To AVSite συμμετέχει στο High End Show 2008...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
46
Μήπως μπορέσω και έρ8ω να βάλω κανένα χεράκι
Π.Χ. θα κουβαλάω ταααααα καλώδιαααα :139:

Reaction score
172
Απάντηση: To AVSite συμμετέχει στο High End Show 2008...

Να μην τα ξαναλεμε ετσι;
Θα ειμαι εκει μαζι με τα μελη deko και virtus (εκτος απροοπτου) καθως και τη Μαρισια και Μελινα στα ειδικα εφφε του avsite.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.436
Απάντηση: To AVSite συμμετέχει στο High End Show 2008...

Εγώ μπορεί να μην κατέβω παίδες.

Άσε που κάνω δίαιτα. Μαζί με τον Μάκη φυσικά.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Re: Απάντηση: To AVSite συμμετέχει στο High End Show 2008...

Να μην τα ξαναλεμε ετσι;
Θα ειμαι εκει μαζι με τα μελη deko και virtus (εκτος απροοπτου) καθως και τη Μαρισια και Μελινα στα ειδικα εφφε του avsite.
Κάτι μου λέει πως θα έχουμε κοσμοσυρροή στο περίπτερο του AVSite. :114:

...

Reaction score
1.842
Απάντηση: Re: Απάντηση: To AVSite συμμετέχει στο High End Show 2008...

Της πάπιας; :137:...
Αυτή είναι που τρώς (ασύστολα) απ' όλα και κάνεις την πάπια;
Παρόμοια με τη δίαιτα του Κινέζου;
:138:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: To AVSite συμμετέχει στο High End Show 2008...

Κάτι μου λέει πως θα έχουμε κοσμοσυρροή στο περίπτερο του AVSite. :114:

...

Υ.Γ. Και πουσαι Τσαρουχα, και να μην κατεβεις στην εκθεση hi-end δεν μου την γλυτωνεις.
Θα ανεβω εγω στην εκθεση Θεσσαλονικης του χρονου, και θα σε σκισω μεσα στην εδρα σου
Ξανασκέψου το..:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.646
Tsarouxito man εμαθα πως στο περιπτερικο ''ραντσο σας'' θα εχετε και μια σινταρα εκπληξη προς ακροαση .......ειναι αληθεια?????Επισης μαζι με αυτο και ενα λαπτοπ καρφωμενο στο ντακι της σινταρας για streaming καταστασεις μεσω σκληρου για wav και flac αρχεια !!!!!!!Ειναι αληθεια?????Επισης οτι θα παιξουν για ακροαση τα ολοκαινουρια σιντια και φυσικα απιστευτης εγγραφης απο την νεα σειρα K2 HD hi resolution -JVC Xrcd ??????Ωχ Παναγια μου!!!!!!
Επισης εμαθα απο εγκυρες πηγες οτι ο Καφατος για να δειξει την ικανοποιηση του απεναντι στα τοσο αξιολογα μελη του AVSITE εχει κανονισει τριημερη -ΦΥΣΙΚΑ-ολοημερη διασκεδαση προς αυτα προσφεροντας χαρα και τσαχπινια με το αναλογο team νεαρων κορασιδων!!!!!!!

Attachments

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728
Tsarouxito man εμαθα πως στο περιπτερικο ''ραντσο σας'' θα εχετε και μια σινταρα εκπληξη προς ακροαση .......ειναι αληθεια?????Επισης μαζι με αυτο και ενα λαπτοπ καρφωμενο στο ντακι της σινταρας για streaming καταστασεις μεσω σκληρου για wav και flac αρχεια !!!!!!!Ειναι αληθεια?????Επισης οτι θα παιξουν για ακροαση τα ολοκαινουρια σιντια και φυσικα απιστευτης εγγραφης απο την νεα σειρα K2 HD hi resolution -JVC Xrcd ??????Ωχ Παναγια μου!!!!!!
Επισης εμαθα απο εγκυρες πηγες οτι ο Καφατος για να δειξει την ικανοποιηση του απεναντι στα τοσο αξιολογα μελη του AVSITE εχει κανονισει τριημερη -ΦΥΣΙΚΑ-ολοημερη διασκεδαση προς αυτα προσφεροντας χαρα και τσαχπινια με το αναλογο team νεαρων κορασιδων!!!!!!!
Ποιος κερ@τ@ς μιλησε?:137:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.646
Φιλαράκι μπορώ επίσημα να επιβεβαιώσω, μόνο το τελευταίο. :137:

...
Εσυ ομως νεαρουλι μου μιας και θα ματαξαναγινεις με το καλο daddys θα μεινεις ...μαλλον με τις φωτο των κορασιδων.... που θα αναπαυοντε εις τας χειρας και τας αγκαλας των μελων!!!!!!!!!!!!!!!
Μην νοιαζεσαι ομως.......στο τελος εσυ θα παρεις την καλλιτερη ....ατιμουλικο!!!!!!!!

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Εσυ ομως νεαρουλι μου μιας και θα ματαξαναγινεις με το καλο daddys θα μεινεις ...μαλλον με τις φωτο των κορασιδων.... που θα αναπαυοντε εις τας χειρας και τας αγκαλας των μελων!!!!!!!!!!!!!!!
Θα κάνω αίτηση να αναβληθεί ο τοκετός 15 μέρες μετά. Αλλιώς θα μου κρατήσεις μια με βούλες. :116:

...

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.566
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Alex Nik