- Reaction score
- 9.089
Μόλις έφθασε την κατάλληλη στιγμή ![Biggrin :biggrin: :biggrin:](/forum/images/smilies/basic/biggrin.png)
Με τόσο χρόνο στο σπίτι.......
Τρεεεεεμε μπουτχιααααα![Biggrin :biggrin: :biggrin:](/forum/images/smilies/basic/biggrin.png)
![Biggrin :biggrin: :biggrin:](/forum/images/smilies/basic/biggrin.png)
Τρεεεεεμε μπουτχιααααα
![Biggrin :biggrin: :biggrin:](/forum/images/smilies/basic/biggrin.png)
![IMG_20200325_171013.jpg](https://www.avsite.gr/forum/data/attachment-files/2020/03/277410_98781bcee104170ccf85427bac376bdb.jpg)
Θα αρχίσω το διάβασμα σιγά σιγά, ελπιζω θα μην πιάσω τα στάνταρτ του Γιάνννηείμαστε όλο αυτιά... εεε... μάτια για τις μετρήσεις!!!!
Η καλυτερη αγορα στην εποχη του περιορισμου κυκλοφοριας . -Μόλις έφθασε την κατάλληλη στιγμή
Τρεεεεεμε μπουτχιααααα
View attachment 158626
Δεν βρίσκω τη flat.απόκλιση από την παραδοσιακή μέθοδο?
για βάλε
μου θυμίζει : "στις όχθες του ποταμού Πιέδρο έκατσα και έκλαψα"Έκλαψα λίγο, αλλά κάθισα.
Ο θεός συγχωρεί, το rew ποτέ
Εγώ έχω πολυκάναλο.Βλέπω να βάζετε το calibration file 90μοίρες, αλλά στο σάιτ τους λέει να βάζεις το απλό, εκτός αν έχεις πολυκάναλο. Το 2.1 θεωτείται πολυκάναλο
Ταβανι και 90deg file οτι και να εχεις. Εχει νομοθετησει ο dimi επ'αυτου, μην το ψαχνεις.Επειδή πήρα κι εγώ UMIK και ρίχνω διάβασμα, έχω μερικές απορίες. Βλέπω να βάζετε το calibration file 90μοίρες, αλλά στο σάιτ τους λέει να βάζεις το απλό, εκτός αν έχεις πολυκάναλο. Το 2.1 θεωτείται πολυκάναλο ή έχει κάποια πλεονεκτήματα το 90rotated (κοιτάει ταβάνι); Επίσης, με τη φάση, τί "φάση"? Υπάρχει συνεχής αντιστροφή; Είναι πρόβλημα αυτό;
Έχω και κάτι ωραιότατα modes και μια τάφρο των Μαριανών λίγο μετά το κρός, γενικώς χάλια μαύρα ;/
Έκλαψα λίγο, αλλά κάθισα.
Με τόσο κλάμα που έχουμε ρίξει όλοι μας, απορώ πως δεν έχουμε ξεστοκάρει τα super markets απο χαρτομάντηλα. Ευτυχώς, είναι λίγο το κλάμα και μετά παίρνει τη θέση του η χαρά και η απόλαυση.Εγώ άρχισα να καταλαβαίνω τί παίζει, γι αυτό και κλαίω![]()
Σχεδον ολα διορθωνονται και οι τροποι εχουν αναλυθει επανειλημμένως.Εγώ άρχισα να καταλαβαίνω τί παίζει, γι αυτό και κλαίω![]()
ναι εδώ μέσα προτείνουν το 90 αλλά προσωπικά ακολουθώ την οδηγία του site.Βλέπω να βάζετε το calibration file 90μοίρες, αλλά στο σάιτ τους λέει να βάζεις το απλό, εκτός αν έχεις πολυκάναλο.
νομιζω τα ηξερες και πριν αυτα με τις μετρησεις γυρω γυρω που ειχες κανει.....τουλάχιστον στο δικό μου χώρο που πιστεύω αντιπροσωπεύει μεγάλο ποσοστό η μέτρηση στο sweet spot σου δείχνει μια καλή εικόνα και είναι σαν avarage των θέσεων πλησίον της.