Verity Sarastro ή Sonus Faber Amati Anniversario

Reaction score
10
Θα ηθελα επι ευκαιριας να ευχαριστησω μεσα απο τη καρδια μου τον Κυριο Μιχαλη Φουαση για την αψογη επαγγελματικη του συμπεριφορα, ο οποιος με διευκολυνε σε οτι και αν του ζητησα. Τετοιοι ανθρωποι ειναι πραγματικα ΚΟΣΜΗΜΑ για το χωρο.
Μακαρι ολοι οι αντιπροσωποι να ειχαν την ιδια συμπεριφορα.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Εγω σου τα ειχα πει. Παρε τωρα το σαραστρο και μετα ψαξε για εναν Diablo να τα παιξεις. Καλημερα και πολλα φιλια

Με παραθεση στον εαυτο μου δικαιωνομαι.

Reaction score
23
Κώστας Φ.
Δολοφόνε, σώσε με! Μόλις βγάλουν έκδοση που να φιλτράρει αυτόματα τα παρανοϊκά σχόλια (ξέρεις, από εκείνα τα βαρβάτα που καταστρέφουν εγκεφαλικά κύτταρα), let me know. Πλερώνω όσο-όσο!
--------------------------------------------------------------------------------------------

Κώστα, με λύπη μου σου ανακοινώνω ότι αυτή την φορά δεν θα μπορέσω να σε ευχαριστήσω.
Το πρόγραμμα με πληροφόρησαν ότι σοφτουαρίστικε, αλλά δεν υπάρχει ακόμα υπολογιστής να το τρέξει. Θέλει τρία γιγαντιαία τέρατα μνήμη on μπόρδ, για να σηκώσει τόση αγάπη…και προδέρμ.

Δεν έχετε παράπονο σας έχουν τρελάνει στα παράσημα, μέχρι που αρχίζω να ζηλεύω…

Reaction score
3.464
Περα απο τη πλακα στο black piano, "χα" με την αναπνοη σου να κανεις αφηνεις σημαδι.....Ειναι και σε περιεργο σημειο και θελουν πολυ προσοχη.
Μας πήρε 2 μέρες να τα γυαλοχαρτάρουμε και 3 μερες το βάψιμο. Φοβερή βούρτσα ο κυρ Μήτσος.
Απλώς την Παρασκευή θα έρθω να περάσουμε το τρίτο χέρι. :114:

Reaction score
0
τωρα που τα αγορασες και χρεωθηκες πουλησε τα και με τα λεφτα να ταισεις 10 παιδια στην Αιθιοπια για ενα χρονο

Reaction score
8
τωρα που τα αγορασες και χρεωθηκες πουλησε τα και με τα λεφτα να ταισεις 10 παιδια στην Αιθιοπια για ενα χρονο
Ειμαι σιγουρος οτι εσυ αυτο κανεις. Ζεις με ψωμοτυρι πας στη δουλεια με την συγκοινωνια - αν δουλευεις - και ολη σου την περιουσια την εχεις δωσει για να σωσεις αυτα τα παιδια.

Reaction score
10
Μας πήρε 2 μέρες να τα γυαλοχαρτάρουμε και 3 μερες το βάψιμο. Φοβερή βούρτσα ο κυρ Μήτσος.
Απλώς την Παρασκευή θα έρθω να περάσουμε το τρίτο χέρι. :114:
Ουτε στους 30 ποντους δεν θα πλησιασεις!:142:

Περα απο τη πλακα, τη Παρασκευη απαγορευεται η οποιαδηποτε δοκιμη καλωδιου, πολυμπριζου, αντικραδασμικου, αντιστατικου, φασης, feng sui, ξυλινων κυβων, sugar cubes, και οτιδηποτε αλλο εχει σχεση με η μαυρη μαγεια.:136:

Reaction score
875

Περα απο τη πλακα, τη Παρασκευη απαγορευεται η οποιαδηποτε δοκιμη καλωδιου, πολυμπριζου, αντικραδασμικου, αντιστατικου, φασης, feng sui, ξυλινων κυβων, sugar cubes, και οτιδηποτε αλλο εχει σχεση με η μαυρη μαγεια.:136:
Πάλι θα γίνω κακός....
Μιχάλη όπως υποστηρίζεις για το 'καταραμένο' εκείνο βράδυ είχες πει στον Χ.Σκαλ. πως ΔΕΝ θα ήθελες να γίνει ακρόαση στον παρόντα χώρο σου λόγω ακαταλληλότητας και να αναβληθεί για 2-6 μήνες όταν μετακομίσεις...Και μάλιστα έχοντας τα charma ηχεία ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ από τα Verity...
Τώρα και ίσως όντας άστρωτα τα 'θηρία' με τα τερατώδη woofer και τα ports να πυροβολούν directly την ντουλάπα...κανονίζεις 'μυστικό δείπνο' την Παρασκευή για ακρόαση...Τι έγινε...Ο χώρος σου έγινε κατάλληλος απότομα???????

Reaction score
10
Μανο τι ζορι τραβας ρε φιλε?
Την Παρασκευη θα ερθουν ατομα τα οποια γνωριζω χρονια, εχουμε κανει 500 ακροασεις και προπαντων ειναι φιλοι μου. Στη συνεχεια ακολουθει κατανηξη σε γνωστα κρεαταδικα.
Ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω ρε φιλε.

Παρεπιπτοντως για ενα πολυ περιεργο λογο το Kharma μπουμαρε πιο πολυ, και οι ψηλες του ειχαν περισσοτερο αλληλεπιδραση με τους τοιχους.

Reaction score
10
Eπισης τα woofer δεν πυροβολουν στη ντουλαπα. Το ενα πυροβολει στο διαδρομο και το αλλο στην ανοιχτη ντουλαπα που ειναι γεματη ρουχα.

Και το καταραμενο βραδυ που λες εγω περασα θαυμασια. Εχεις κολλησει εσυ εκει περα.

Ειλικρινα απορω με τον εαυτο μου που καθομαι και σου απανταω κιολας.

Reaction score
8
[QUOTEΤι έγινε...Ο χώρος σου έγινε κατάλληλος απότομα???????][/QUOTE]

μαλλον οι ακροατες πιο καταλληλοι.

Reaction score
3.464

Δεν χρειάζεσαι πλέον ματζούνια ούτε τους φέροντες τα ματζούνια.
Εγώ, όπως άλλωστε είναι γνωστό, κουβαλάω μόνο παλμογράφους και μετρητικά χώρου για τους έχοντες πραγματικά ανάγκη τη βοήθειά μου.
Το θέμα με τα ακριβά καλώδια άλλοι το είχαν και προφανώς εξακολουθούν να το έχουν δικό τους copyright. Εγώ πάντα χρησιμοποιούσα κυρίως τα δικά μου καλώδια ιδιοκατασκευής που κάποιοι κάποτε τα θεωρούσαν συρματόσχοινα :109:

Πέρασε καιρός και περάσαμε πολλά ....

Απολαμβάνω επίσης τη μουσική μου και από ένα ταπεινό ipod nano χωρίς να χάνω σε ανάλυση και χροιές. Η μουσική ακούγεται εξίσου καλά στα περισσότερα συστήματα όταν ξεχάσεις για λίγο τα μηχανήματα που την αναπαράγουν.
Η ψύχωση με τα μηχανήματα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ξαναχτυπά χωρίς να υπάρχει τέλος.
Ο ταχυδρόμος μόνο δύο φορές.

Reaction score
23
gkar.
Εγώ πάντα χρησιμοποιούσα κυρίως τα δικά μου καλώδια ιδιοκατασκευής που κάποιοι κάποτε τα θεωρούσαν συρματόσχοινα.

Πέρασε καιρός και περάσαμε πολλά ....

Μην τρελαινεσαι δεν αλλαξε και τιποτα στα συρματοσκοινα σου.

Εκτος απο τη θεση στα μανταλακια... :623:

Υ.Γ. Κατω τα χερια απο τα καλωδια...

Reaction score
3.464
Μην τρελαινεσαι δεν αλλαξε και τιποτα στα συρματοσκοινα σου.

Εκτος απο τη θεση στα μανταλακια... :623:

Υ.Γ. Κατω τα χερια απο τα καλωδια...
O φίλος μου ο μπακάλης, εξακολουθεί να εισάγει αυτά τα συρματόσχοινα στην Ελλάδα κατ' αποκλειστικότητα.
Ετσι και χάσει την αντιπροσωπεία, ή του την πάρει άλλος, θα μου πει κι αυτός να μπω να τα θάψω :114:

Reaction score
23
O φίλος μου ο μπακάλης, εξακολουθεί να εισάγει αυτά τα συρματόσχοινα στην Ελλάδα κατ' αποκλειστικότητα.
Ετσι και χάσει την αντιπροσωπεία, ή του την πάρει άλλος, θα μου πει κι αυτός να μπω να τα θάψω :114:
Στοκαρε εμπορευμα πρωτα και μετα θαφτα. Αν ειναι να κανεις εμπορικες κινησεις καντες σωστα...:114:

Reaction score
3.464
Στοκαρε εμπορευμα πρωτα και μετα θαφτα. Αν ειναι να κανεις εμπορικες κινησεις καντες σωστα...:114:
Να στοκάρω σωλήνες του ποτίσματος για να μου πιάνουν χώρο στην αποθήκη ; Αφού ο μπακάλης είναι απέναντι

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88