Tesla

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.775
Έχει ότι θες, σε ότι διάσταση θες, με όσες δυνατότητες θες, πολύ φτηνά. Σε ένα τέταρτο το τοποθετείς και μόνος σου. Ή δεύτερη οθόνη, πίσω από το τιμόνι.

Πχ

Smart 10.88" Instrument Cluster & CarPlay Screen for Tesla Model 3/Y – Yeslak https://share.google/IrjrPhs09Wg7Whz3i
Η τοποθέτηση του επηρεάζει την εγγύηση, Κώστα;

• Like
Reactions: TGD

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.136
Το πρόβλημα με τις after market οθόνες είναι το white balance. Άντε να βρεις πια είναι σωστή. Aν είναι να έχεις μπλε λευκά μπροστά άσε καλύτερα. Άποψη μου. Αν τις έχει και τις δύο dark mode είναι καλύτερα τα πράγματα.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.679
Πολύ γκαντέμηδες οι τύποι, πόσο πιθανό είναι να βρεθεί ένα τέτοιο εμπόδιο μπροστά σου;
Πάντως, οι περισσότεροι οδηγοί θα απέφευγαν μια τέτοια σύγκρουση, σε τέτοιες συνθήκες φωτισμού. Νομίζω...
Τα τρακαρίσματα συμβαίνουν είτε από μλκια είτε από γκαντεμιά. Δεν είναι σπάνιο.
Παραμένει εξαιρετικά αστείο το γεγονός πως οι cult members έφαγαν τον παπά από τον Έλον, και τιμωρήθηκαν σχεδόν στην αφετηρία. Σαν να τους την είχε στημένη η Νέμεσις ή κάποια άλλη αρχαιοελληνική θεότητα.
Πιθανόν θα περάσει στα ψιλά από τα ελονοκουραδικά μέσα, διότι δεν τους παίρνει καθόλου να στραπατσαριστεί το αφήγημα έστω και από γκαντεμιά. Το μόνο που πουλάει ο Έλον φέτος στον λαό του είναι υποσχέσεις, από πωλήσεις αυτοκινήτων δεν τα πάει καθόλου καλά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.974
Η τοποθέτηση του επηρεάζει την εγγύηση, Κώστα;
Η τοποθέτηση μιας οθόνης ή HUD δεν επηρεάζει τίποτα στην πράξη, καθώς είναι ένα εξάρτημα που συνδέεται εν σειρά με ένα ενδιάμεσο βύσμα, δεν κόβεις κανένα καλώδιο, αυτό απλώς διαβάζει δεδομένα, και πολλοί έχουν πάει αυτοκίνητα με τέτοια μπλιμπλίκια εγκατεστημένα στην αντιπροσωπεία, χωρίς προβλήματα.

Έχουμε ένα φίλο εδώ στη Θεσσαλονίκη που έχει βάλει ότι υπάρχει, όλα, μέχρι οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω σαν το Χ, και δεν του έκαναν κανένα "κόλπο" στην αντιπροσωπεία, για όσα χαλασαν στην 4-ετια και τα έβγαλαν κανονικά "εγγύηση".

Ηλεκτρικά σκίαστρα έχουν βάλει ένα σωρό κόσμου, μέχρι την τελευταία έκδοση του Υ, και επίσης δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Άλλωστε απλή τάση 12 βόλτα παίρνει αυτό, τι να κλάσει..

Στην τελευταία έκδοση, επειδή έκαναν το τζάμι να μη περνάει ζέστη, κανένας δεν ασχολείται, ούτε με ηλεκτρικό ούτε με απλό σκίαστρο, πλέον δε χρειάζεται τίποτα. Κι εγώ είχα πάρει 3 σκίαστρα, πλέον δε βάζω κανένα, καθώς άλλαξα τζάμι οροφής με το τελευταίο.

Εν τω μεταξύ, έχω πάρει hud από τον 1ο μήνα που πήρα το Τέσλα, και τελικά έμεινε στο συρτάρι. Δε χρειάζεται. Και γω πίστευα ότι ήταν αναγκαίο, συνηθισμένος από το iD.3. Ε, δεν είναι ούτε αναγκαίο ούτε καν χρειάζεται.
Ένα 90-ευρο το είχα αγοράσει, ωραίο φαίνεται, δε θα το χρησιμοποιήσω. Άστο να κάθεται. 😎🤣😁

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.775
Κάνει όντως τόση διαφορά το καινούριο;
Είναι πιο σκούρο ή το ίδιο;
Κόστος για αυτό;

Ένα-ένα μας τα λες, όσα έχεις αλλάξει. :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.974
Κάνει όντως τόση διαφορά το καινούριο; Είναι πιο σκούρο ή το ίδιο;
Είναι ελάχιστα πιο σκούρο.
Αλλά κάνει τεράστια διαφορά.
Με το αρχικό, καιγόταν η καράφλα μου, δεν άντεχα ούτε για πλάκα.

Με αυτό, δεν ασχολούμαι καθόλου, δεν με ενοχλεί τίποτα.

Αφού σου λέω αγόρασα 3 σκίαστρα, πρώτα το μαμά από την αντιπροσωπεία, και μετά 2 ακόμα, το τρίτο εντελώς αδιαφανές, λευκό σα το εσωτερικό. Εκείνο με έσωσε. Δεν άντεχα σε λέω, έβραζε το μυαλό μου.

Τώρα, καμία ενόχληση. Μηδέν.

alexis

Reaction score
33.136
Εξαρτάται από το πόσο αντέχει ο καθένας, θα έλεγα. Υπάρχουν πολλά Juniper στην Αμερική με σκίαστρο.

alexis

Reaction score
33.136
Για το ατύχημα προφανώς πρόκειται για γκασμάδες που είδαν το εμπόδιο και δεν άλλαξαν πορεία, ή τουλάχιστον να σταματούσαν, αφού είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχο του οχήματος. Το ότι δεν το είδε το όχημα είναι ένα θέμα, που είναι βέβαιο πως θα λυθεί στο μέλλον. Τώρα για το τι έχει πει ο Elon ρώτησα το ChatGTP και τα είπε όπως ακριβώς τα ξέρω.

Elon Musk has repeatedly talked about Tesla Full Self-Driving (FSD) being able to drive “coast to coast,” but so far it hasn’t happened as a public demo.
  • 2016: Musk first promised that a Tesla would be able to drive from Los Angeles to New York without human intervention by the end of 2017.
  • 2017–2019: The goal kept getting delayed, with Musk saying the feature was “coming soon.”
  • 2021–2023: He shifted to saying that FSD progress is harder than expected, but a coast-to-coast drive would eventually be possible.
  • 2024–2025: He still suggests that FSD will be capable of fully autonomous trips “someday in the future,” but has not announced a specific new coast-to-coast demo.
👉 So, to answer your question: Elon has said that FSD will be able to drive coast to coast in the future, but he has never claimed it can do it today.

".....but he has never claimed it can do it today."

At any given time. 8-)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.974
Χωρίς ιδιαίτερη σημασία, απλά να θυμηθούμε το κυριουλη που πούλησε στα 200. Έτσι, για να γελάμε, άλλωστε κάνει καλό το γέλιο, έτσι λένε 🤣🤪🤣😁

1000017049.png

alexis

Reaction score
33.136
Ο κυριούλης που αυτοαποκαλείται "Tesla reporter" στο προφίλ του. :roflmao:

Έχετε δει κανέναν δημοσιογράφο αυτοκινήτων να ασχολείται μόνο με μια εταιρεία; :biggrin:
Σε σχετική ερώτηση απάντησε πως γράφει μόνο για Tesla.

Έχετε δει έναν τέτοιο δημοσιογράφο (αν υπήρχε λέμε τώρα), να έγραφε μόνο για αυτά που θεωρεί αρνητικά; :biggrin:
Και τα θετικά να τα γράφουν άλλοι στο ίδιο site; :biggrin:
Αφού είναι "Tesla reporter". Τα θετικά; :biggrin:

Και λέω "θεωρεί" επειδή πολλά άρθρα του είναι πίτσες μπλε που τα τραβάει από την τρίχα μπας και βγει τίποτα. :biggrin:

alexis

Reaction score
33.136
Έχει πει πως αν βλέπεις εμπόδιο θα το αφήνεις να πέφτει πάνω του. :roflmao: :lolsign:

Και ας είναι Supervised. Δεν πειράζει. :biggrin: :lolsign:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.974
Έχει πει πως αν βλέπεις εμπόδιο θα το αφήνεις να πέφτει πάνω του. :roflmao: :lolsign:

Και ας είναι Supervised. Δεν πειράζει. :biggrin: :lolsign:
Μόνο ψέματα, από τότε που το πήρα, πριν 2 χρόνια.

Έλεγε στο μανιουαλ πώς πάει μόνο του, κι εσύ κοιμάσαι πίσω, ούτε καν μπροστά να μη κάθεσαι. Ψέματα.

Ο Έλον μου είχε πει εμένανε προσωπικώς πως θα με πηγαίνει μόνο του στη δουλειά, και μετά θα φεύγει μόνο του και θα πηγαίνει και τα παιδιά μου στο σχολείο, όλα ψέματα.

Μέχρι και στην αντιπροσωπεία, όταν το πήρα, ο πωλητής μου είπε "μη κάθεσαι καν στη θέση του οδηγού, δε χρειάζεται, πάρε και βάλε ένα διπλό κανονικό στρώμα στο Πορτ παγκαζ με πεσμένα τα πίσω καθίσματα, ξάπλωσε με τα μαξιλάρια σου και τις πυτζάμες, κουβερτούλα κανονικά, και θα σε πάει αυτό."

Ψεύτες όλοι. Ένα ψέμα αγόρασα.

Καλά τα λένε οι haters, ξέρουν την αλήθεια.
Supervised και δικαιολογίες, εγώ όταν το αγόρασα, μόνο ψέματα μου λέγανε όλοι.
Με κορόιδεψαν. Τι; Όχι;

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound