Tesla

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.489
Δε μας νοιάζει, έξω οι Γερμανοί απ''την παράγκα.
Από Γερμανούς δεν αγοράζουμε, είναι φασίστες.
Όχι άλλα λεφτά στους φασίστες.
Κόψτε τους την πελατεία.
Διαδώστε.

Reaction score
655
Από Γερμανούς δεν αγοράζουμε, είναι φασίστες.
Όχι άλλα λεφτά στους φασίστες.
Κόψτε τους την πελατεία.
Διαδώστε.
Να εβγαζαν και σοβαρα αυτοκινητα...
Κολλητος με το συνεργειο γινεσαι και δε φερουν και ευθυνη κιολας...

Παρεπιπτοντως, το ξερεις οτι τα ηχεια και τα ακουστικα τα Neumann ειναι Γερμανικα ετσι?
Λεω εγω τωρα, γιατι καποιος μου φανηκε οτι ειχε καμια 20αρια κάποτε... 😂🤣

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.434
Δεν υπάρχει λόγος να δώσω κι άλλα λεφτά για το ίδιο αυτοκίνητο, φτάνει, έδωσα. 😎

Το Υ που πήρα, δεν νομίζω να το δώσω ποτέ, μαζί μ'αυτό θα πεθάνω, τουλάχιστον έτσι νιώθω γι'αυτό το αυτοκίνητο, είναι απίστευτο ζώο, τα κάνε όλα πολύ ωραία.
Αν και δεν με συμφέρει, η προσέγγιση σου είναι λάθος.
Με τις φορολογικές υπέρ-αποσβέσεις, είναι λάθος να μην πάρεις το καινούργιο.
Πρώτον θα σου βγει δωρεάν, ή μπορεί να βγαίνεις και κερδισμένος.
Και δεύτερον φαίνεται να είναι σοβαρά αναβαθμισμένο, ακριβώς στα σημεία που χρειάζεται, όπως το περίμενα πως θα είναι 8-) , ενώ εσύ έλεγες πως δεν θα βελτιωθεί σοβαρά. Και ήταν αναμενόμενο μήπως θα συμβεί έτσι ακριβώς, βλέποντας τις αλλαγές από το παλιό στο νέο M3. Καθίσματα, ηχομόνωση, αναρτήσεις, ηχοσύστημα, πίσω οθόνη, ο,τι ακριβώς χρειαζόταν.

Έπρεπε να σου είχα βάλει στοίχημα, κλαίω για τις μπριζόλες που δεν σου έχω πάρει τόσα χρόνια :cry:

Πουλάς το παλιό, παίρνεις το καινούργιο, και την διαφορά στην πληρώνει η εφορία.
Εννοείται βέβαια από το 2026, κάθε Tesla που δεν πουλιέται στην Ευρώπη μέσα στο 2025 είναι μια μπουκιά μπριζόλας για μένα.

Και εδώ φαίνεται η αξία του leasing (για επαγγελματίες τουλάχιστον). Μάθετε μπαλίτσα. Το αλλάζεις χωρίς κανένα ζόρι και παίρνεις το καλύτερο κάθε 4 χρόνια. Δεν γίνεται καν αυτή η συζήτηση, απλώς συμβαίνει.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.978
Σε συνέχεια του post μου στο θέμα "BYD" για τα SUVs, οφείλω να ομολογήσω πάντως πως το νέο Y μου αρέσει τόσο που με βάζει σε πρίζες. Και στην γυναίκα επίσης, και μάλιστα σε άσπρο.

474068_e6cd0e4c9791cc03599ff9816566937c.jpg
474142_cea4de383ce6bf03af95c1beb109ef3f.jpg

Ρε τι πάθαμε. Με βλέπω με SUV και μετά θα με κράζετε όλοι. 😊😆
Βέβαια εγώ δεν κυκλοφορώ μέσα στην πόλη.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.945
Άντε να πάρεις εσύ το άσπρο, να πάρει ο dimi το κόκκινο, να γελάμε και με τους δύο. :roflmao:
Εγώ πάντως θα πάρω το γαλάζιο. :laugh:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.040
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr