Tesla

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.504
Δε μας νοιάζει, έξω οι Γερμανοί απ''την παράγκα.
Από Γερμανούς δεν αγοράζουμε, είναι φασίστες.
Όχι άλλα λεφτά στους φασίστες.
Κόψτε τους την πελατεία.
Διαδώστε.

Reaction score
656
Από Γερμανούς δεν αγοράζουμε, είναι φασίστες.
Όχι άλλα λεφτά στους φασίστες.
Κόψτε τους την πελατεία.
Διαδώστε.
Να εβγαζαν και σοβαρα αυτοκινητα...
Κολλητος με το συνεργειο γινεσαι και δε φερουν και ευθυνη κιολας...

Παρεπιπτοντως, το ξερεις οτι τα ηχεια και τα ακουστικα τα Neumann ειναι Γερμανικα ετσι?
Λεω εγω τωρα, γιατι καποιος μου φανηκε οτι ειχε καμια 20αρια κάποτε... 😂🤣

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.465
Δεν υπάρχει λόγος να δώσω κι άλλα λεφτά για το ίδιο αυτοκίνητο, φτάνει, έδωσα. 😎

Το Υ που πήρα, δεν νομίζω να το δώσω ποτέ, μαζί μ'αυτό θα πεθάνω, τουλάχιστον έτσι νιώθω γι'αυτό το αυτοκίνητο, είναι απίστευτο ζώο, τα κάνε όλα πολύ ωραία.
Αν και δεν με συμφέρει, η προσέγγιση σου είναι λάθος.
Με τις φορολογικές υπέρ-αποσβέσεις, είναι λάθος να μην πάρεις το καινούργιο.
Πρώτον θα σου βγει δωρεάν, ή μπορεί να βγαίνεις και κερδισμένος.
Και δεύτερον φαίνεται να είναι σοβαρά αναβαθμισμένο, ακριβώς στα σημεία που χρειάζεται, όπως το περίμενα πως θα είναι 8-) , ενώ εσύ έλεγες πως δεν θα βελτιωθεί σοβαρά. Και ήταν αναμενόμενο μήπως θα συμβεί έτσι ακριβώς, βλέποντας τις αλλαγές από το παλιό στο νέο M3. Καθίσματα, ηχομόνωση, αναρτήσεις, ηχοσύστημα, πίσω οθόνη, ο,τι ακριβώς χρειαζόταν.

Έπρεπε να σου είχα βάλει στοίχημα, κλαίω για τις μπριζόλες που δεν σου έχω πάρει τόσα χρόνια :cry:

Πουλάς το παλιό, παίρνεις το καινούργιο, και την διαφορά στην πληρώνει η εφορία.
Εννοείται βέβαια από το 2026, κάθε Tesla που δεν πουλιέται στην Ευρώπη μέσα στο 2025 είναι μια μπουκιά μπριζόλας για μένα.

Και εδώ φαίνεται η αξία του leasing (για επαγγελματίες τουλάχιστον). Μάθετε μπαλίτσα. Το αλλάζεις χωρίς κανένα ζόρι και παίρνεις το καλύτερο κάθε 4 χρόνια. Δεν γίνεται καν αυτή η συζήτηση, απλώς συμβαίνει.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.984
Σε συνέχεια του post μου στο θέμα "BYD" για τα SUVs, οφείλω να ομολογήσω πάντως πως το νέο Y μου αρέσει τόσο που με βάζει σε πρίζες. Και στην γυναίκα επίσης, και μάλιστα σε άσπρο.

474068_e6cd0e4c9791cc03599ff9816566937c.jpg
474142_cea4de383ce6bf03af95c1beb109ef3f.jpg

Ρε τι πάθαμε. Με βλέπω με SUV και μετά θα με κράζετε όλοι. 😊😆
Βέβαια εγώ δεν κυκλοφορώ μέσα στην πόλη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.504
Έκλεισε σήμερα η Mercedes. Απο βδομάδα η VW
Καλομελέτα..🤣😂😁

Η Μερσεντές έχει μείωση πωλήσεων ΙΧ γενικώς (ανεξαρτήτως καυσίμου) τόσο στην Γερμανία, όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και στην Κίνα (η οποία ανέκαθεν ήταν σημαντική αγορά για την Μερσεντές, όπως και για την φολγκζβάγκεν).

Συνολικές πωλήσεις ΙΧ Μερσεντές (ανεξαρτήτως καυσίμων) όσο η Τέσλα, καθώς πούλησε το 2024 μόνον 1.983.400 ΙΧ! 🤣😂😁

Όσον αφορά τις πωλήσεις EV, η Mercedes το 2024 έχει μείωση 23%, καθώς πούλησε συνολικά μόνον 185.100 EV σε παγκόσμιο επίπεδο! :gotcha:

Πωλήσεις EV < απ'το 1/10 της Τέσλα.. 😂🤣😁

Έτσι τρώει ακόμα μεγαλύτερη πίεση για να μειώσει τις εκπομπές CO2 στην γκάμα της βάσει των κανονισμών που τίθενται από φέτος σε ισχύ από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και αναμένεται να ρίξει ακόμα περισσότερο χρήμα στην Τέσλα για δικαιώματα ρύπων. 😂🤣😁

Θα κλείσει; Δε θα κλείσει; Ιδού η απορία. 😂🤣😁

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.504
Βαριέμαι να τρώω μπριζόλες
Άσε τις μπριζόλες δε φτάνουν για όλους! 😁😂

Σε λίγο θα γίνουν συλλεκτικά τα Μερσέντες, μνιάς άλλης εποχής. 😁😂

Άσχετο: κοίτα τι κοροϊδεύει ο Ζουκ:

Ο Zuckerberg κατακεραυνώνει την Apple: Μόνο ένα iPhone έφτιαξαν πριν 20 χρόνια και τίποτα άλλο - Techmaniacs https://search.app/8vV9bDc3P55zzkQL9

Ρε λες να βγάζει κινητό η Τέσλα;
😁🤣😂

Καλά, άμα όντως βγάλει κινητό η Τέσλα (πολύ το παιδεύει ακούω), κλάφτε τα χαράμπαλοι. 🤣😁😂

1000015077.jpg

Σύνδεση απευθείας με σταρλινκ λέει. Μα είναι δυνατόν; Τες πα.. ρούμορζζζ

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.465
Γελάνε και οι πέτρες. Κόψε το Facebook θα πάθεις καμιά ζημιά
Μιλάμε για παραλήρημα. Δεν βλέπουν για παράδειγμα τι γίνεται με την σειρά Μ στα MacBook/Mac mini?
Και αν άφηνε η Apple τότε θα υπήρχαν καλύτερα από τα AirPods :roflmao: Ωραίο επιχείρημα. Αλλα δεν υπάρχουν, κρίμα :roflmao:
Να πούμε για το Apple Pay? Για το ρολόι;
Άρχισε τα ναρκωτικά ο Ζουκ;

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.504
Γελάνε και οι πέτρες. Κόψε το Facebook θα πάθεις καμιά ζημιά
Δεν μπαίνω καθόλου στο φέιζμπουκ ρε βλαμμένο, ξεκόλλα. 😁🤣😂

Που είδες να ανεβάζω λινκ από φέιζμπουκ; Αυτά είναι συνήθειες της Μελίνας ξερωγω, κι ούτε τα κοιτάω, αλλά τώρα που ο Ζουκ θα το κάνει όπως ο Έλον, θα το ξανασκεφτώ να μπω σιγά σιγά..😁🤣😂

Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Γιατί έπρεπε να «υποκλιθεί» στον Ντόναλντ Τραμπ μέχρι τις 20 Ιανουαρίου | in.gr https://search.app/CHsb4sKEoSwHyWWAA

ΥΓ.
Να και το πόρισμα της μεγάλης ισχυρής κι ενωμένης Ευρώπης, αρχίζει επιτέλους να τα βλέπει:

Bloomberg: Η Κομισιόν συμφωνεί με τα συμπεράσματα Ντράγκι - "Μένουμε πίσω... https://search.app/36jqnBqriTHiiYWQA

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.465
Που είδες να ανεβάζω λινκ από φέιζμπουκ;
Μην το συγκεκριμενοποιείς. Ειναι η αποβλάκωση των ΜΚΔ, όπου ηλίθιοι μιλάνε μεταξύ τους και οργανώνονται σε φατρίες με την βοήθεια αλγόριθμου, μολύνοντας με ηλιθιότητα και τον υπόλοιπο πληθυσμό.
Αν δεν είναι το Facebook θα είναι το TikTok, και έχει κι άλλα πολλά.
Να κάθεστε και να εξετάζετε κριτικά αυτά που βλέπετε, μην τα καταπίνετε αμάσητα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.504
Μην το συγκεκριμενοποιείς. Ειναι η αποβλάκωση των ΜΚΔ, όπου ηλίθιοι μιλάνε μεταξύ τους και οργανώνονται σε φατρίες με την βοήθεια αλγόριθμου, μολύνοντας με ηλιθιότητα και τον υπόλοιπο πληθυσμό.
Αν δεν είναι το Facebook θα είναι το TikTok, και έχει κι άλλα πολλά.
Να κάθεστε και να εξετάζετε κριτικά αυτά που βλέπετε, μην τα καταπίνετε αμάσητα.
Το όμοιο ευχόμαστε και για εσάς. 😎
Ιδίως διότι εμφανίζεστε ιδιαίτερα φανατισμένος τώρα τελευταία. 😎

ΥΓ. Ούτε τικ τοκ μπαίνω ιδιαίτερα. Μάλλον σπανίως.
Εσείς εφημερίδα διαβάζετε; 🤣😂😁

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.465
Διαβάζω σοβαρά ειδησεογραφικά σάιτς. Μόνο.
Ιδίως διότι εμφανίζεστε ιδιαίτερα φανατισμένος τώρα τελευταία.
Εγώ; Γιατί; Επειδή δεν ανέχομαι τους κουραδόmages? Ποιος είναι ο φανατισμένος, εγώ ή αυτοί;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.045
Members
38.286
Νεότερο μέλος
blackdragon