) στη Νορβηγία,
Νταλικιέρης έπρεπε να γίνεις, τζάμπα ταλαιπωρήθηκες στο διάβασμανα βάλω ένα ακόμα ταξίδι με EV, εδώ Ελλάδα, εδώ και τώρα κι αυτό, το Θεσσαλονίκη Αθήνα, Κόρινθος, Πάτρα, στάση 5' (με το ρολόι) για καφέ στην Πάτρα και καπάκι επιστροφή, μέσα σε μία ημέρα. ~700 χλμ Χ2. Με χρονομέτρηση.
Εδώ έρχονται κάποια πάντως. Οχι πολλά άλλα έρχονται.Ούτε ένα ξένο Tesla.
O λαλα !!! Oνερ ου ΝΤΟΝΕΡ? oυ σουβλακί καλαμακί?Κελ ονέρ ντε παρταζέ αβέκ νου λε πτι σεκρέ ντε πρεζιντάν ντε λα ρεπουμπλίκ!
Προφανώς μιλάς για Νότια Ελλλάδα.Πρώτα λύνεις το πρόβλημα των 5000 οχημάτων της χώρας, που το χρόνου θα είναι πάνω από 6000 (άσχετα αν έρθει φθηνότερο Model something ή 3άρι, και μετά τα υπόλοιπα. Και σιγά τα υπόλοιπα. Πόσα είναι; Ζω σε τουριστική περιοχή, με αρκετά ξενοδοχεία και AirB&B βίλες και δεν έχω δει ούτε ένα Tesla με ξένες πινακίδες. Ούτε ένα. Αντίθετα έχουμε πολλά ακριβά οχήματα από Ουκρανία, και κανένα δεν είναι ηλεκτρικό. Πάω πολύ συχνά και Γλυφάδα. Άλλο στέκι εκεί. Ούτε ένα ξένο Tesla.
1. Πάρε Σενίκ τότε!Renault Scenic e-Tech για παράδειγμα που στην Νορβηγία σε test εμβέλειας το γλέντισε το Model Y LR.
Για μένα είναι υπόθεση 2 ωρώνΓια μένα το οδικώς μέχρι Νίκαια (Γαλλία) είναι απόφαση 2 ημερών.
Ακριβώς.Όχι θα πάρω LR γιατί θέλω αυτό για να πάω για καφέ 20χλμ παρακάτω.
Μ'αυτα και μ'αυτα, δε ξέρω γιατί ασχολείσαι με τα Τέσλα.Για μένα είναι υπόθεση 2 ωρών
Τι; Πήρες iPhone;Υπάρχουν κι άλλες σοβαρές επιλογές βεβαίως, αλλά το οικοσύστημα της Τέσλα, όπως αυτό της apple, είναι μοναδικό.
Πάμε να φάμε στου Μποτρίνι, οδικώς.Για μένα είναι υπόθεση 2 ωρών
Ξεκίνα, έρχομαι με το αεροπλάνοΠάμε να φάμε στου Μποτρίνι, οδικώς.
Αντικειμενικά το τετρακίνητο 3 είναι το καλύτερο compact sedan. Ως συνολικό πακέτο.Μ'αυτα και μ'αυτα, δε ξέρω γιατί ασχολείσαι με τα Τέσλα.
Όχι, Τέσλα πήρα ρε φαλακρέ!Τι; Πήρες iPhone;
Ναι, θα είναι πολύ καλύτερο για τη σοβαρή χρήση που το θες (σπίτι δουλειά δουλειά σπίτι).Θα κάνω υπομονή να βγει το CLA, που μάλλον είναι καλύτερο, αν και ακριβότερο.
Πάω και για προπόνηση.Ναι, θα είναι πολύ καλύτερο για τη σοβαρή χρήση που το θες (σπίτι δουλειά δουλειά σπίτι).
Αλλά είπες πως η Apple είναι εξίσου καλή, άρα πρέπει να πάρεις και iPhone.Όχι, Τέσλα πήρα ρε φαλακρέ!