20 Μαρτίου 2010 #3 jojos@ Μηνύματα 242 Reaction score 1 Μιχάλη με ενδιαφέρει. Δώσε ημερομηνία αγοράς, εάν είσαι ο πρώτος ιδιοκτήτης κ σχετικές φωτό
21 Μαρτίου 2010 #4 Μελίδης Μιχάλης Πρόεδρος ΕΒΒΕ Μηνύματα 31.117 Reaction score 30.711 Απάντηση: tsakiridis devices-athina Πρέπει να βάλεις υποχρεωτικά τιμή συνονόματε.
21 Μαρτίου 2010 #5 Μ Μιχάλης Π. Μηνύματα 39 Reaction score 29 Απάντηση: tsakiridis devices-athina 120 € Το εχω 5 χρονια-πρωτος ιδιοκτητης. Δε το χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο. Καμια μετατροπη δεν εχει γινει. Ειναι το τετραγωνο (το σχημα του) οχι το μακροστενο που υπαρχει τωρα.
Απάντηση: tsakiridis devices-athina 120 € Το εχω 5 χρονια-πρωτος ιδιοκτητης. Δε το χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο. Καμια μετατροπη δεν εχει γινει. Ειναι το τετραγωνο (το σχημα του) οχι το μακροστενο που υπαρχει τωρα.
22 Μαρτίου 2010 #6 G Giannis60 Guest Απάντηση: tsakiridis devices-athina ησουνα ευχαριστημενος υπηρχαν διαφορες στο ηχητικο αποτελεσμα?
23 Μαρτίου 2010 #7 Μ Μιχάλης Π. Μηνύματα 39 Reaction score 29 Απάντηση: tsakiridis devices-athina Οταν το αγορασα και με το τοτε συστημα εκανε διαφορα. Απο τοτε που εβαλα ξεχωριστη γραμμη απο το πινακα κατεληξα οτι δε μου χρειαζετε.
Απάντηση: tsakiridis devices-athina Οταν το αγορασα και με το τοτε συστημα εκανε διαφορα. Απο τοτε που εβαλα ξεχωριστη γραμμη απο το πινακα κατεληξα οτι δε μου χρειαζετε.
29 Μαρτίου 2010 #8 G Giannis60 Guest Απάντηση: tsakiridis devices-athina η διαφορα απο το καινουριο το μακροστενο αφορα την ισχυ.Και στην συνεχεια τι μηχανηματα ακολουθουσαν
Απάντηση: tsakiridis devices-athina η διαφορα απο το καινουριο το μακροστενο αφορα την ισχυ.Και στην συνεχεια τι μηχανηματα ακολουθουσαν
3 Μαϊου 2010 #9 M ma3stro Μηνύματα 1.743 Reaction score 403 Απάντηση: tsakiridis devices-athina Υπαρχει ακομα; τι διαφορες εχει απο την καινουργια αθηνα; ο atlas (τσοκ) σε συγκριση με την αθηνα ποτε προτεινετε;
Απάντηση: tsakiridis devices-athina Υπαρχει ακομα; τι διαφορες εχει απο την καινουργια αθηνα; ο atlas (τσοκ) σε συγκριση με την αθηνα ποτε προτεινετε;
3 Μαϊου 2010 #10 H happymondays Μηνύματα 188 Reaction score 3 Απάντηση: tsakiridis devices-athina Παιδια το εχω αγορασει εγω εδω και κανα μηνα. ας το επιβεβαιωσει βεβαια και ο πωλητης.
Απάντηση: tsakiridis devices-athina Παιδια το εχω αγορασει εγω εδω και κανα μηνα. ας το επιβεβαιωσει βεβαια και ο πωλητης.
16 Μαϊου 2010 #12 G Giannis60 Guest Απάντηση: tsakiridis devices-athina υπαρχει ακομα το φιλτρο ρευματος και σε τι τιμη