- Reaction score
- 9
Σώθηκες, αυτός για την επόμενη 10ετία θα βάζει... κουφώματα. :137:
...
:116:
Σώθηκες, αυτός για την επόμενη 10ετία θα βάζει... κουφώματα. :137:
...
Nαι αλλα εγω ηλπιζα...να με τα δαχτυλακια που εχει...πως θα μαςΣώθηκες, αυτός για την επόμενη 10ετία θα βάζει... κουφώματα. :137:
...
Συνηθως την προηγουμενη ημερα.Αντρίκο ποια μέρα θα ξεκινήσει το στήσιμο??
Μα τι ειναι αυτα που λες........Θα φάμε μετά;;; :116:
Της πάπιας; :137:Άσε που κάνω δίαιτα. Μαζί με τον Μάκη φυσικά.
Κάτι μου λέει πως θα έχουμε κοσμοσυρροή στο περίπτερο του AVSite. :114:Να μην τα ξαναλεμε ετσι;
Θα ειμαι εκει μαζι με τα μελη deko και virtus (εκτος απροοπτου) καθως και τη Μαρισια και Μελινα στα ειδικα εφφε του avsite.
Αυτή είναι που τρώς (ασύστολα) απ' όλα και κάνεις την πάπια;Της πάπιας; :137:...
Κάτι μου λέει πως θα έχουμε κοσμοσυρροή στο περίπτερο του AVSite. :114:
...
Ξανασκέψου το..:Υ.Γ. Και πουσαι Τσαρουχα, και να μην κατεβεις στην εκθεση hi-end δεν μου την γλυτωνεις.
Θα ανεβω εγω στην εκθεση Θεσσαλονικης του χρονου, και θα σε σκισω μεσα στην εδρα σου
ja ja μονο ο περιπτερας θα λειπει:142:Κάτι μου λέει πως θα έχουμε κοσμοσυρροή στο περίπτερο του AVSite. :114:
...
Ποιος κερ@τ@ς μιλησε?:137:Tsarouxito man εμαθα πως στο περιπτερικο ''ραντσο σας'' θα εχετε και μια σινταρα εκπληξη προς ακροαση .......ειναι αληθεια?????Επισης μαζι με αυτο και ενα λαπτοπ καρφωμενο στο ντακι της σινταρας για streaming καταστασεις μεσω σκληρου για wav και flac αρχεια !!!!!!!Ειναι αληθεια?????Επισης οτι θα παιξουν για ακροαση τα ολοκαινουρια σιντια και φυσικα απιστευτης εγγραφης απο την νεα σειρα K2 HD hi resolution -JVC Xrcd ??????Ωχ Παναγια μου!!!!!!
Επισης εμαθα απο εγκυρες πηγες οτι ο Καφατος για να δειξει την ικανοποιηση του απεναντι στα τοσο αξιολογα μελη του AVSITE εχει κανονισει τριημερη -ΦΥΣΙΚΑ-ολοημερη διασκεδαση προς αυτα προσφεροντας χαρα και τσαχπινια με το αναλογο team νεαρων κορασιδων!!!!!!!
Εσυ ομως νεαρουλι μου μιας και θα ματαξαναγινεις με το καλο daddys θα μεινεις ...μαλλον με τις φωτο των κορασιδων.... που θα αναπαυοντε εις τας χειρας και τας αγκαλας των μελων!!!!!!!!!!!!!!!Φιλαράκι μπορώ επίσημα να επιβεβαιώσω, μόνο το τελευταίο. :137:
...
Φιλαράκι μπορώ επίσημα να επιβεβαιώσω, μόνο το τελευταίο. :137:
...
Θα κάνω αίτηση να αναβληθεί ο τοκετός 15 μέρες μετά. Αλλιώς θα μου κρατήσεις μια με βούλες. :116:Εσυ ομως νεαρουλι μου μιας και θα ματαξαναγινεις με το καλο daddys θα μεινεις ...μαλλον με τις φωτο των κορασιδων.... που θα αναπαυοντε εις τας χειρας και τας αγκαλας των μελων!!!!!!!!!!!!!!!