To subwoofer or not to subwoofer

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.391
Μεγάλη κιτσαρία λέμε εεε;;;
Συμφωνώ απολύτως ως προς την αισθητική...Τα συγκεκριμένα main ηχεία όπως ποζάρουν είναι κυριολεκτικώς πιο τερατώδεις κατασκευές από τα sub.Περιμένει κανείς με αυτό το σκηνικό από πού θα εμφανιζόταν ο...Robocop.

Reaction score
6.814
Συμφωνώ απολύτως ως προς την αισθητική...Τα συγκεκριμένα main ηχεία όπως ποζάρουν είναι κυριολεκτικώς πιο τερατώδεις κατασκευές από τα sub.Περιμένει κανείς με αυτό το σκηνικό από πού θα εμφανιζόταν ο...Robocop.
Κάπως έτσι , επίση θυμίζουν πολύ transformers!!😀

Reaction score
4.095
Kaι εδω εκτός θέματος είναι, got no sub. Η αναφορά ήταν στο Υ.Γ. και αφορούσε ερώτηση σε Bhutia για ντισπέρσιον.

Μιλάς με γρίφους σειρά. Αφήνεις τον καπετάνιο στο σκοτάδι.
Ωχ τι έγραψα.. θα πλακώσει η μαϊμού....

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.854
Κι εκείνος ο Νταρτζήλ, από μακρυά μοιάζει με θερμάστρα...

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.982
Μεγάλη κιτσαρία λέμε εεε;;;
Για το χώρο λες ή για τα ηχεία;
Τα ηχεία είναι μια αηδία και μισή δεν το συζητώ.
Ο χώρος δεν μου αρέσει, δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση. Κιτς όμως δεν είναι. Όλα δένουν μια χαρά μεταξύ τους. Αν θα άλλαζα κάτι σε περίπτωση που θα "έπρεπε" να παραδώσω το έργο εγώ, θα ήταν το ταβάνι και τα χαλιά.
Πολλές φορές μπερδεύουμε αυτό που μας αρέσει με τα υπόλοιπα και λέμε τι χάλια είναι αυτά. Υπάρχει μια γραμμή εδώ. Άλλο δεν μας αρέσει και άλλο ότι είναι "χάλια" ή "κίτς". Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που δεν είναι κιτς, και εξυπηρετούν μια χαρά το στιλ που εκπροσωπούν. Απλά δεν ταιριάζουν με την αισθητική μας. Επίσης το εσωτερικό της κατοικίας πρέπει να δένει με το εξωτερικό.

Για τα πρακτικά, το σύστημα είναι ενός ιδιώτη στην Washington. Δεν είναι κάποιο demo room.

Last edited:

Reaction score
1.028
Σαμπακι γιαυτα έχουμε να ταιριάξουμε ή θα κουδουνίζει το Thorens;:unsure:

View attachment 267783
Τα πυραυλάκια τα γελάτε αλλά κάτι θα παίζουν με τα ισχυρότερα και καλύτερα ενισχυτικά λάμπας όλων των εποχών, για ξερογλύψτε τα jadis 800 πισω. Μάλλον τα ηχεία εχουν αυτό το σχήμα γιατί αν τα τσιτώσεις τα jadis θα φτάσουν σελήνη!!! Μαζί με το λογαριασμό ρεύματος!!!

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
Τα πυραυλάκια τα γελάτε αλλά κάτι θα παίζουν με τα ισχυρότερα και καλύτερα ενισχυτικά λάμπας όλων των εποχών, για ξερογλύψτε τα jadis 800 πισω. Μάλλον τα ηχεία εχουν αυτό το σχήμα γιατί αν τα τσιτώσεις τα jadis θα φτάσουν σελήνη!!! Μαζί με το λογαριασμό ρεύματος!!!
Και τον συγχωρεμένο τον Lemmy να μου έφερναν μπροστά μου τα ''πυραυλάκια'' ολοζώντανο πάλι δεν θα τα άντεχα απέναντι μου για πολύ..
Ούτε την ''πλατφόρμα'' με τις λυχνίες..
Τι να την κάνω τη ''συναυλία'' όταν θα σκέφτομαι πως να την ''κάνω'' από τον χώρο? :p

Reaction score
2.029
Το συστημα αυτο εχει λογο υπαρξης οσο εχουν λογο υπαρξης και τα φυλλα χρυσου σε καποια πανακριβα πιατα σε γκουρμε εστιατορια. Μηδενος εξαρτηματος που το απαρτιζει εξαιρουμενου.

Ndis

Titika
Reaction score
4.771
Τα πυραυλάκια τα γελάτε αλλά κάτι θα παίζουν με τα ισχυρότερα και καλύτερα ενισχυτικά λάμπας όλων των εποχών, για ξερογλύψτε τα jadis 800 πισω
80K για 400W. To ξαναγράφω, 80Κ για 400W! Με 3K αγοράζεις δύο purifi και έχεις εκτός απο world class απόδοση και 77K ρέστα.

Για τα πυραυλάκια δεν έχω να πώ κάτι. Αν δεν είναι μέρος κάποιου μαρκετινγκ σχεδίου, είναι ανέκδοτο. Το οποίο πιθανότατα απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε ρώσους και βαλκάνιους ολιγάρχες ή νεόπλουτους.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.001
Τα πυραυλάκια τα γελάτε αλλά κάτι θα παίζουν με τα ισχυρότερα και καλύτερα ενισχυτικά λάμπας όλων των εποχών, για ξερογλύψτε τα jadis 800 πισω.
αυτά να μην έλεγες θα ήσουν το καλύτερο παιδί :p:biggrin:

Reaction score
1.028
Φίλε daharis, όπως και να το γράψουμε παίζουν μαγικά οι άτιμες οι λαμπίτσες, και ας μη κανουν για το home cinema μου! :)
Άσε που θα έχεις ζεστούλα και ρομαντικό φως, μία η άλλη θα ερθει αυτος με τα 800ρια αφου θερμαινει ολο το σπιτι με μηδεν αέριο!!

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
ζεστούλα και ρομαντικό φως, μία η άλλη θα ερθει αυτος με τα 800ρια αφου θερμαινει ολο το σπιτι με μηδεν αέριο!!
Καλά που το είπες κι αυτό τώρα και θυμήθηκα.
Περνάω δύσκολη κλιμακτήριο και τα 3/4 της χρονιάς θέλω να βγάλω το δέρμα μου απ' την κάψα :laugh:Στην ταράτσα θα τα έβγαζα τα πυραυλάκια..
Συναυλιακός χώρος, όμορφος. :lolsign:

Και ''φεύγουν'' κι όποτε θέλουν. ;)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.001
Φίλε daharis, όπως και να το γράψουμε παίζουν μαγικά οι άτιμες οι λαμπίτσες, και ας μη κανουν για το home cinema μου! :)
Άσε που θα έχεις ζεστούλα και ρομαντικό φως, μία η άλλη θα ερθει αυτος με τα 800ρια αφου θερμαινει ολο το σπιτι με μηδεν αέριο!!
για όλα τα τελευταία μαζί σου...

για τα πρώτα θα διαφωνήσω παρουσία μετρήσεων λαμπουλοποιήσεων που επαληθεύουν την αποκλειστική τους χρήση ως ασύμφορα θερμαντικά σώματα

Υ.Γ. Υπάρχει ιστορικό μέλους που χρησιμοποιούσε για τελικό στάδιο λαμπάτους ενισχυτές σε home cinema .... άντεξαν ομολογώ....αλλά ως εκεί....πήραν τον δρόμο τους για τις αγγελίες μόλις είδε το φως το ψηφιακό ;)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.982
Τι διαβάζουν τα αυτάκια μου και ακούν τα ματάκια μου. Με 80Κ στήνεις immersive με 4 μπασγούφερς και Trinnov και JVC και 235 και 765 και ότι θες. Και πίτσες και μπύρες για 5 χρόνια.

Οι λάμπες ήταν για τα ταβάνια. Τώρα βάζουμε LED οπότε δεν είναι ούτε για εκεί. Για τον γλυκούλη τον απαλούλη τον ήχο το ζεστό, υπάρχουν και άλλοι τρόποι δραματικά φθηνότεροι και άμεσα ελεγχόμενοι.

Πω ρε φίλε και ήθελα παλιά να πάρω λαμπάτο. Ο θεός με γλύτωσε. Μια λαμπάδα ΝΑ θα του ανάψω σα τα Wilson τα Chronosonic πως τα λεν.

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.706
Πω ρε φίλε και ήθελα παλιά να πάρω λαμπάτο. Ο θεός με γλύτωσε. Μια λαμπάδα ΝΑ θα του ανάψω σα τα Wilson τα Chronosonic πως τα λεν.
Εμένα με γλίτωσε μέλος του site (@Gebreselassie). Μου έκαναν "προξενιό" με έναν λαμπατο Jadis για να οδηγήσει τα 802 ( :roflmao: :roflmao: :roflmao: ). Μου είπε "άσε τις λάμπες για τα λαμπατέρ και πάρε class D". Ε, αυτό έκανα - ευτυχώς!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.045
Members
38.286
Νεότερο μέλος
blackdragon