Tidal Impact

D

deleted user 10898

Guest
Μιχαλη, χιλια μπραβο για την παρουσια σου στον ΗΧΟ
νασε καλα με τις συστηματαρες σου και εδω ειναι οι φιλοι, να ακουνε...
μπραβο ξανα...

Reaction score
1.996
Απάντηση: Re: Tidal Impact

Μιχαλη, χιλια μπραβο για την παρουσια σου στον ΗΧΟ
νασε καλα με τις συστηματαρες σου και εδω ειναι οι φιλοι, να ακουνε...
μπραβο ξανα...
Σε ευχαριστω Nick, απο Δευτέρα ΟΠΌΤΕ μπορείς σε περιμένω!

Reaction score
1.996
Απάντηση: Tidal Impact

Το ξέρω ότι κατα βάθος με αγαπάτε όλοι!:116: Τι θα κάνατε βρε χωρίς εμένα, πως θα τη βγάζατε? μόνο με class D, θα είχατε σκυλοβαρεθει! :114:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.442
Συγχαρητήρια για την πολύ ωραία παρουσίαση και τη συστηματάρα! Με μπέρδεψες όμως: ποιό dac έχεις;

Reaction score
1.996

να σε πω βρε μιχαλη

τέτοια παίζει το σύστημα?

[YOUTUBE]gVHuq1zzvws[/YOUTUBE]

υγ. είδες δεν σου έβαλα 1812 :116:
Οποτε ερθεις Αθηνα σε περιμένω να το διαπιστώσεις! Και 1812, αλλά όχι σαν να έχεις κάτσει δίπλα στο τυμπανο όπως κάποια άλλα :116:, όπως ειναι στην ηχογράφηση! ;)

D

deleted user 10898

Guest
γιατι ρε παιζεις με οπτικη σε spdif? πτωχε, παρε ενα macbook pro ρε ναχει firewire... vesta εχεις ναουμε...

Reaction score
4.236

Οποτε ερθεις Αθηνα σε περιμένω να το διαπιστώσεις! Και 1812, αλλά όχι σαν να έχεις κάτσει δίπλα στο τυμπανο όπως κάποια άλλα :116:, όπως ειναι στην ηχογράφηση! ;)
Πως ξερεις για την ηχογραφηση, ησουν παρων?

Reaction score
1.996

Πως ξερεις για την ηχογραφηση, ησουν παρων?
Αμα διάβαζες πιο προσεχτικά τα μηνύματα μου θα καταλαβαινες ότι εμμέσως έχω απαντησει σε αυτο που ρωτάς, προφανώς τα προσπερνας αρκετά γρήγορα γιατί δεν σε ενδιαφέρουν οι απαντήσεις μου! αλλα και εγώ δεν γίνεται να επανάαμβονομαι συνεχώς, γίνομαι και βαρετος! :123:

Πάντως, Το "Πως ξέρεις την ηχογράφηση ήσουν παρών", είναι πλέον πολυ ντεμοντε επιχείρημα! :114:

Reaction score
1.996

Βρε Βασίλη, μου έγινε μια προβοκατόρικη, θέλω να πιστεύω με χιούμορ, ερώτηση και απάντησα με τον ίδιο τροπο, αυτο είναι όλο! Τώρα οποίος πιστεύει ότι το Piano Cera έχει ήχο μικρού ηχειου είναι γελασμενος, οποίοι το ακούσανε φέτος στο Μόναχο σε αίθουσα 100τμ μπορούν να σας πουν!

Reaction score
4.236

Αμα διάβαζες πιο προσεχτικά τα μηνύματα μου θα καταλαβαινες ότι εμμέσως έχω απαντησει σε αυτο που ρωτάς, προφανώς τα προσπερνας αρκετά γρήγορα γιατί δεν σε ενδιαφέρουν οι απαντήσεις μου! αλλα και εγώ δεν γίνεται να επανάαμβονομαι συνεχώς, γίνομαι και βαρετος! :123:

Πάντως, Το "Πως ξέρεις την ηχογράφηση ήσουν παρών", είναι πλέον πολυ ντεμοντε επιχείρημα! :114:
Μιχαλη θα ηθελα να μου εξηγησεις το γιατι, ειμαι ολιγον τι ορθολογιστης και δεν μπορω να δεχομαι ετσι απλα καποια πραγματα.

Και εξηγουμε τι εννοω.

Εχω ακουσει καλλιτεχνες του παρελθοντος που πηγαιναν σε ενα στουντιο με μια κασετα στην οποια ειχαν ηχογραφησει καποια κομματια και αυτα θελαν να τα κανουν στη συνεχεια δισκο (βινυλιο).

Απο κει και μετα εμπαινε ο ηχοληπτης (ενδεχομενως να λεγεται και καπως αλιως, ομως ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις τι λεω). Η δουλεια του ηχοληπτη επενεβαινε στο εργο σε τετοιο βαθμο που ενδεχομενως το αρχικο κομματι με αυτο που γινοταν στην πορεια να ειχε πολυ μικρη σχεση (βεβαια παντα με την συγκαταθεση του καλλιτεχνη). Ετσι ηταν για παραδειγμα σε πολλα απο τα γνωστα κομματια του Μπομπ Μαρλευ. Επισης εχω βιντεο απο τετοιες δουλειες με αρκετα απο τα μεγαλα ροκ συγκροτηματα (Deep Purple, Led Zepelin, Pink Floyd κλπ).

Οσο δεν μου αποδυκνειεται το αντιθετο γελαω ειρωνικα οποιος λεει οτι τα ηχεια του παιζουν οπως της ηχογραφησης.

Κατα την αποψη μου αυτο ειναι μονο μια εικασια. Θελει να παιζουν ετσι τα ηχεια του, του το ειπαν ενδεχομενως και απο την εταιρια (σπουδαια τα λαχανα), ομως αν πραγματι μπορουν να παιξουν ετσι τα ηχεια το γνωριζει για παραδειγμα ο Κρις Χατ και ο Θεμις (και γενικα επαγγελματιες του χωρου) σε δουλειες προσωπικες που εχουν κανει. Αν λοιπον καποιο ηχειο δωσει τα διαπιστευτηρια δεν χρειαζεται συνεχεια να απιβεβαιωνει αυτο που εκανε καποτε. Ομως Μιχαλη κατι τετοιο μονο απο αυτους τους ανθρωπους μπορω να δεχτω και οχι απο ιδιοκτητες κατασκευαστων ηχειων για ευνοητους λογους.

Σκεψου και κατι αλλο. Υπαρχει ενας δισκος βινυλιου του Λουις Αρμστρογκ. Τον ειχαμε πολλα χρονια τον χαιρομασταν και νομιζαμε οτι ηταν πολυ καλος. Στην συνεχεια κι αφου ο καλλιτεχνης εχει πεθανει, ο ιδιος ο δισκος τυγχανει καποιας επιμελειας απο τους λεγομενους γκουρου του ειδους και ακουγεται δυο φορες καλλυτερος. Ομως ο Λουις Αρμστρογκ πως πραγματικα απεδωσε το κομματι στο στουντιο? Μονο ο ηχοληπτης το γνωριζει. Εαν στην συνεχεια επαισε καποια "πουδρα" δεν το γνωριζουμε πχ αν ειναι κατι σαν ξεσκονοπανο που καθαρισε τον δισκο και επαιξε καλλυτερα η προστεθηκαν καποια πραγματα και εχουμε μια καλπικη ομορφια. Ελπιζω επισης να με κατανοεις.

Τελικα στον χωρο του χαι-εντ οι καπως ψαγμενοι ειμαι σιγουρος οτι ψαχνουν ο ηχος τους να ακουγεται οπως η ηχογραφηση. Ειναι ομως σε θεση να γνωριζουν πως εγινε αυτη και πως πραγματικα ακουγοταν στο στουντιο της ωρα της ηχογραφησης? Εδω σε θελω.

ΥΓ. Μιχαλη κανεις μεγαλος στην εκτιμηση σου οτι προσπερναω στα γρηγορα τις απαντησεις σου επειδη προφανως δεν μ ενδιαφερουν αυτες (κατα τα λεγομενα σου). Υπαρχει περιπτωση να μην εχω καταλαβει την απαντηση σου, αλλωστε δεν εχω καποιο προβλημα μαζι σου.

Reaction score
1.996

Βρε Βασίλη, μου έγινε μια προβοκατόρικη, θέλω να πιστεύω με χιούμορ, ερώτηση και απάντησα με τον ίδιο τροπο, αυτο είναι όλο! Τώρα οποίος πιστεύει ότι το Piano Cera έχει ήχο μικρού ηχειου είναι γελασμενος, οποίοι το ακούσανε φέτος στο Μόναχο σε αίθουσα 100τμ μπορούν να σας πουν!
Είδες που σου λέω ότι δεν διαβάζεις τα μηνύματα μου? :116:

Απο την άλλη βέβαια κάνουμε μια ολόκληρη συζήτηση και δεν μου έχεις κάνει τη χάρη να ακούσεις ένα καλοστημενο Tidal, έτσι ρε παιδι μου για το γαμωτο, που ξέρεις μπορεί να συμφωνήσουμε!;)

Reaction score
4.236

Είδες που σου λέω ότι δεν διαβάζεις τα μηνύματα μου? :116:

Απο την άλλη βέβαια κάνουμε μια ολόκληρη συζήτηση και δεν μου έχεις κάνει τη χάρη να ακούσεις ένα καλοστημενο Tidal, έτσι ρε παιδι μου για το γαμωτο, που ξέρεις μπορεί να συμφωνήσουμε!;)
Μιχαλη το παραπανω κειμενο το διαβασα, αλλα δεν μου λεει κατι. Για καλοστημενο Tidal δεν ξερω που εχει. Αλλα και να υποθεσουμε πως καπου υπαρχει οσο και να μου αρεσει σε καμμια περιπτωση δεν θα κανω συγκριση με την ηχογραφηση.

Προσωπικα επειδη δεν εχω σχεση με τους επαγγελματιες του χωρου παντα θα ψαχνω αυτο που ειναι ευχαριστο στα αυτια και που θα νομιζω οτι ακουγεται, σα να μου μεταφερει την αληθεια στ αυτια μου.

Και κατι ακομη φιλε μου, γνωστοι μου (εκτος φορουμ) που ακουσαν τα ηχεια τους σε μετρημενους και φροντισμενους σε σχεση με τον χωρο οπως ηταν πριν τις αλλαγες, πηραν ουσιαστικη βελτιωση σε κατι που απο πιο μπροστα νομιζαν οτι ηταν κορυφαιο, εσυ που εχεις ενα καλο σεταπ πιστευεις οτι αυτο και μονο αρκει χωρις καμμια παρεμβαση στο χωρο σου? Ειναι δηλαδη σωστα στημενα τα Τινταλ σε σενα?

Πολυ φοβαμαι Μιχαλη οτι τα ατομα που φτιαχνουν ενα καλο και ακριβο (προπαντος αυτο) στη συνεχεια καταπιανονται παθιασμενα με τα καλωδια κι εκει νομιζουν οτι τελειωνει γι αυτους το παιχνιδι της πιστοτητας του ηχου.

Τελος παντων μικρος εισαι, που θα παει οταν μεγαλωσεις και ωριμασεις μπορει να μαθεις :135: :619:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.970
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89