- Reaction score
- 138.380
Ε, βάλε τώρα καμία ταινία με το φρέσκο dts x να γουστάρεις.
Είναι τέλειο. Πιθανώς να είναι καλύτερο από άτμος..
Για να δούμε...Ε, βάλε τώρα καμία ταινία με το φρέσκο dts x να γουστάρεις.
Τα altitude, κρίνοντας απο τα serial numbers πρέπει να ειναι σύνολο περιπου 2500 παγκοσμίως.Πάντως, θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε, έστω και στο περίπου, πόσους πελάτες έχει η Trinnov.
Το λέω επειδή, ναι, πολύ καλός ο χρόνος απόκρισης, τώρα. Μετά, όταν θα αυξηθούν οι πελάτες θα δούμε "πόσα απίδια χωράει ο σάκος".
Μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα να τρέχει λίστα αναμονής ..Κάποια μέρα θα μου τη δώσει και μένα (σαν τον @TERMATOGAZI) και θα τον βάλω αγγελία για να πάρω τον μεγάλο.
Υπάρχει. Να μην εχει ο @TERMATOGAZI μεγαλύτερο μοντέλοΆλλος λόγος δεν υπάρχει
Δεν έχω δει το μενού του Storm και του Lyngdorf, αλλά υποπτεύομαι πως παίζει χωρίς αντίπαλοTrinnov Altitude Earns Unprecedented Second EISA Award
Trinnov is the pinnacle when it comes to AV processing for home cinema. It’s a company dedicated best-of-the-best gear that sets a benchmark for audio fidelity in surround-sound applications. When the company’s Altitude32 was released in 2016, it received the EISA Award (Expert Imaging and Sound...www.avsforum.com
για τον αλγόριθμο room correctionΑυτό που δεν κατανοώ είναι γιατί ένα pc σαν τον trinnov να στοιχίζει αυτό το ποσό. Και μην μου πείτε για τον αλγόριθμο room correction.
Άσχετα απ΄ το τι πιστεύεις, ο trinnov κοστίζει τόσα γιατί είναι ο καλύτερος home cinema processor στον κόσμο. Τόσο απλά. Τι να κάνουμε; Θα ήθελα να δω ένα review που να ισχυρίζεται το αντίθετο.Επειδή μου έχουν σβήσει το μήνυμα δύο φορές , αναγκάζομαι , να γράψω , πιο κομψά.
Το χαρακτήρισα γκαζοντενεκέ , αυτό φαίνεται εξόργισε κάποιους , ακόμα και αν δεν κατέχουν το συγκεκριμένο μηχάνημα.
Φυσικά η άποψή μου δεν αλλάζει , ακόμα και αν το έχουν φίλοι όπως ο ear o dimi o termatogazi.
Καλά δεν τόχει και κανάς άλλος βέβαια. Το βρίσκω εξαιρετικά υπερτιμημένο όπως αντιστοιχα υπερτιμημένα βρίσκω και τα datasat , lyngdorf, JBL.
Μην μου αρχίσετε πάλι τις τεχνικές αναλύσεις τι κάνει ο ντενεκές κλπ , τα ξέρω τα έχω διαβάσει άπειρες φορές.
Η αλήθεια είναι ότι κάνει πολλά περισσότερα από ότι κάνουν οι αντίπαλοί του.
Αυτό όμως δεν ακυρώνει το γεγονός ότι στοιχίζει ένα φορτηγό χρήματα, κατά το αμερικάνικο ρητό ¨:a truck load of money:
Οταν αγόρασα τον AVP A1HD το 2009 , μου έλεγαν κάτι γνωστοί , μερικοί δικάναλοι μερικοί πολυκάναλοι , τι το θες το εργοστάσιο ? κάνει και ένα σκασμό λεφτά.! Τότε είχε κατάλογο 7500e μετά πήγε στα 10000e.
Το τι έκανε και πως το έκανε δεν τους ένοιαζε . Το θεωρούσαν μέγιστη βλακεία να δώσουν τόσα λεφτά για έναν prepro.
11 χρόνια μετά εγώ ακόμα απολαμβάνω ένα εξαιρετικό μηχάνημα με εξαιρετικές επιδόσεις , είτε πολυκάναλο είτε δικάναλο , με το χαμηλότερο noise floor ever , και έναν από τους καλύτερους ήχους που υπάρχουν . Ακόμα και με το audyssey.
Αυτό που δεν κατανοώ είναι γιατί ένα pc σαν τον trinnov να στοιχίζει αυτό το ποσό. Και μην μου πείτε για τον αλγόριθμο room correction.
Αυτάάά που λέει και το αυτί.
Έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον για τους storm. Θα ήθελα όμως να δω έναν Lyngdorf σε δράση...Δεν έχω δει το μενού του Storm και του Lyngdorf, αλλά υποπτεύομαι πως παίζει χωρίς αντίπαλο
ο trinnov κοστίζει τόσα γιατί είναι ο καλύτερος home cinema processor στον κόσμο
Δεν πειράζει, το κατανοούμε εμείς.Αυτό που δεν κατανοώ είναι γιατί ένα pc σαν τον trinnov να στοιχίζει αυτό το ποσό.
Ε, κατά βάση το έχεις δικαιολογήσει μόνος σου.Η αλήθεια είναι ότι κάνει πολλά περισσότερα από ότι κάνουν οι αντίπαλοί του.
Αυτό όμως δεν ακυρώνει το γεγονός ότι στοιχίζει ένα φορτηγό χρήματα
Προσωπικά το βρίσκω εξαιρετικά φτηνό.Το βρίσκω εξαιρετικά υπερτιμημένο
+ατελείωτη παραμετροποίηση, μπορείς να κάνεις ο,τι θελεις πχ με ανακατευθύνσεις μπάσου, crossovers, επανατοποθέτηση αντικειμένων στον χώρο, η λίστα είναι ατελείωτη.για τον αλγόριθμο room correction