alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 32.987
Μην επιμένεις. Έχω email τους.Μην επιμένεις.
Μην επιμένεις. Έχω email τους.Μην επιμένεις.
Σου στέλνω φωτογραφία.Μην επιμένεις. Έχω email τους.
Ορίστε και τα αποτελέσματα της έρευνας. Έδειξε πως κανείς δεν ξέρει την Tesla στην Αμερική. Αυτή ντε με τον μεγαλύτερο στόλο αυτόνομων οχημάτων στη χώρα. Τώρα θα τα πάρουν τα γνωστά media για τα γνωστά παπάτζα news. Έτσι γίνεται η δουλίτσα. Τι όχι;Άπο μεγάλη Media & News Company με έδρα το San Francisco. Έτσι βγαίνουν οι έρευνες; Απουσιάζει κάποιος;
View attachment 374943
Το ότι μόλις τώρα έφτασε τα 100.000 τεμάχια, σημαίνει ότι ακόμα έχει πολύ δρόμο να καλύψει στο rump up της παραγωγής.Χθες στο Βερολίνο βγήκε από το εργοστάσιο το Model Y Juniper με αριθμό παραγωγής 100.000.
View attachment 375890
Μετά θα ψάχνει που να τα παρκάρειΤο ότι μόλις τώρα έφτασε τα 100.000 τεμάχια, σημαίνει ότι ακόμα έχει πολύ δρόμο να καλύψει στο rump up της παραγωγής.
Η αποδεδειγμένη δυνατότητα παραγωγής του εργοστασίου είναι 700.000 αυτοκίνητα στο έτος, στα 45" κάθε αυτοκίνητο (μπορεί να ξεπεράσει και τα 750.000/έτος, είχαν στόχο το 1 μύριο/έτος).
Κανονικά δηλαδή, με το μέγιστο της αποδεδειγμένης ως τώρα παραγωγής, τα 100.000 αυτοκίνητα τα φτιάχνει σε λιγότερο από 2 μήνες (1,7 μήνες).
Ναι, το πιο καλοπουλημένο μοντέλο αυτοκινήτου στον πλανήτη, για 3η συνεχή χρονιά!Μετά θα ψάχνει που να τα παρκάρει![]()