The NEW ATC tweeter in entry series speakers (AT LAST)

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: The NEW ATC tweeter in entry series speakers (AT LAST)

τι σχεση εχει η παραμορφωση.... με την ωση ρε παιδια????
Για όλα φταίει ο Κόγιας. :laugh:

Reaction score
13

Για όλα φταίει ο Κόγιας. :laugh:
:laugh: 10ημερη κρατηση σε δωματιο με λαμπατους, πικαπ, harbeth και καλωδια :devilish:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: The NEW ATC tweeter in entry series speakers (AT LAST)

φίλε μπούτια, σε παρακολουθώ χρόνια και πιστεύω οτι είσαι τεκμηριωμένος. Μιας και μιλάς και για το μπατζανάκη μου τον αντώνη, με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπο σου, πιθανολογώ είσαι γιατρός σαν εμένα, γιατί τόση σπουδή για οξειδωτικό stress κυτταρικο θάνατο, για να καταλήξεις το πώς ακούει ο αντώνης. Ακούει όπως θέλει και του αρέσει. Σιγουρα θα κουφαθεί. Μέχρι να κουφαθεί όμως φίλε, πιθανόν το σύστημα του να εξακολουθεί βάσιμα να είναι καλό,ή καλύτερο. Ο αντώνης δεν επηρεαζει συνειδήσεις η πωλήσεις φυσικά. αρα δικαιωμα του, όπως και και ο θέμης έκανε, να τον πειράξει, αφού εγώ είμαι η αιτία που συνυπήρξαν για ενα και μόνο βράδυ τα JBL me ta ATC. Tα ΑΤC είναι μακράν καλύτερα εννοείται για μένα.(αυτά έχω!!!). Θέμη μη γελάς θάρθει και σενα η ώρα σου και του Αλέκου...κάποτε). Θα ημουν ιδιαίετρα χαρούμενος να σε γνωρίσω, αφού ως ερευνητής, με ειδικό ενδιαφέρον στην ενδοθηλιακή δυσλειτουργία, με άλλα λόγια τη μεγαλύτερη πηγή οξειδωτικού stress, να σχεδιάσουμε papers. Αν όχι παλι δώστε τα φώτα σας σε μας, γιατί πραγματικά αγαπάμε την μουσική.

Y

Yiannis_B

Guest

Γιάννη να γράφεις πιο συχνά! :welcome:

:laugh: 10ημερη κρατηση σε δωματιο με λαμπατους, πικαπ, harbeth και καλωδια :devilish:
Χωρίς Ζαμπέτα. :superman:

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: The NEW ATC tweeter in entry series speakers (AT LAST)

Αντώνη, τα παραπάνω (και όσα ακόμα πιο διαφωτιστικά μας θύμησε με την ευκαιρία ο Bhutia) αφορούν όλα τα ανθρώπινα όντα.

[Υπάρχουν, βέβαια, χαϊεντάδες που λένε ότι ακούν μέχρι τα 30+ kHz, οπότε εξαιρούν εαυτούς από το ανθρώπινο είδος, αλλά εδώ δε μιλάμε γι'αυτούς.]

Καλό είναι να μην ξεχνάμε πόσο εύθραυστος είναι ο μηχανισμός της ακοής και να τον προστατεύουμε, τουλάχιστον στο βαθμό που είναι στο χέρι μας (γιατί τη φθορά με την ηλικία δεν την αποφεύγουμε).

Επίσης, εννοείται, όλοι καταλήγουμε να ακούμε δυνατότερα στο τέλος των ακροάσεων (δεν είναι παραξενιά δική μου ή δική σου, εξηγείται... επιστημονικά). Ακόμα "χειρότερα", όσοι έχουν την τύχη να ακούν σε σύστημα με χαμηλές παραμορφώσεις είναι πολύ εύκολο να ...ξεχαστούν και να δυναμώσουν παραπάνω.

Για την ιστορία, τα 300άρια ATC μπορούν να δώσουν (έκαστο) 121dB στο 1 μέτρο, συνεχόμενα, με ελάχιστη παραμόρφωση (λιγότερο από .3% THD) και να μείνει και περίπου 10dB headroom.
Το ζευγάρι, δηλαδή, μπορεί να σου δώσει τουλάχιστον 110dB υψηλής πιστότητας και 120dB κορυφές στα 5 μέτρα (αφήνω έξω χώρο, τοποθέτηση).

Εννοείται δεν γνωρίζω τον χώρο σου και την απόσταση ακρόασης, αλλά νομίζω μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι - σε τυπικό οικιακό χώρο - τα ηχεία αυτά θα ιδρώσουν όταν έχουμε ήδη κουφαθεί.

Για πιο extreme καταστάσεις φτιάχνει και custom η ATC πάντως! Από μεγάλα mastering & film studios, μέχρι concert halls και "hi-end" clubs.. Κάτι θα έχουν και για το σαλόνι σου! :tongue:

Καλησπερα Κωστα,ειναι γεγονος οτι οι υψηλες εντασεις δημιουργουν με τα χρονια προβλημα και φθορα στην ακοη,αυτο δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις.

Πιστευω ομως εχει διαφορα η συνεχης καθημερινη και πολυωρη εκθεση του ανθρωπινου αυτιου σε υψηλες μουσικες (και οχι μονο) εντασεις με το να ακουει καθε 2 εβδομαδες 3-4 μουσικα κοματια σε υψηλες εντασεις.

Εαν ειναι να χανουμε την ακοη μας ετσι ευκολα τοτε η φυση εχει κανει λαθος (και δεν νομιζω).

Ετσι απαντω και στον μπουτια ο οποιος μαλλον ομιλει μονο απο ιατρικης πλευρας και οχι σαν χαιφιντελας.

Μπουτια εαν εννοεις εμενα ξεροκεφαλο ημιμαθη αποδεχομαι τον τιτλο και μπορω να προσθεσω και το ασχετος,αλλα το ξεροκεφαλος στο επιστρεφω με τιμες και στεφανα.

Οποιος δεν συντασσεται μαζι σου αποκτα αυτον τον τιτλο,η μαγκια ενος"δασκαλου" δεν ειναι μονο να γνωριζει αυτα που πρεπει σωστα αλλα να μπορει να τα μεταβιβασει κι ολας,ε....εσυ δεν το εχεις,δεν ειναι κακο ομως δουλιτσα με ψυχολογο θελει και ερχετε.

Εσυ μπορει να γνωριζεις καποια πραγματα σωστα και εμεις καποια αλλα, αλλα τουλαχιστον εγω μπορω και κανω διαλογο,εσυ δεν κανεις,ρητορευεις σαν καρδιναλιος με την γνωστη περιεργη διαλεκτο και κατεβαζεις αραδες χωρις περιθωρια συζητησης.
Μαλλον τελικα δεν το εχεις,δεν σε αδικω ομως γιατι ετσι σου τα εμαθαν,η καποιοι σου τα εμαθαν σωστα και εσυ τα καλλιεργησες κατα το δοκουν.........

Βλεπεις τα πραγματα παντα σε ευθεια γραμμη, δεν μπορεις να παρεκκλινεις καθολου και δεν μπορεις να εχεις μια διαφορετικοτητα,θα χασεις την μπαλα αλλιως,αλλα δεν σε αδικω γιατι ειναι ιδιωμα καποιων επιστημονων (πχ γιατρων,εχω και τον μπατζαν μου ιατρο αλλα αυτος τον εχει τον διαλογο μπορω και συνομιλω ανετα μαζι του,ειναι ομως εξαιρεση) με πολλα κιλα "γνωσεις".

Θα μπορεσεις να διακρινεις (πιστευω) την διαφορα ποιοτητας της απαντησης του Κωστα Φ με την δικη σου.

Κωστα Φ,ξερω το 300αρι της ATC το ειχα κοιταξει οταν ηταν να αγορασω ηχεια,ειναι πραγματικα ενα καταπληκτικο ηχειο το οποιο και παιζει πολυ καλα και υψηλες εντασεις αναπτυσσει (εξ αλλου εκανα πλακα στον Θεμη με αυτο που του εγραψα).

Η διαφορα του με τα JBL! ειναι σε θεματα "ανοιγματων" ατακας και συμπεριφορας στα ορια τους.

Υ.Γ τα JBL ανεβαζουν μεγαλυτερες σταθμες απο τα 300αρια.

Reaction score
460

Ζητω συγνωμη απο τον Θεμη,το τσακισαμε το θεμα του.................

Y

Yiannis_B

Guest

...Μπουτια εαν εννοεις εμενα ξεροκεφαλο ημιμαθη ....
Αντώνη, νομίζω κάνεις λάθος, κοίτα το post #34, για να δεις ποιος το είπε και την τοποθέτηση του Bhutia.

...μήπως είσαι ο σνομπ χαιεντάς? ...γιατί το ξεροκέφαλος ημιμαθής μάλλον πάει σε μένα. :rolleyes:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.579
Ρήιντινγκ κομπριχένσιον ρε Κόγιααα! :smile:

Reaction score
460

Γιαννη δεν αντιλαμβανομαι κατι τετοιο,αλλα και ετσι να ειναι οταν δεν διευκρινιζεις και δεν ομιλεις ευθεως ετσι γινεται.

Reaction score
460

Τελος παντων φιλε Μπουτια δεν κραταω κακια ουτε θελω να ερχομαι σε διενεξη με κανενα,να εισαι καλα και να εχουμε μια καλη εβδομαδα.

Reaction score
460

ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ!!!!!δεν κουφαθηκαμε ακομη απο τα ντιμπια:laugh:

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: The NEW ATC tweeter in entry series speakers (AT LAST)

Δεν το έγραψε ο Bhutia!
..και εσύ είσαι KOTEC! :tongue:

...γιατί έβαλες ευχαριστώ στο post #34 του Bhutia και το αφαίρεσες.

....
Μεγάλο προσόν της ΣΟ/ΔΟ του avs αποτελεί ο χειρισμός της εξέλιξης των θεμάτων με μιά υποψία άφεσης τόσο συναρπαστική,ώστε να μεταδίδεται και στους υπολοίπους γράφοντες αναγνώστες...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.639
Απάντηση: Re: The NEW ATC tweeter in entry series speakers (AT LAST)

...γιατί έβαλες ευχαριστώ στο post #34 του Bhutia και το αφαίρεσες.
Ρεεεεεεε, θα σε banάρω εσένα!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.579
Γιατί βρε αβγδ, εγώ λέω να κάνουμε όλοι μια αίτηση στον Β πριν βάλουμε thanks σε κάποιον ή αλλάξουμε κάτι.

Y

Yiannis_B

Guest

Έλα ρε! Που θα αρπαχτείς και συ.

Επί της ουσίας, θα ήθελες να τοποθετηθείς στο σχόλιο του Bhutia? "όχι" δεκτό από Johnny Βαβούρα, επί των εγκρίσεων.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.579
Όχι. Αλλά θα βάζω σε όλα τα posts thanks και μετά θα τα αφαιρώ.

Reaction score
460

φίλε μπούτια, σε παρακολουθώ χρόνια και πιστεύω οτι είσαι τεκμηριωμένος. Μιας και μιλάς και για το μπατζανάκη μου τον αντώνη, με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπο σου, πιθανολογώ είσαι γιατρός σαν εμένα, γιατί τόση σπουδή για οξειδωτικό stress κυτταρικο θάνατο, για να καταλήξεις το πώς ακούει ο αντώνης. Ακούει όπως θέλει και του αρέσει. Σιγουρα θα κουφαθεί. Μέχρι να κουφαθεί όμως φίλε, πιθανόν το σύστημα του να εξακολουθεί βάσιμα να είναι καλό,ή καλύτερο. Ο αντώνης δεν επηρεαζει συνειδήσεις η πωλήσεις φυσικά. αρα δικαιωμα του, όπως και και ο θέμης έκανε, να τον πειράξει, αφού εγώ είμαι η αιτία που συνυπήρξαν για ενα και μόνο βράδυ τα JBL me ta ATC. Tα ΑΤC είναι μακράν καλύτερα εννοείται για μένα.(αυτά έχω!!!). Θέμη μη γελάς θάρθει και σενα η ώρα σου και του Αλέκου...κάποτε). Θα ημουν ιδιαίετρα χαρούμενος να σε γνωρίσω, αφού ως ερευνητής, με ειδικό ενδιαφέρον στην ενδοθηλιακή δυσλειτουργία, με άλλα λόγια τη μεγαλύτερη πηγή οξειδωτικού stress, να σχεδιάσουμε papers. Αν όχι παλι δώστε τα φώτα σας σε μας, γιατί πραγματικά αγαπάμε την μουσική.
Ε οχι καλυτερα τα ATC απο τα JBL! ρε μπατζαν.......τα μασαει και φτυνει τα κουκουτσια.........:party:
Να διευκρινισω:οχι ολα τα JBL! ομιλω για τα 9800-9900-66000,και καποια stoudio monitor.:thumbsup:
:download:Eδω βλεπετε εναν κατοχο ηχειων ATC να τα προετοιμαζει για ακροαση.:roflmao:

Y

Yiannis_B

Guest

Ενδοοικογενιακό καυγαδάκι στην γειτονιά. :roflmao:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members