To subwoofer or not to subwoofer

Reaction score
6.821
Για το χώρο λες ή για τα ηχεία;
Τα ηχεία είναι μια αηδία και μισή δεν το συζητώ.
Ο χώρος δεν μου αρέσει, δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση. Κιτς όμως δεν είναι. Όλα δένουν μια χαρά μεταξύ τους. Αν θα άλλαζα κάτι σε περίπτωση που θα "έπρεπε" να παραδώσω το έργο εγώ, θα ήταν το ταβάνι και τα χαλιά.
Πολλές φορές μπερδεύουμε αυτό που μας αρέσει με τα υπόλοιπα και λέμε τι χάλια είναι αυτά. Υπάρχει μια γραμμή εδώ. Άλλο δεν μας αρέσει και άλλο ότι είναι "χάλια" ή "κίτς". Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που δεν είναι κιτς, και εξυπηρετούν μια χαρά το στιλ που εκπροσωπούν. Απλά δεν ταιριάζουν με την αισθητική μας. Επίσης το εσωτερικό της κατοικίας πρέπει να δένει με το εξωτερικό.

Για τα πρακτικά, το σύστημα είναι ενός ιδιώτη στην Washington. Δεν είναι κάποιο demo room.
Με λίγο γούστο κάνεις πολύ πιο ωραία πράγματα.
Αυτό ήθελα να πω σαν ουσία.
@thva ακούει; Οβερ.
B8E26D9C-896E-41BE-B39E-82A5E945E243.png

Reaction score
3.087
Αυτά τα πυραυλακια είναι μόνο για οπαδους του star trek και να τους περισσεύουν βέβαια.

Reaction score
19.609
@thva ακούει; Οβερ.
View attachment 267902 σο
Δεν μου ήρθε ειδοποίηση, παρόλο το quote.
20-100 Khz / +- 0.05 db :hi:wow, respect.
Θα ήθελα MC gain 70 db για να είσαι και τέλειος (με τέτοιες σχεδιάσεις never enough).
Καλό και φθηνό. Παίζει καλά; (Παίζει χα χα. Κοίτα με το 65 db gain και τον γεμάτο, φυσικό ήχο που μάλλον έχει ίσως - εαν και όχι γιατί έχεις τρανζιστόρ και μόνο με κάποιες κεφαλές - σου φανεί ότι δεν έχει τόσο ρυθμό ή edge αλλά αυτό είναι το σωστό. Τα άλλα που θα είχες ίσως συνηθίσει είναι λάθος. Θέλει καλή κεφαλή. Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν το συζητάμε , καλύτερα απο τα δικά μου που είναι και ακριβότερο χα χα.
Εύγε.

Last edited:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.146
About Power Amps 8-)

Reaction score
12.265

Reaction score
19.609
About Power Amps 8-)
Αυτοί βρε είναι Χαι Φάδες , καλωδιολάγνοι, κοίτα τι καλώδια βάζουν. :D

SPECIFICATIONS
  • SE uses beautiful Quality Japanese made Case with a Fine Brushed Anodized Finish. Solid and Resonance Free. CNC Machined In House.
  • Solid Polished Aluminium Isolation Feet with Rubber Inserts.
  • High Quality internal Cabling Shrink Sleeved for Reliability.
  • Switchcraft Gold Plated Metal XLR Sockets.
  • High Quality Switchcraft metal on buffer XLR and optional RCA Connection.
  • Patented Gold Plated CHK 60A Binding Posts, WBT Options.
  • 14 AWG Silver Plated OFC Pure Copper with Teflon Dielectric, Neotech UP-OCC 14AWG solid OCC Copper Option.
  • 19mm Brushed Stainless Steel Dimmable LED Front Switch.
  • Buffer Uses, Audio Grade Wima Capacitors in Audio stage, 1% Metal Film Resistors, Panasonic Electrolytic Capacitors in Power Section, Samtec Gold Plated 36 Pin Connects to Purifi 1ET400A Module. All soldered using WBT-0840 Silver Solder.
  • A Dash of Passion, Pride, And Practice ensure a superbly made Amplifier.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.146

SPECIFICATIONS
  • SE uses beautiful Quality Japanese made Case with a Fine Brushed Anodized Finish. Solid and Resonance Free. CNC Machined In House.
  • 14 AWG Silver Plated OFC Pure Copper with Teflon Dielectric, Neotech UP-OCC 14AWG solid OCC Copper Option.
  • Buffer Uses, Audio Grade Wima Capacitors in Audio stage, 1% Metal Film Resistors, Panasonic Electrolytic Capacitors in Power Section, Samtec Gold Plated 36 Pin Connects to Purifi 1ET400A Module. All soldered using WBT-0840 Silver Solder.
Α δεν ξέρω από αυτά, άσε με ήσυχο 🙂
Για άλλο λόγο το ανέβασα. Να δείξω τι παίρνεις με ένα περίπου χιλιάρικο, ανά ηχείο.

Reaction score
6.821
Δεν μου ήρθε ειδοποίηση, παρόλο το quote.
20-100 Khz / +- 0.05 db :hi:wow, respect.
Θα ήθελα MC gain 70 db για να είσαι και τέλειος (με τέτοιες σχεδιάσεις never enough).
Καλό και φθηνό. Παίζει καλά; (Παίζει χα χα. Κοίτα με το 65 db gain και τον γεμάτο, φυσικό ήχο που μάλλον έχει ίσως - εαν και όχι γιατί έχεις τρανζιστόρ και μόνο με κάποιες κεφαλές - σου φανεί ότι δεν έχει τόσο ρυθμό ή edge αλλά αυτό είναι το σωστό. Τα άλλα που θα είχες ίσως συνηθίσει είναι λάθος. Θέλει καλή κεφαλή. Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν το συζητάμε , καλύτερα απο τα δικά μου που είναι και ακριβότερο χα χα.
Εύγε.
Καλά τα λέει ..😀😀

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.621

SPECIFICATIONS
Οι τύποι της Nord ΄΄αρπαχτή΄΄ πάνε να κάνουν ουσιαστικά αραδιάζοντας διάφορα χαρακτηριστικά διεγερτικά για τους παραδοσιακούς χαϊεντάδες. Η έμφαση στις class-D κατασκευές πρέπει να δίνεται σε στοιχεία όπως η διάταξη με τον προσανατολισμό των επιμέρους αρθρωμάτων μεταξύ των , θωρακίσεις , συστροφή καλωδιώσεων με προσοχή σε μήκη και αποστάσεις αυτών από γειτονικές ενότητες στο κύκλωμα... Τέτοια στοιχεία φαίνονται εύκολα σε φωτογραφίες από το εσωτερικό του κουτιού.
Τα πυραυλάκια τα γελάτε αλλά κάτι θα παίζουν με τα μουσικότερα θερμάστρες και φωτιστικά χώρου με το χαμηλότερο ενεργειακό συντελεστή όλων των εποχών, για ξερογλύψτε τα jadis 800 πισω. Μάλλον τα ηχεία εχουν αυτό το σχήμα γιατί αν τα τσιτώσεις τα jadis θα φτάσουν σελήνη!!! Μαζί με το λογαριασμό ρεύματος!!!
Θα μπορούσε να περιγραφεί έτσι χωρίς ν'αποκλίνει καθόλου από την πραγματικότητα.

Last edited:

Reaction score
19.609
Καλά τα λέει ..😀😀
Κοίτα το σύστημα το καλό κρίνεται απο ένα πράγμα και μόνο. Εαν κάθονται οι γυναίκες και οι γάτες να το ακούσουν.
για τους παραδοσιακούς χαϊεντάδες.
Μπα ασχολούνται αυτοί με class D ; Α, τους προδότες. :D
Ασχολούνται και με "dac amps" ; ή όχι ακόμη ; :D

Last edited:

Reaction score
6.821
Κοίτα το σύστημα το καλό κρίνεται απο ένα πράγμα και μόνο. Εαν κάθονται οι γυναίκες και οι γάτες να το ακούσουν.

Εδώ ρε η γυναίκα μου με έστειλε με το ζόρι να πάω να πάρω ένα καλό ρακ για να μπορεί να ξεσκονίζει εύκολα !! Μουσική δεν θα ακούει;
Για την γάτα δεν έχω να πω κάτι..
χαχαχαχα.
Να είμαστε καλά για να ακούμε, όλα χρειάζονται στον ήχο και τα σαμπ και τα πικάπ και τα ψηφιακά και όλα. Αναλόγως γούστων δυνατοτήτων και αντιλήψεως του καθενός μας. ( αα ναι και επίσης ότι προβλέπεται επιστημονικά )
😊😊
Και το σημαντικότερο, σε ποια σημεία είναι τοποθετημένα τα subs και που τα κύρια ηχεία.
Βασική αρχή.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.621

Δεν είναι προδότες αλλά ως fashion victims θα έμπαιναν με κατάλληλη διέγερση σε πειρασμό να πιάσουν και συσκευές εναρμονισμένες με τον παλμό της εποχής.

Από τη δική μου πλευρά θεωρώ πλεονασμό την ενασχόληση με class-d ευρισκόμενα έξω από τα ηχεία, κάτι ανάλογο με την απαξίωση του Dimi στα δικαναλικά.Για τα δε dac-amps έχω κάνει αναφορά εδώ και χρόνια.
@thva ακούει; Οβερ.
View attachment 267902
Με γειά σου kanakiani... Αλλά οι ΄΄σωστοί και πρόστυχοι΄΄ ξεσκονίζουν μόνοι τους... :sneaky:

Reaction score
6.821
Δεν είναι προδότες αλλά ως fashion victims θα έμπαιναν με κατάλληλη διέγερση σε πειρασμό να πιάσουν και συσκευές εναρμονισμένες με το πνεύμα της εποχής.

Από τη δική μου πλευρά θεωρώ πλεονασμό την ενασχόληση με class-d ευρισκόμενα έξω από τα ηχεία, κάτι ανάλογο με την απαξίωση του Dimi στα δικαναλικά.Για τα δε dac-amps έχω κάνει αναφορά εδώ και χρόνια.

Με γειά σου kanakiani... Αλλά οι ΄΄σωστοί και πρόστυχοι΄΄ ξεσκονίζουν μόνοι τους... :sneaky:
Που και που ναι.
Μόνος μου διά νόμου το ράφι που είναι το πικάπ:p

Αν και δεν το έχω αγοράσει ακόμα σε ευχαριστώ πολύ φίλος:)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.621
Που και που ναι.
Μόνος μου διά νόμου το ράφι που είναι το πικάπ:p

Αν και δεν το έχω αγοράσει ακόμα σε ευχαριστώ πολύ φίλος:)
Σου δίνω τότε συγκατάθεση και την ευχή να το προμηθευτείς...πριν από περισσότερα sub. :biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.109
Από τη δική μου πλευρά θεωρώ πλεονασμό την ενασχόληση με class-d ευρισκόμενα έξω από τα ηχεία
Ομοίως, αλλά γενικεύω:

Θεωρώ πλεονασμό την ενασχόληση με οποιαδήποτε ενισχυτικά ευρισκόμενα έξω από τα ηχεία.

Τα ενισχυτικά οφείλουν να είναι πολλαπλά, για ενεργή πολυενισχυση, και φυσικά εντός ηχείου.
Τι ενισχυτικά θα είναι αυτά; Ξέρει ο κατασκευαστής των ηχείων, και την ποιότητα αυτών τη δείχνουν οι μετρήσεις του ηχείου.
Κάτι άλλο δε χρειάζεται.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.568
...ο χαι φαι αθρωπας (ομο χαι φιντελους) θα τα σκ@τωσει ας πω "νομοτελιακα" , οποτε ας εχει κατα το δυνατων την μικροτερη συμμετοχη...δηλαδη ως προς την επιλογη των κομματχιων προς αναπαραγωγη. :king::angel:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.621
Σαμπακι γιαυτα έχουμε να ταιριάξουμε ή θα κουδουνίζει το Thorens;:unsure:

View attachment 267783
Πόσο ΄΄κακός΄΄ θα γινόμουν άμα σχολίαζα ότι ο κάτοχός τους πρέπει να είναι...βλήμα. :roflmao:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.187
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90