Verbatim MediaStation HD DVR: Τι γνώμη σας.

Reaction score
0
Απάντηση: Verbatim MediaStation HD DVR: Τι γνώμη σας.

Καλησπέρα παίδες,μόλις μπήκα στο team.Ερχομαι από βαρεμένο Lacie multimedia(ο γιος μου εβαλε λάθος firmware και δεν γιατρεύεται με τπτ μου είπαν)και ψάχνω για κάτι καλύτερο και ειδα την κουβέντα σας για το verbatim με τα + και τα -

Reaction score
2

Κοιτα, εξαρταται απο τη χρηση που θες να του κανεις. Για media player ειναι μαλλον περιορισμενων δυνατοτητων. Δεν υποστηριζει .mkv (παρα μονο μεσω PC), δεν υποστηριζει ελληνικους .srt υποτιτλους. Αναπαραγει ομως μια χαρα .avi και .mp3.
Αν το θες για τον ιδιο λογο που το χρησιμοποιω κι εγω, δηλ. αποκλειστικα για TV Recorder ειναι αρκετα καλο. Πιο ευχρηστο απο DVD Recorder, με πολυ καλη λειτουργια TimeShift, ενω αν ενδιαφερεσαι για αναλογικα καναλια, νομιζω οτι η αγορα του ειναι μονοδρομος, αφου ολα τα υπολοιπα σχεδον εχουν μόνο επιγειο ψηφιακο tuner. Μοναδικο μειονεκτημα στις εγγραφες η αναλυση, η οποια ειναι 720x480 (αντι 576).
Συνοψιζοντας, δεν μετανιωσα για την αγορα του.

Reaction score
2

Εξαιρετικα νεα για την ποιοτητα εγγραφης του εν λογω μηχανηματος: Με τη νεα αναβαθμιση, η αναλυση εγγραφης των επιγειων προγραμματων ανεβηκε επιτελους απο 720x480 στα 720x576, αναβαθμιζοντας την ποιοτητα της εικονας.

Reaction score
0
το ειδα σημερα στο mediamarkt.
Λεει οτι εχει time shift σε εγγραφη απο tv.Απο δορυφορικο δεκτη (νοβα.κτλ) γραφει κανονικα?Ξερει κανεις?Και μετα τα αρχεια ειναι ευκολο να τα αποθηκευσεις σε εξωτερικο δισκο?

Reaction score
2

Γραφει, εφ'οσον το συνδεσεις στις εισοδους RCA. Φυσικα η μεταφορα του σηματος απο το δεκτη στο Verbatim γινεται με αναλογικο τροπο. Η δε μεταφορα των αρχειων ειναι παιχνιδακι.

Reaction score
0
Σευχαριστω για τις απαντησεις.Λεω να το παρω.
Για ελληνικους υποτιτλους (.srt),παιζει κανονικα?
επισης .mkv αρχεια? τελος,σε τι μορφη ειναι τα αρχεια οταν αντιγραφονται στον υπολογιστη?

edit:απο θορυβο πως ειναι?
edit2:τωρα ειδα πως εχει hdmi.αρα αν συνδεσεις την tv με το κουτι του verbatim μεσω hdmi,δε θα γραφει απο την τηλεοραση οτι παιζει?

Reaction score
2

Ειναι αθορυβο. Το hdmi ειναι εξοδος, οχι εισοδος, το verbatim εχει δικο του tuner και γραφει ανεξαρτητα με το τι βλεπεις στην τηλεοραση. Τα αρχεια γραφονται και μεταφερονται στο pc σε μορφη mpeg, επομενως δε θελουν καποιου ειδους μετατροπη.
Δεν ξερω τι γινεται με τα .mkv και τα .srt, γιατι μεχρι τωρα το εχω χρησιμοποιησει αποκλειστικα σαν TV recorder.

Reaction score
4

Ναι φίλε μου παίζει τα πάντα όλα :) και Mpeg 2,4 έχει και H264 Support τι άλλο θέλεις :)

Reaction score
4

Κανένα πρόβλημα φίλε μου να είσαι καλά :) έτσι και αλλιώς ένα απλό googleαρισμα έκανα .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.100
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT