- Reaction score
- 86.196
Και αν δεν είναι τίποτα σπουδαίο, γιατί έχει τόσες πολλές παραγγελίες ;
Ναι, δίκιο έχεις, άστο καλύτερα
Ναι, δίκιο έχεις, άστο καλύτερα
Κλωνατέξ λέμε.Η μετοχή της Τέσλα έχει περισσότερη τρέλα από τον ίδιο τον Έλον.
Στα 407 δολάρια είχε σκαρφαλώσει και το Νοέμβρη του '21, ενώ σήμερα παίζει στα 400, δεν είναι πρώτη φορά τόσο ψηλά:
View attachment 357348
Το Γενάρη του '23, είχε πέσει στα 110 δολάρια, κι έλεγα πάρτε πάρτε, αλλά μάλλον δε πήρατε, πήρα γω, δε πειράζει.
View attachment 357349
Τώρα παίζουν 3 σενάρια, που την εκτιμούν από 300 έως 500+ δολάρια, και ακούγεται για δεύτερο Σπλιτ.
Ένα παιχνίδι είναι το χρηματιστήριο, όποιος θέλει παίζει, τα υπόλοιπα λίγη σημασία έχουν.
Γιατί ο κόσμος θέλει το καινούριο, είχαν κρατήσει πολλοί τις παραγγελίες τους, για να παραλάβουν το νέο, τόσο απλά. Και γω αν ήταν να πάρω προ 2-3 μηνών, θα περίμενα έως και ένα εξάμηνο το νέο, λογική επιλογή η μικρή αναμονή.Και αν δεν είναι τίποτα σπουδαίο, γιατί έχει τόσες πολλές παραγγελίες ;
Όπως νομίζεις, και γω δε κάνω πλάκα με τις μετοχές.Κλωνατέξ λέμε.
Και δεν κάνω πλάκα.
ψιλικατζή...πιο πολλά δίνουμε κάθε χρόνο στην εφορία
Όχι, θα το κρατήσω, είμαι πλήρως ικανοποιημένος, είμαι ακόμα ενθουσιασμένος κάθε φορά που μπαίνω να το οδηγήσω, χαίρομαι να το βλέπω και να το οδηγώ όπως την πρώτη μέρα, και κάθε αλλαγή θα μου κοστίσει αρκετά σε χρήμα, χωρίς σοβαρό (για μένα) όφελος.Στην θέση σου θα είχα ήδη βάλει πωλητήριο στο παλιό. Με τις υπεραποσβέσεις θα σου βγει τζάμπα.
Δεν το καταλαβαίνω. Κάτι δεν μετράς σωστά.και κάθε αλλαγή θα μου κοστίσει αρκετά σε χρήμα,
Μάλλον δεν υπολογίζεις πως πουλώντας το αυτοκίνητο, θα φορολογηθεί ως έσοδο στην εταιρεία, είναι λεφτά που ξαναμπαίνουν στο ταμείο.Δεν το καταλαβαίνω. Κάτι δεν μετράς σωστά.
Παίζει (χωρίς κίνδυνο) στην 4-ετια.Πούλα το «φτηνότερα»