Ti αυτοκινητο θελει να παρει?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Σημερα συνομιλουσα με επιφανες στελλλεχος του AVSite και μου ειπε τα ακολουθα:

"Θελλλω να παρω νεο καρο αλλλλλλα δεν σε λεω τι γιατι ο Γενικος και ο Αρβανιτακης με εχουν στην μπουκα και θα με κανουν ρομπα στο διαδικτυο"

Οριστε το θεμα μας!

Βρειτε τι αυτοκινητο θα αγορασει ο...αλογομουρης :lol: :lol: :lol:
Ο νικητης θα κερδισει μια τσαρκα με το νεο οχημα στα....Λλλλλλλλλλαδαδικα :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Nikolito εισαι μεγαλο νουμερο,κατ αρχην!!
Ρε συ καθεσαι και τα λες στον Αντρεα που ψαχνει ευκαιρια για να ''δωσει''ολο τον κοσμο.
Και στο τελος οτι και να σου πουμε μηπως εσυ θα αποφασισεις?
Μαλλον η τσοκαροφορος κα Τσαρουχα θα εχει την τελικη αποφαση οποτε ....

σΚαφατε μην αλλαζεις κουβεντα ,παλι βεντουζα στο ντερμπι!!χοχοχοχο :mrgreen:

V

VIDEOMIX

Guest
Σημερα συνομιλουσα με επιφανες στελλλεχος του AVSite και μου ειπε τα ακολουθα:

"Θελλλω να παρω νεο καρο αλλλλλλα δεν σε λεω τι γιατι ο Γενικος και ο Αρβανιτακης με εχουν στην μπουκα και θα με κανουν ρομπα στο διαδικτυο"

Οριστε το θεμα μας!

Βρειτε τι αυτοκινητο θα αγορασει ο...αλογομουρης :lol: :lol: :lol:
Ο νικητης θα κερδισει μια τσαρκα με το νεο οχημα στα....Λλλλλλλλλλαδαδικα :lol:
Βρε κάτι μου θυμίζει αυτό το "δώσιμο", κάτι μου θυμίζει,κάτι μου θυμίζειιιιιιι..... :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Cherokee!

Μόνο μην το πάρεις μπλε...

Πάντως θα σου πρότεινα να δεις και το Hyundai Tucson. Αν μάθεις την τιμή του μέχρι 31/1 είναι απίστευτη! Το μπλε (αποκλειστικά αυτό) το δίνουν 22.400 Ευρώ! Και μέσα είναι μεγαλύτερο από το Grand Vitara!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Cherokee!

Μόνο μην το πάρεις μπλε...

Πάντως θα σου πρότεινα να δεις και το Hyundai Tucson. Αν μάθεις την τιμή του μέχρι 31/1 είναι απίστευτη! Το μπλε (αποκλειστικά αυτό) το δίνουν 22.400 Ευρώ! Και μέσα είναι μεγαλύτερο από το Grand Vitara!
Μήπως κάνεις κάποιο λάθος? Εννοείς 32.400€? :wink:

Τώρα όμως με κάνεις να πω πράγματα που τσούζουν... :lol:
- (Συγγνώμη Stelios), Με cherookee κυκλοφορούν οι μισοί κρεοπώληδες. Οι άλλοι μισοί έχουνε X5. :lol:
- Ποτέ δεν θα αγόραζα το samurai της Αμερικής. Θα προτιμούσα ένα αυθεντικό, να έχει αξιοπιστία και καλό service με φυσιολογικές τιμές. Από την άλλη αφού δίνω τα λεφτά του cherokee θέλω και καλύτερη ποιότητα κατασκευής (πλαστικά, μοτέρ κλπ)... :lol:

Χεχεχεχε...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δεν ήθελα να σε κράξω όπως οι υπόλοιποι αλλά με αναγκάζεις Νίκο μου...

Οι άλλοι μισοί κρεοπώληδες δεν έχουν Χ5. Έχουν clk... Άρα να μη πάρουμε clk κύριε upper-class Τσαρουχά...

Το Cherokee 3.7 είναι από τα τελευταία τζιπ που έχουν αργό 4Χ4 κατ' επιλογή (αν ξέρεις τι είναι αυτό...) και είναι το καλύτερο τζιπ-suv που κυκλοφορεί σήμερα... Αν θέλεις καθαρόαιμο τζιπ πάρε Lada ή κανένα μεταχειρισμένο... δεν θα βρεις τίποτε άλλο στην αγορά...

Όσον αφορά στο Tucson η τιμή αντιπροσωπείας είναι 25.400 Ευρώ για την απλή δίλιτρη έκδοση (δηλ. αυτή που δεν έχει δερμάτινο σαλόνι και ηλιοροφή...). Μείον 1.000 Ευρώ έκπτωση μέχρι 31/1 μείον 2.000 Ευρώ έκπτωση αν πάρει το μπλε. Δηλ. τελική τιμή 22.400! Δεν έκανα κανένα λάθος... απλά αυτό είναι καθαρό SUV παρόλο που έχει επιλογή να μπλοκάρει το πίσω διαφορικό 50-50...

Αν θέλεις να μάθεις οτιδήποτε άλλο για τζιπ ρώτα... είχα 5 χρόνια το Grand Vitara με αργή τετρακίνηση και όλο και κάτι ξέρω...

Reaction score
5
χμμμμμμμ

δεν παρεξηγούμαι ..... έχω ακούσει τα απίστευτα για την επιλογή μου ....... ακόμα και ο οδηγός που κατέβασα από την πεντέλη διότι κόλλησε το touareg του μου έλεγε διάφορα ;) (Οι άπιστοι μπορείτε να διασταυρώσετε τις ιστορίες στο πάρτυ της πίτας όπου θα είναι και το έτερον ήμιση....)

Λοιπόν σε βλέπω είτε για το mercedικό είτε για Volvo (ντόινγκ).... δεν φαντάζομαι να πας για touareg :wink:

Κέρδισα ? :mrgreen: μάλλον όχι !!!

Reaction score
5
Το Cherokee 3.7 είναι από τα τελευταία τζιπ που έχουν αργό 4Χ4 κατ' επιλογή
και το 2.5άρι ...... (το δικό μου ......) έχει Low .... η μόνη διαφορά με το 3.7 είναι

α) ο κινητήρας
και
β) το 4χ4 σε στεγνό χωρίς κλείδωμα του διαφορικού (select trac)

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis