alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 31.759
Αυτό ακριβώς έχω συζητήσει με φίλους. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν Tesla και παίρνουν VW. Και μετά δεν κρατιόμαστε από τα γέλια. 

κινέζικα μόνο, λαϊκή δημοκρατία, και λαϊκή και δημοκρατία στο φουλΑυτό ακριβώς έχω συζητήσει με φίλους. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν Tesla και παίρνουν VW. Και μετά δεν κρατιόμαστε από τα γέλια.![]()
Απενεχοποιήθηκε η οδήγηση και κατοχή του, τα επόμενα χρόνια μετά την ήττα του Führer (αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι υπήρξε ποτέ ενοχή για όλα αυτά, καθώς δεν ξέρω πόσο είχαν συνδεθεί αυτά τα δύο στη συνείδηση του κόσμου, VW, Hitler και ναζί)! Όταν θα ηττηθεί και ο Führer Junior, μπορεί να επανέλθουν στα φυσιολογικά τους και τα Tesla. Αν και πιο δύσκολο σήμερα, γιατί τοτε δεν υπήρχαν τα social να δημιουργούν τις τάσεις!Ok, ας δεχτούμε ότι είναι ντροπή να οδηγάς Tesla. Τότε, τι είναι να οδηγάς το αυθεντικό swasticar;
View attachment 362526
Δηλαδή έχεις βρει φίλους που έχουν κατορθώσει να συνδέσουν την VW του 2025 με το σκαθάρι και τον Hitler της δεκαετίας του 1930-40; Τους γερμανούς γενικότερα, τους βλέπουν ως Ναζί ακόμα;Αυτό ακριβώς έχω συζητήσει με φίλους. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν Tesla και παίρνουν VW. Και μετά δεν κρατιόμαστε από τα γέλια.![]()
Μη τα λες σε μένα. Δεν έχω τέτοια θέματα. Σε σας να τα πείτεκινέζικα μόνο, λαϊκή δημοκρατία, και λαϊκή και δημοκρατία στο φουλ
![]()
Όταν θα ηττηθεί και ο Führer Junior, μπορεί να επανέλθουν στα φυσιολογικά τους και τα Tesla
Στα σόσιαλ. (και το φόρουμ με αυτά κατατάσσεται)το Swasticar
Ο Έλον και η Τέσλα, δεν σας έσπασαν τα αυτοκίνητα.Λάθος! Αυτά είναι τα αποτελέσματα των πράξεων και λόγων του CEO της Tesla, όσο κι αν θέλεις να δημιουργήσεις ενοχές σε όσους το επισημαίνουν! Όταν τα βάζει με τους πάντες, χρησιμοποιεί διχαστικό λόγο, υποστηρίζει ακραίους δεξιούς σε όλη την Αμερική και Ευρώπη, κατηγορεί όλους τους άλλους ότι "φιμώνουν" τον λόγο, την ώρα που ο ίδιος κάνει ακριβώς το ίδιο με απειλές και συκοφαντίες, διαλύει το αμερικανικό κράτος με το DOGE του, δεν έχει ιχνος συμπόνοιας και ενσυναίσθησης για ανθρώπους που υποφέρουν, δεν βρίσκει λόγο να πει για κάθε δικτάτορα της Γης, ε... αυτά είναι τα αποτελέσματα, αφού κάποιοι ριζοσπαστικοποιούνται από την αντίθετη κατεύθυνση ως αντίδραση! Συγνώμη, αλλά συγνώμη δεν θα πούμε για τις δικές του αμαρτίες!
Και να βρείτε επιτέλους κι εσείς που ζητάτε ευθύνες από εμάς που τα λέμε, το θάρρος να αποκαθηλώσετε το καθήκι που έχετε ως ίνδαλμα! Και να δείτε έτσι ποιος φταίει!
Και ναι, θα συνεχίσουμε όσο αυτό το καθήκι και ο Τράμπας πάνε με αυτή την τακτική και πολιτική...
Σύμφωνα με το παρανοϊκό σκεπτικό σας, δικτάτορας είναι και ο Τραμπ, και ο Πούτιν, και όλοι όσοι διαφωνούν με τις προσωπικές σας αντιλήψεις.για κάθε δικτάτορα της Γης
Προφανώς.Δικαίωμα μας να κριτικάρουμε, και να κατηγορούμε και τον Τραμπ και τον Έλον, για όσα λένε κι όσα κάνουν, που δεν αφορούν βέβαια μόνο τους αμερικανούς, αλλά όλο τον κόσμο!
Ποτέ δε γέλασα με βανδαλισμούς στα αυτοκίνητα του κόσμου και στην Τέσλα, ασχέτως εάν αυτά συνέβησαν εδώ ή στη Γερμανία ή στην Αμερική και στην Αγγλία. Ίσα ίσα το αντίθετο, τα κατηγόρησα εξ'αρχης.ΥΓ. Δεν σε βλέπω να γελάς τώρα, που τα προβλήματα που προκαλει με τα λόγια και πράξεις του, έφτασαν και στην γειτονιά μας, ε;
Ξέρω πολύ καλά ποιον να κατηγορήσω για τους βανδαλισμούς στα Τέσλα, και όχι, δεν είναι ο Έλον που τις κάνει.Εγώ δεν γελώ με βανδαλισμούς, αλλά να μάθετε κι εσείς σε ποιον να απευθύνετε τις κατηγορίες για όσα παθαίνουν τα tesla τώρα! Ούτε εγώ, ούτε κανείς εδώ μέσα δεν φταίει! Ούτε νομίζω μας διαβάζουν οι βάνδαλοι! Αν μπορείτε να πιάσετε έναν έναν όσους επικρίνουν τον Μασκ και τον Τραμπ στα σόσιαλ, καλή τύχη, θα χρειαστείτε πολλά χρόνια!