To σύστημά μου (Μάρκου)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.611
Ναι αλλά εγω δε το διάβασα. :D :D

Να πάρεις κανά σωστό ακουστικό που δεν το χρειάζεται. :D

Ξέρεις πως επιτυγχανεται και τι κάνει το cross feed και τι θυσιάζει ώστε να το πετύχει αυτό ;

Κάθε άλλο απο ιμέρσιβ ... MONO (φωνικό) στο κάνει το χαμηλό για να βγεί το phαntom center σωστό και solid. Στενεύει και το πλάτος της σκηνής. Οπότε τι συγκρίνεις μαστορά μου ; Τα ηχεία σου παίζουν σωστά.
Λατρευτέ μας thva, έχουμε περάσει σε plugin που προσομοιώνουν πολυκαναλικό περιβάλλον ... Θα σου έλεγα να διαβάσεις το νήμα "Αυτό, το κάτι άλλο", υπέθετα όμως πως έπρεπε να το είχες αφού έκανες αναρτήσεις σε αυτό.:wink:

Reaction score
19.608
του αυθεντικού μάγκα που τα λέει σταράτα ταπεινώνοντας διάφορους κυριλέ χαρακτήρες οι οποίοι δεν θα τον υπολόγιζαν
Βρε μήπως απλώς τον έχετε πρήξει τον άνθρωπο και αναγκάζεται ; Δεν σας ξέρω εγώ τους audio people πια ; Μην δείτε κάποιον ευχαριστημένο χωρίς να κάνει εναλλαγές και αλλαγές στο σύστημα του και είναι σούπερ ευχαριστημένος ... αμέσως να τον βγάλετε λάθος.

:D
Λατρευτέ
Ωχχχ ... όταν διαβάζω λατρευτέ .... ακόμη χειρότερα δηλαδή και απο το σύνηθες αγαπητέ ... με ζώνουν τα φίδια.

Τι ; συγκρίνετε (προτείνετε σύγκριση) και ιμερσιβ ηχο ακουστικών με ιμέρσιβ ηχείων ; Ωχ ωχ ωχ.

:D:D

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.611
Βρε μήπως απλώς τον έχετε πρήξει τον άνθρωπο και αναγκάζεται ; Δεν σας ξέρω εγώ τους audio people πια ; Μην δείτε κάποιον ευχαριστημένο χώρις να κάνει εναλλαγές και άλλαγες στο σύστημα του και είναι σούπερ ευχαριστημένος ... αμέσως να τον βγάλετε λάθος.

:D

Ωχχχ ... όταν διαβάζω λατρευτέ .... ακόμη χειρότερα δηλαδή και απο σύνηθες αγαπητέ ... με ζώνουν τα φίδια.

Τι συγκρίνετε (προτείνετε σύγκριση) και ιμερσιβ ηχο ακουστικών με ιμέρσιβ ηχείων ; Ωχ ωχ ωχ.

:D:D
Είναι θέμα έκφρασης που λέγαμε και σε γειτονικό νήμα... Με τα δεδομένα των audio people όπως τα περιγράφεις ακόμα και ο υποφαινόμενος είναι καταδικαστέος αφού διατηρεί vintage κύρια ηχεία στα τρέχοντα δικαναλικά του setup.

Reaction score
2.833
Για να ξεκινήσει ο Γιάννης σωστά ν' ακουει
αυτά θα βάλει κάτω απ' τον Sansui
κι όχι τις απομιμησεις που έβαλε ο Bhutia
τίποτα δεν ακουσε από τα τενεκεδοκουτια
με τις σωστές τις τουνγκστενιου τις μπίλιες
ακόμη κι ο κ.Χρηστος θα χόρευε καντριλιες.

Reaction score
11.352

Βολφράμιο λέγεται στα Ελληνικά.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.817

Αυτά @Π.Α.Η. είναι για αυτούς που έχουν 1 ενισχυτή και 1 CD και ταυτόχρονα δεν ξέρουν πως να περάσουν την ώρα...
(για το αν χρησιμεύουν ή όχι... ας πούμε προς χάριν της συζήτησης πως ναι, χρησιμεύουν)
Αν έχεις 15 συσκευές στο rack... και να θες να βάλεις τέτοια μαντζούνια, χρειάζεσαι 60 μπίλιες... με ένα 20ρικο ή μπίλια (στην τύχη.... αν κάνει παραπάνω ακόμη χειρότερα), θες 1200 ευρά για ...μπίλιες!!!
Σουβλάκια βρε χίλιες φορές!!!! και στην περίπτωση του Ιωάννη, λουκάνικα! τα προτιμάει!

Reaction score
2.833
Αυτά @Π.Α.Η. είναι για αυτούς που έχουν 1 ενισχυτή και 1 CD και ταυτόχρονα δεν ξέρουν πως να περάσουν την ώρα...
(για το αν χρησιμεύουν ή όχι... ας πούμε προς χάριν της συζήτησης πως ναι, χρησιμεύουν)
Αν έχεις 15 συσκευές στο rack... και να θες να βάλεις τέτοια μαντζούνια, χρειάζεσαι 60 μπίλιες... με ένα 20ρικο ή μπίλια (στην τύχη.... αν κάνει παραπάνω ακόμη χειρότερα), θες 1200 ευρά για ...μπίλιες!!!
Σουβλάκια βρε χίλιες φορές!!!! και στην περίπτωση του Ιωάννη, λουκάνικα! τα προτιμάει!
Sausage in,sausage out!
Ένα χιλιάρικο το σετ των τριών X8.(Ευρωπαϊκή τιμή)Όσο δύο Genelecoφακες τις οποίες πληροφορούμαι ότι καταναλώνεις.
Βολφράμιο λέγεται στα Ελληνικά.
Καρβίδιο του όπως προτιμας.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.817
Sausage in,sausage out!
Ένα χιλιάρικο το σετ των τριών X8.(Ευρωπαϊκή τιμή)Όσο δύο Genelecoφακες τις οποίες πληροφορούμαι ότι καταναλώνεις.

Καρβίδιο του όπως προτιμας.
Α δηλαδή θες 3 ανά συσκευή.... οπότε με 15 χιλιάρικα καθαρίζει ο John!

Οπότε:

1737709179279.jpeg

Reaction score
2.833
Α δηλαδή θες 3 ανά συσκευή.... οπότε με 15 χιλιάρικα καθαρίζει ο John!

Οπότε:

Το υπερβολικό λίπος φράζει τ' αυτιά.Παθηση από την οποία υποφέρουν κι επιστήμονες.Οσο πιο βόρεια κατοικούν τόσο περισσότερο το βουλοκερι.

Reaction score
19.608

Άστους να λένε ΠΑΗ , δεν ξέρουν απο singularity και απο φυσική. Αυτή την αρχή πρέπει να ακολουθήσουν. :D Αυτά που δείχνεις είναι μόνο για οριζόντιες αποσβέσεις, όχι κάθετες. :D

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.223
Ασε - άσε , κοιτάω τι λέει ο προφήτης για την sound united και έχω τρελλλλλαθεί .
Λες και δεν ξέραμε τι κατάληξη θα είχε !

Reaction score
2.833
Ασε - άσε , κοιτάω τι λέει ο προφήτης για την sound united και έχω τρελλλλλαθεί .
Λες και δεν ξέραμε τι κατάληξη θα είχε !
Γιαννη δεν είναι αυτά για σένα.Κανουν τα Ψωράλ ν' ακούγονται σαν Magnepan.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.179
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90