To σύστημά μου (Μάρκου)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.402
Ναι αλλά εγω δε το διάβασα. :D :D

Να πάρεις κανά σωστό ακουστικό που δεν το χρειάζεται. :D

Ξέρεις πως επιτυγχανεται και τι κάνει το cross feed και τι θυσιάζει ώστε να το πετύχει αυτό ;

Κάθε άλλο απο ιμέρσιβ ... MONO (φωνικό) στο κάνει το χαμηλό για να βγεί το phαntom center σωστό και solid. Στενεύει και το πλάτος της σκηνής. Οπότε τι συγκρίνεις μαστορά μου ; Τα ηχεία σου παίζουν σωστά.
Λατρευτέ μας thva, έχουμε περάσει σε plugin που προσομοιώνουν πολυκαναλικό περιβάλλον ... Θα σου έλεγα να διαβάσεις το νήμα "Αυτό, το κάτι άλλο", υπέθετα όμως πως έπρεπε να το είχες αφού έκανες αναρτήσεις σε αυτό.:wink:

Reaction score
19.556
του αυθεντικού μάγκα που τα λέει σταράτα ταπεινώνοντας διάφορους κυριλέ χαρακτήρες οι οποίοι δεν θα τον υπολόγιζαν
Βρε μήπως απλώς τον έχετε πρήξει τον άνθρωπο και αναγκάζεται ; Δεν σας ξέρω εγώ τους audio people πια ; Μην δείτε κάποιον ευχαριστημένο χωρίς να κάνει εναλλαγές και αλλαγές στο σύστημα του και είναι σούπερ ευχαριστημένος ... αμέσως να τον βγάλετε λάθος.

:D
Λατρευτέ
Ωχχχ ... όταν διαβάζω λατρευτέ .... ακόμη χειρότερα δηλαδή και απο το σύνηθες αγαπητέ ... με ζώνουν τα φίδια.

Τι ; συγκρίνετε (προτείνετε σύγκριση) και ιμερσιβ ηχο ακουστικών με ιμέρσιβ ηχείων ; Ωχ ωχ ωχ.

:D:D

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.402
Βρε μήπως απλώς τον έχετε πρήξει τον άνθρωπο και αναγκάζεται ; Δεν σας ξέρω εγώ τους audio people πια ; Μην δείτε κάποιον ευχαριστημένο χώρις να κάνει εναλλαγές και άλλαγες στο σύστημα του και είναι σούπερ ευχαριστημένος ... αμέσως να τον βγάλετε λάθος.

:D

Ωχχχ ... όταν διαβάζω λατρευτέ .... ακόμη χειρότερα δηλαδή και απο σύνηθες αγαπητέ ... με ζώνουν τα φίδια.

Τι συγκρίνετε (προτείνετε σύγκριση) και ιμερσιβ ηχο ακουστικών με ιμέρσιβ ηχείων ; Ωχ ωχ ωχ.

:D:D
Είναι θέμα έκφρασης που λέγαμε και σε γειτονικό νήμα... Με τα δεδομένα των audio people όπως τα περιγράφεις ακόμα και ο υποφαινόμενος είναι καταδικαστέος αφού διατηρεί vintage κύρια ηχεία στα τρέχοντα δικαναλικά του setup.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.049
Members
38.286
Νεότερο μέλος
JohnnyDD