Tesla

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
87.818
Η ανακοίνωση της εταιρείας που έτρεξε την έρευνα στη Γερμανία.

"......... Initial internal research now shows that 253,000 of the votes cast came from just two IP addresses in the US . This suggests that the survey may have been manipulated."

Γίνεται μια επικοινωνιακή επίθεση αυτό το διήμερο, μπας και κρατηθεί η κατρακύλα. Ισως και από όσους θέλουν να ξεφορτώσουν μαζικά, ψάχνουν αγοραστές.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση κάποιοι ξεκατινιάστηκαν και έβαλαν bots να αλλάξουν το αποτέλεσμα, λογικά θα είναι ερασιτέχνες.

Reaction score
2.059
Η ανακοίνωση της εταιρείας που έτρεξε την έρευνα στη Γερμανία.

"......... Initial internal research now shows that 253,000 of the votes cast came from just two IP addresses in the US . This suggests that the survey may have been manipulated."

σοβαρή εταιρία δημοσκοπήσεων :laugh:
χιλιάδες ψήφοι από την ίδια IP και θέλουν και έρευνα για να το ανακαλύψουν;

και από την άλλη,
αν είχαν 253,000 ψήφους από 2 IPs, πόσες είχαν συνολικά; εκατομμύρια; για το τέσλα;
κάτι δεν κολλάει εδώ

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.735

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.264
Tesla has introduced a long-requested feature in its latest software update, 2025.8.3. With this update installed, owners can now easily run a battery test to measure battery health and energy retention, directly from the main user interface.

Reaction score
2.059
όσο ο στόχος είναι ο συναγωνισμός με τους κινέζους,
θα βλέπουμε όλο και περισσότερα τέτοια

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.735
Έχω δηλώσει από την αρχή λάτρης του Quick Silver. Όπως και του Ultra Red. Είναι τα μοναδικά χρώματα που θα πλήρωνα και θα ήθελα στο Tesla μου. Το άλλο γκρι δεν έχει ουδεμία σχέση με το Quick Silver. H μέρα με τη νύχτα. Γκρί από γκρί έχει διαφορά. Αν και μόλις 2 τόνοι διαφορά είναι άλλο χρώμα στα μάτια μου, αυτά τα δύο γκρι τα χωρίζει το χάος.

Το Quick Silver με την 19άρα και λευκό εσωτερικό είναι νάρα. Όπως και το Ultra Red.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.731
Members
38.364
Νεότερο μέλος
StavrosG