Tesla

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.759
Αυτό ακριβώς έχω συζητήσει με φίλους. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν Tesla και παίρνουν VW. Και μετά δεν κρατιόμαστε από τα γέλια. :roflmao:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
87.905
Οταν αλλάξει διεύθυνση και η Τέσλα και πάψει να είναι φασιστική, αγοράζουμε κανονικά.

Reaction score
2.071
Αυτό ακριβώς έχω συζητήσει με φίλους. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν Tesla και παίρνουν VW. Και μετά δεν κρατιόμαστε από τα γέλια. :roflmao:
κινέζικα μόνο, λαϊκή δημοκρατία, και λαϊκή και δημοκρατία στο φουλ
:laugh:

Reaction score
19.131
Ok, ας δεχτούμε ότι είναι ντροπή να οδηγάς Tesla. Τότε, τι είναι να οδηγάς το αυθεντικό swasticar;

View attachment 362526
Απενεχοποιήθηκε η οδήγηση και κατοχή του, τα επόμενα χρόνια μετά την ήττα του Führer (αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι υπήρξε ποτέ ενοχή για όλα αυτά, καθώς δεν ξέρω πόσο είχαν συνδεθεί αυτά τα δύο στη συνείδηση του κόσμου, VW, Hitler και ναζί)! Όταν θα ηττηθεί και ο Führer Junior, μπορεί να επανέλθουν στα φυσιολογικά τους και τα Tesla. Αν και πιο δύσκολο σήμερα, γιατί τοτε δεν υπήρχαν τα social να δημιουργούν τις τάσεις! :p :roflmao:
Δηλαδή έχεις βρει φίλους που έχουν κατορθώσει να συνδέσουν την VW του 2025 με το σκαθάρι και τον Hitler της δεκαετίας του 1930-40; Τους γερμανούς γενικότερα, τους βλέπουν ως Ναζί ακόμα; :p :lolsign:

Last edited:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.759
κινέζικα μόνο, λαϊκή δημοκρατία, και λαϊκή και δημοκρατία στο φουλ
:laugh:
Μη τα λες σε μένα. Δεν έχω τέτοια θέματα. Σε σας να τα πείτε :biggrin:.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.361
Αυτά είναι τα αποτελέσματα τέτοιων ποστ:

Όταν θα ηττηθεί και ο Führer Junior, μπορεί να επανέλθουν στα φυσιολογικά τους και τα Tesla
το Swasticar
Στα σόσιαλ. (και το φόρουμ με αυτά κατατάσσεται)

Όταν θα καταλάβετε τις ευθύνες σας, θα είναι ..αργά.

Για τον Έλον, που σήκωσε το χέρι, και άρα είναι ναζί.

Η αποθέωση της μλκιας.

Για τους φίλους σας, τους κολλητούς σας τους ντέμοκρατς, που τσιρίζουν υστερικά στα σόσιαλ, γιατί ο Έλον τους κόβει λεφτά.

Για να "χτυπήσετε" τον Τραμπ και τους ριπαμπλικανς.

Εύγε.

Το επόμενο στάδιο, είναι να έρθετε να βανδαλισετε το δικό μου αυτοκίνητο (και άλλων μελών του φόρουμ μας), για να είστε συνεπείς με όσα γράφετε. Για να είστε "in".

Παρακαλώ, συνεχίστε.

Last edited:

Reaction score
19.131
Λάθος! Αυτά είναι τα αποτελέσματα των πράξεων και λόγων του CEO της Tesla, όσο κι αν θέλεις να δημιουργήσεις ενοχές σε όσους το επισημαίνουν! Όταν τα βάζει με τους πάντες, χρησιμοποιεί διχαστικό λόγο, υποστηρίζει ακραίους δεξιούς σε όλη την Αμερική και Ευρώπη, κατηγορεί όλους τους άλλους ότι "φιμώνουν" τον λόγο, την ώρα που ο ίδιος κάνει ακριβώς το ίδιο με απειλές και συκοφαντίες, διαλύει το αμερικανικό κράτος με το DOGE του, δεν έχει ιχνος συμπόνοιας και ενσυναίσθησης για ανθρώπους που υποφέρουν, δεν βρίσκει λόγο να πει για κάθε δικτάτορα της Γης, ε... αυτά είναι τα αποτελέσματα, αφού κάποιοι ριζοσπαστικοποιούνται από την αντίθετη κατεύθυνση ως αντίδραση! Συγνώμη, αλλά συγνώμη δεν θα πούμε για τις δικές του αμαρτίες!

Και να βρείτε επιτέλους κι εσείς που ζητάτε ευθύνες από εμάς που τα λέμε, το θάρρος να αποκαθηλώσετε το καθήκι που έχετε ως ίνδαλμα! Και να δείτε έτσι ποιος φταίει! >:(

Και ναι, θα συνεχίσουμε όσο αυτό το καθήκι και ο Τράμπας πάνε με αυτή την τακτική και πολιτική...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.361
Λάθος! Αυτά είναι τα αποτελέσματα των πράξεων και λόγων του CEO της Tesla, όσο κι αν θέλεις να δημιουργήσεις ενοχές σε όσους το επισημαίνουν! Όταν τα βάζει με τους πάντες, χρησιμοποιεί διχαστικό λόγο, υποστηρίζει ακραίους δεξιούς σε όλη την Αμερική και Ευρώπη, κατηγορεί όλους τους άλλους ότι "φιμώνουν" τον λόγο, την ώρα που ο ίδιος κάνει ακριβώς το ίδιο με απειλές και συκοφαντίες, διαλύει το αμερικανικό κράτος με το DOGE του, δεν έχει ιχνος συμπόνοιας και ενσυναίσθησης για ανθρώπους που υποφέρουν, δεν βρίσκει λόγο να πει για κάθε δικτάτορα της Γης, ε... αυτά είναι τα αποτελέσματα, αφού κάποιοι ριζοσπαστικοποιούνται από την αντίθετη κατεύθυνση ως αντίδραση! Συγνώμη, αλλά συγνώμη δεν θα πούμε για τις δικές του αμαρτίες!

Και να βρείτε επιτέλους κι εσείς που ζητάτε ευθύνες από εμάς που τα λέμε, το θάρρος να αποκαθηλώσετε το καθήκι που έχετε ως ίνδαλμα! Και να δείτε έτσι ποιος φταίει! >:(

Και ναι, θα συνεχίσουμε όσο αυτό το καθήκι και ο Τράμπας πάνε με αυτή την τακτική και πολιτική...
Ο Έλον και η Τέσλα, δεν σας έσπασαν τα αυτοκίνητα.

Δικαίωμα του Έλον είναι να υποστηρίζει όποιο κόμμα θέλει, και δικό σου να υποστηρίζεις όποιο άλλο θες.
Δεν μπορείς (φασιστικά) να απαγορεύσεις ούτε στον Έλον ούτε σε κανέναν να υποστηρίζει όποιο κόμμα θέλει, και δεν θα ήθελες να στο κάνουν και σε σένα.

Αν μια φορά διχάζει ο Έλον, εσύ με τις μλκιες περί ναζί διχάζεις και προκαλείς πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε Έλον.

Όσο για το ποιος είναι CEO της Τέσλα, άσε τους μεγαλομετόχους της Tesla να το διαχειριστούν. Δικό τους δικαίωμα (και υποχρέωση) είναι.

Reaction score
19.131
Δικαίωμα μας να κριτικάρουμε, και να κατηγορούμε και τον Τραμπ και τον Έλον, για όσα λένε κι όσα κάνουν, που δεν αφορούν βέβαια μόνο τους αμερικανούς, αλλά όλο τον κόσμο! Και στα @@ μου ποιο είναι το κόμμα που υποστηρίζει ο Τραμπ κι ο Έλον, και ποιο το αντίπαλό του! Εδώ δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά κόμματα πλέον, και θα το πάω κομματικά για τις ΗΠΑ; Αν δεν σου αρέσει η κριτική στον Έλον σου... ξιδάκι! Πήγαινε να του παραπονεθείς, να μετριάσει τον λόγο μπας και τη γλιτώσουν τα Tesla του...

ΥΓ. Δεν σε βλέπω να γελάς τώρα, που τα προβλήματα που προκαλει με τα λόγια και πράξεις του, έφτασαν και στην γειτονιά μας, ε;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.361
για κάθε δικτάτορα της Γης
Σύμφωνα με το παρανοϊκό σκεπτικό σας, δικτάτορας είναι και ο Τραμπ, και ο Πούτιν, και όλοι όσοι διαφωνούν με τις προσωπικές σας αντιλήψεις.

Πρέπει να ξανασκεφτείς τι σημαίνει δικτάτορας και ποια είναι τα πολιτεύματα των χωρών αυτών, πως λειτουργούν, κλπ.

Δικαίωμα μας να κριτικάρουμε, και να κατηγορούμε και τον Τραμπ και τον Έλον, για όσα λένε κι όσα κάνουν, που δεν αφορούν βέβαια μόνο τους αμερικανούς, αλλά όλο τον κόσμο!
Προφανώς.

Άλλο να κάνεις κριτική, κι άλλο να περνάς στα άκρα με κατηγορίες για φασισμό και δικτατορίες, εκεί που δεν υπάρχουν.

ΥΓ. Δεν σε βλέπω να γελάς τώρα, που τα προβλήματα που προκαλει με τα λόγια και πράξεις του, έφτασαν και στην γειτονιά μας, ε;
Ποτέ δε γέλασα με βανδαλισμούς στα αυτοκίνητα του κόσμου και στην Τέσλα, ασχέτως εάν αυτά συνέβησαν εδώ ή στη Γερμανία ή στην Αμερική και στην Αγγλία. Ίσα ίσα το αντίθετο, τα κατηγόρησα εξ'αρχης.

Εσείς όμως, μέσα στην τρελή χαρά είστε με αυτά, και αναπαράγετε όσα συμβαίνουν με τα ναζιστικά σύμβολα σε Αγγλία και ΗΠΑ και Γερμανία κλπ, που δήθεν αποδεικνύουν πόσο δίκιο έχετε για τον Έλον τον ναζί.

Τον Führer Junior. Δικά σου λόγια. Ντροπή σου.

Reaction score
19.131
Εγώ δεν γελώ με βανδαλισμούς, αλλά να μάθετε κι εσείς σε ποιον να απευθύνετε τις κατηγορίες για όσα παθαίνουν τα tesla τώρα! Ούτε εγώ, ούτε κανείς εδώ μέσα δεν φταίει! Ούτε νομίζω μας διαβάζουν οι βάνδαλοι! Αν μπορείτε να πιάσετε έναν έναν όσους επικρίνουν τον Μασκ και τον Τραμπ στα σόσιαλ, καλή τύχη, θα χρειαστείτε πολλά χρόνια!

ΥΓ. Και βέβαια δεν γελάς με βανδαλισμούς, γελάς όμως στον επικριτικό λόγο και στις κατηγορίες που απευθύνονται στον Μασκ και Τραμπ, τα θεωρείς αστεία μάλλον!
ΥΓ2. Να μας αφήσεις να κρίνουμε εμείς κατά πόσο το πάει σε δικτατορία ο κυρ Τραμπ, έχουμε πείρα και από άλλες περιπτώσεις και βλέπουμε εύκολα που πάει το πράγμα! Εσύ μπορεί να αργήσεις να το καταλάβεις, αλλά άσε τους άλλους να βλέπουν...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.361
Εγώ δεν γελώ με βανδαλισμούς, αλλά να μάθετε κι εσείς σε ποιον να απευθύνετε τις κατηγορίες για όσα παθαίνουν τα tesla τώρα! Ούτε εγώ, ούτε κανείς εδώ μέσα δεν φταίει! Ούτε νομίζω μας διαβάζουν οι βάνδαλοι! Αν μπορείτε να πιάσετε έναν έναν όσους επικρίνουν τον Μασκ και τον Τραμπ στα σόσιαλ, καλή τύχη, θα χρειαστείτε πολλά χρόνια!
Ξέρω πολύ καλά ποιον να κατηγορήσω για τους βανδαλισμούς στα Τέσλα, και όχι, δεν είναι ο Έλον που τις κάνει.

Εσύ και οι όμοιοί σου είστε, που είτε μένετε στα λόγια φανατισμού (Führer Junior) είτε προχωράτε και σε ανάλογες πράξεις φανατισμού.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.770
Members
38.369
Νεότερο μέλος
dippin0030