- Reaction score
- 85.213
Στις 18:30 ξεκινάει...
E ναι , αφού στις 18:00 μιλάει ο Τσιόδρας.Στις 18:30 ξεκινάει...
Κανενα! Τι να το κανεις το σαμπ. Αφου εχουν γουφερ τα ηχεια, τι τα εβαλαν εκει? Σκετο αγνο παρθενο μαλι.1 subwoofer αρκεί και μάλιστα πολλές φορές περισσεύει κιόλας....
Ηταν σχετικά τεχνικό, Trinnov based, λίγα θεωρητικά γενικής φύσης.Επειδή δεν πρόλαβα να μπω, είχε κάτι ενδιαφέρον για μη έχοντες Trinnov? Αξίζει να το δω κονσέρβα;
Ενδιαφερον για μας θα εχει οταν αποφασισουν να χτυπησουν το dirac και να ριξουν στην αγορα το software να το εγκαταστησουμε στα πισια μας.Επειδή δεν πρόλαβα να μπω, είχε κάτι ενδιαφέρον για μη έχοντες Trinnov? Αξίζει να το δω κονσέρβα;
Αποκλείεται. Software πουλάνε, όχι hardware.Ενδιαφερον για μας θα εχει οταν αποφασισουν να χτυπησουν το dirac και να ριξουν στην αγορα το software να το εγκαταστησουμε στα πισια μας.
Εσυ εχεις στο νου σου το πολυκαναλο.Αποκλείεται. Software πουλάνε, όχι hardware.
Αν το πουλήσουν σκέτο θα κανει 10000€ τουλαχιστον
Αυτο ειναι φτηνό, παρτο να τελειώνεις αντί να γκρινιάζεις.Εσυ εχεις στο νου σου το πολυκαναλο.
Εγω βλεπω το st2 και λεω, γιατι ρε παιδι μου πρεπει να φορτωθω τον γκαζοντενεκε με αναλογικοψηφιακες εισοδοεξοδους, αφου θα μου εφτανε το προγραμμα ισοσταθμισης και το μικροφωνο.
...και στεναχωριεμαι...
Μια εξτρα επιλογη για αυτους που συμβιβαζονται με λιγοτερα ζηταω, οχι τα φουλ εξτρα φτηνοτερα
4K?Αυτο ειναι φτηνό, παρτο να τελειώνεις αντί να γκρινιάζεις.
Ή το MiniDSP, που ειναι τζάμπα.