Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.745
Χωρίς ενσωματωμένη πηγή δεν.
πηγη ειναι τα κινητα της παρεας....τα 64gb μνημης ειναι πλεον ο μεσος ορος (ακομα και σε προσιτα των 150 ευρω).Ακομα και 10 gb να εχει αφιερωσει καποιος για μουσικο υλικο,αρκουν για πολλες ωρες (μαλλον μερες). Αλλα και με ενα προγραμμα με αρκετα mb,συνδεεσε spotify και στελνεις στο ηχειο οτι σου καπνισει,εσενα και της παρεας.Χωρίς ενσωματωμένη πηγή δεν.
Χωρίς ενσωματωμένη πηγή δεν.
Χωρίς κασέτα είναι σαν ομελέτα βετζετέριαν...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 7 ΜΕΡΕΣ.....
https://www.e-shop.gr/platinet-pmg76b-boombox-speaker-bluetooth-black-p-TEL.061606
Πες, τα, πες τα. Χωρίς πηγή, δεν ξεδιψάς..! Απλά ηχείο "τούμπανο".Χωρίς ενσωματωμένη πηγή δεν.
Θέλω να το δω σε εφηβικό πάρτυ, με τα ποτά γύρω γύρω και καγκουριές... ή στο ψήσιμο του Πάσχα με κλαρίναΚαλά όλα, αλλά αν θέλετε το απόλυτο.. το πιό κορυφαίο ever.. το πιό ακριβό.. το πιό δυνατό.. το πιό μουράτο, κλπ κλπ κλπ ένα είναι..
Το Nakamichi Dragon Boombox!
Ηχεία με tweeter ribbon, ξεχωριστούς ενισχυτές class A ανά κανάλι, usb, bluetooth, τηλεχειρισμό,κ άλλα πολλά!!
H αυτού μεγαλειότης..
View attachment 124685
Τότε θα πρέπει να φροντίσεις να σε καλέσει το Πάσχα καρδιτσιώτης νεόπλουτος στα βόρεια προάστεια..!Θέλω να το δω σε εφηβικό πάρτυ, με τα ποτά γύρω γύρω και καγκουριές... ή στο ψήσιμο του Πάσχα με κλαρίνα
Βαλτος είσαι ρε καργιολη;
Όχι όμως όσα είχαμε γράψει σε κασέτες το 80 και 90 και που δεν υπάρχουν αλλού αφού μπορεί να είναι μιξαρισμένα προγράμματα, live κλπ. Άρα πάλι χρειάζεται πηγή (κασετόφωνο) για να τα μετατρέψουμε σε ψηφιακά αρχεία - πράγμα που θέλει πολύ χρόνο αν είναι πολλές ηχογραφήσεις - οπότε πετάς μέσα την κασέτα και ακούς2019 έχουμε .
όλα είναι στο τηλέφωνό μας ,spotify, tidal, youtube κ.λ.π.
10Wx2 HIGH POWERΚαλοκαίρι, επιτέλους (κάποτε δε μας ενοχλούσε η ζέστη...) Καλοκαίρι = Μουσική! Επιτέλους παρέλαβα (2+ μήνες υπομονή) το νέο μου φορητό Panasonic RX-D55! Cool!