UPSCALE DVD SHOOTOUT...ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ??

HV

Reaction score
0
Η Version ειναι Modded με αλλαγμενους πυκνωτες , κυκλωματα κτλ κτλ κτλ.
Απλα κοστιζει αρκετα παραπανω απο το standard.

Reaction score
0
Eχμ, είναι αξιόπιστη η μετατροπή (οπως θα λέγαμε σε αυτοκινητιστικό φορουμ :lol:) ?

Εχει κανονική εγγύηση? Γιατί αν όντως είναι έτσι, φαντάζει "τέλειο" μηχανάκι και το κόστος είναι πραγματικά πολύ χαμηλό αναλογικά με αυτά που προσφέρει... :D

Α, και πολύ όμορφο επίσης...

HV

Reaction score
0
Φιλε μου εγγυηση δεν εχει αλλα μια φορα οταν αυτοι που το μονταρουν ειναι αρκετα χρονια στην δουλεια τους εμπιστευομαι.
Εξαλλου 3 DVD εχω στο σπιτι μου ( PHILIPS 963SA - PHILIPS 763 - PIONEER DVDR720H ) και κανενα δεν χαλασε ποτε :)

Reaction score
0
HV said:
...PHILIPS 763...
(οφτόπικ)

Εχω και εγώ ενα τέτοιο, και μόνο ευχαριστημένος δεν είμαι... (δεν μιλάω για ποιότητα ήχου/εικόνας) όταν ζεσταθεί ζορίζεται να διαβάσει τα dvd, κάνει από μόνο του restart, γενικότερα ζορίζεται με τα dual layer των videoclub, και όταν αυτά εχουν αυτοκόλητα των εταιριών πάνω τους (τι ενοχλητικό και αυτό) πολλές φορές δεν τα διαβάζει... :shock:

HV

Reaction score
0
Εχεις κανει firmware update στο 763 ?? Εμενα που εχω δεν εχει προβλημα κανενα...βεβαια το εχω για μια 25αρα...εκει μια χαρα ειναι :)

Reaction score
0
HV said:
Εχεις κανει firmware update στο 763 ?? Εμενα που εχω δεν εχει προβλημα κανενα...βεβαια το εχω για μια 25αρα...εκει μια χαρα ειναι :)
Oχι... υπάρχει? :shock:

Δεν βρήκα τίποτα στην σελίδα της philips πάντως...

HV

Reaction score
0
Κανε αυτο πρωτα για να δω τι Version εχεις...

If there is any disc in the recorder, remove it and close the tray.
Press SYSTEM MENU on the remote control.
Press <cursor down>. The user preference menu appears.
Press <cursor down> four more times. The remote control settings appear.
Press <cursor right>.
Press <cursor down> one or more times until the system version information appears.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.101
Members
38.287
Νεότερο μέλος
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ