JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.948
Σα τους Trinnov δεν έχει.
Ολοι οι άλλοι δεν φτουράνε ρε πουλάκι μου.
Ολοι οι άλλοι δεν φτουράνε ρε πουλάκι μου.
Aρνητής μπάμιας και YPAO εύκολο , πάρε και ενα..Υπάρχουν και Αρνητές Trinnov.
Όντως.Σα τους Trinnov δεν έχει.
Σε σύγκριση με τον trinnov?Ολοι οι άλλοι δεν φτουράνε ρε πουλάκι μου.
Μάκη τα 50 που γράφεις είναι η ουρά του γαιδάρου. Πριν απο αυτό υπάρχουν τα εμπόδια της συζυγου και μετά του χώρου που κατα την γνώμη μου ειναι και δυσκολότερα και ακριβότερα. Σε κάθε περίπτωση ομως, μια ζωή την έχουμε και οτι σε ευχαριστεί (εφόσον έχεις την ικανότητα να το κανεις, χωρις να στερήσεις απο την οικογενεια σου τα σημαντικά) οφειλεις να πραγματοποιείς. Ολοι πιστευω οι 40+ έχουμε δει τι συμβαίνει στον άνθρωπο όταν ειναι συνέχεια στη πίεση και στη φάπα.Συμφωνω μαζί σας .
Κορυφαίο μηχανάκι
Καλύτερο όλων
Όπως και ο jvc n9
Δεν μπορουμε να τα αγοράσουμε όμως
Παλεύουμε να τα βγάλουμε πέρα .
Δεν μας περισσεύουν τα 50 χιλιάδες που έχουν.
Πολύ απλά .
Τι θέλετε δηλαδή ?
Να ακούμε και να βλέπουμε από το κινητό μόνο ;
Η να σας την λέμε γιατί ο ένας έχει epson και ο άλλος n7 αντί n9 ?
Προς αποφυγήν παρεξήγησης δεν σας την λέω
Απλά ζηλευω
Ήρθαν ή σας βουτηξε ο αλλος τα λεφτά και έφυγε μαζί με τον ιδιοκτήτη του ιωνικού;Sniff.![]()
![]()
Δεν κατάλαβα....η τιμή του AL16 πρέπει να είναι κάτω από 15000, δεν έχω ρωτήσει τελευταία για ακρίβεια, αλλά απέχει αρκετά από το 50000Δεν μας περισσεύουν τα 50 χιλιάδες που έχουν
Στο σύνολο θέλει να πει Δημήτρη (μαζί με projector, ηχεια κοκ).Δεν κατάλαβα....η τιμή του AL16 πρέπει να είναι κάτω από 15000, δεν έχω ρωτήσει τελευταία για ακρίβεια, αλλά απέχει αρκετά από το 50000
Α, οκ, τότε να βάλουμε και τον χώρο, και τα λεφτά που θα δώσουμε στην σύζυγο για να πάρει τσαντούλες και να μην γκρινιάζει κτλ κτλ, πες 100.000 να είσαι μέσαΣτο σύνολο θέλει να πει Δημήτρη (μαζί με projector, ηχεια κοκ).
16000Δεν κατάλαβα....η τιμή του AL16 πρέπει να είναι κάτω από 15000, δεν έχω ρωτήσει τελευταία για ακρίβεια, αλλά απέχει αρκετά από το 50000
coca;Sniff.![]()
![]()
Nαι αλλά δεν το λένε σωστά, ο σωστός τρόπος είναι..ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΜΟΥΤΡΟ!Από δω το έχετε από κει το πάτε, όλο στο ΠΑΣΟΚ το γυρίζετε. Το ορθόδοξο βεβαίως βεβαίως. Σε όλα τα νήματα.
το μικρόφωνο το έβαλες;16000
Μόνο αυτός και 25 ο jvc .
Εντάξει δεν είναι 50 είναι 41 χωρίς πηγή και λουματζεν ,ούτε ηχεία
Ναι, το γράψαμε επιτόπου όταν συνέβη η αλλαγή.Τι θελεις να πεις, οτι κανατε συγκριτικο με τ αυτια? Για λεγε, για λεγε.