- Reaction score
- 8
και δη των πελλοπονησιων.... που θα αναπαυοντε εις τας χειρας και τας αγκαλας των μελων!!!!!!!!!!!!!!!
και δη των πελλοπονησιων.... που θα αναπαυοντε εις τας χειρας και τας αγκαλας των μελων!!!!!!!!!!!!!!!
θα τα ετοιμάσουμε κάπως αυτά!!! Πολύ καλή ιδέα!!!Περιμένω να δω και ταμπελάκια στο στήθος με το όνομα ή το προσωνύμιο του καθενός μας...:140::140::140:
εγω θα στειλω τον αδελφο μου με το ταμπελακι μου, που ειναι πιο ομορφος.Περιμένω να δω και ταμπελάκια στο στήθος με το όνομα ή το προσωνύμιο του καθενός μας...
το ταμπελάκι αυτό αποκλείεται να το φορέσει κανείς άλλος... θα βρωμάει πσαρίλα....θα φοραγα το ταμπελακι του Τσαρουχα, αλλα οι καιροι ειναι επικινδυνοι
Εσυ ειδικα ,που θα εχεις πολυ δουλεια στο γραφειο εκεινες τις μερες, μην αυθαδιαζεις στον γκλομπαλ!το ταμπελάκι αυτό αποκλείεται να το φορέσει κανείς άλλος... θα βρωμάει πσαρίλα....
.
και τυρίλα
Θα σου στείλουμε προδιαγραφές..... :144:καλά θέλετε να στείλω τις αντικαταστάτριες....
Εγω Θανασαρα μου λεω να βαλλω μια εσαρπα ολομεταξι με πουλιες και παγιετες και το σημα της Musicnotlover!!!!!!!!!!θα φοραγα το ταμπελακι του Τσαρουχα, αλλα οι καιροι ειναι επικινδυνοι
Σιγουρα Πατριναρα μου θα σου πω ποτε θα ανεβω για να το κανονισουμε παλλικαρι μου!!!!!!Eλπιζω αυτη την φορα να καταφερουμε να βρεθουμε Βλασση
Μη μου πεις.Ο Γενικός θα τα φέρει ξανά τα μπαλέτα;
Φυσικά και θα περάσουμε Λουκά!Περάστε και από το δωμάτιο 346 της Ανάκρουσις να γνωριστούμε με όσους δεν έτυχε. Λ.Σ.
Θέλετε;Ο Γενικός θα τα φέρει ξανά τα μπαλέτα;