Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Είσαι γάτος. :126:
Μάλιστα λέω να το καθυστερήσω κι άλλο.
...
Μάλιστα λέω να το καθυστερήσω κι άλλο.
...
Εγω σου τα ειχα πει. Παρε τωρα το σαραστρο και μετα ψαξε για εναν Diablo να τα παιξεις. Καλημερα και πολλα φιλια
Μας πήρε 2 μέρες να τα γυαλοχαρτάρουμε και 3 μερες το βάψιμο. Φοβερή βούρτσα ο κυρ Μήτσος.Περα απο τη πλακα στο black piano, "χα" με την αναπνοη σου να κανεις αφηνεις σημαδι.....Ειναι και σε περιεργο σημειο και θελουν πολυ προσοχη.
Ειμαι σιγουρος οτι εσυ αυτο κανεις. Ζεις με ψωμοτυρι πας στη δουλεια με την συγκοινωνια - αν δουλευεις - και ολη σου την περιουσια την εχεις δωσει για να σωσεις αυτα τα παιδια.τωρα που τα αγορασες και χρεωθηκες πουλησε τα και με τα λεφτα να ταισεις 10 παιδια στην Αιθιοπια για ενα χρονο
Βλασση μην εισαι καθολου σιγουρος οτι ο Diablo θα τα επαιζε καλυτερα....Εγω παντως δεν ειμαι.:126:Με παραθεση στον εαυτο μου δικαιωνομαι.
Ουτε στους 30 ποντους δεν θα πλησιασεις!:142:Μας πήρε 2 μέρες να τα γυαλοχαρτάρουμε και 3 μερες το βάψιμο. Φοβερή βούρτσα ο κυρ Μήτσος.
Απλώς την Παρασκευή θα έρθω να περάσουμε το τρίτο χέρι. :114:
Πάλι θα γίνω κακός....Ουτε στους 30 ποντους δεν θα πλησιασεις!:142:
Περα απο τη πλακα, τη Παρασκευη απαγορευεται η οποιαδηποτε δοκιμη καλωδιου, πολυμπριζου, αντικραδασμικου, αντιστατικου, φασης, feng sui, ξυλινων κυβων, sugar cubes, και οτιδηποτε αλλο εχει σχεση με η μαυρη μαγεια.:136:
Δεν χρειάζεσαι πλέον ματζούνια ούτε τους φέροντες τα ματζούνια.Ουτε στους 30 ποντους δεν θα πλησιασεις!:142:
Περα απο τη πλακα, τη Παρασκευη απαγορευεται η οποιαδηποτε δοκιμη καλωδιου, πολυμπριζου, αντικραδασμικου, αντιστατικου, φασης, feng sui, ξυλινων κυβων, sugar cubes, και οτιδηποτε αλλο εχει σχεση με η μαυρη μαγεια.:136:
O φίλος μου ο μπακάλης, εξακολουθεί να εισάγει αυτά τα συρματόσχοινα στην Ελλάδα κατ' αποκλειστικότητα.Μην τρελαινεσαι δεν αλλαξε και τιποτα στα συρματοσκοινα σου.
Εκτος απο τη θεση στα μανταλακια... :623:
Υ.Γ. Κατω τα χερια απο τα καλωδια...
Στοκαρε εμπορευμα πρωτα και μετα θαφτα. Αν ειναι να κανεις εμπορικες κινησεις καντες σωστα...:114:O φίλος μου ο μπακάλης, εξακολουθεί να εισάγει αυτά τα συρματόσχοινα στην Ελλάδα κατ' αποκλειστικότητα.
Ετσι και χάσει την αντιπροσωπεία, ή του την πάρει άλλος, θα μου πει κι αυτός να μπω να τα θάψω :114:
Να στοκάρω σωλήνες του ποτίσματος για να μου πιάνουν χώρο στην αποθήκη ; Αφού ο μπακάλης είναι απέναντιΣτοκαρε εμπορευμα πρωτα και μετα θαφτα. Αν ειναι να κανεις εμπορικες κινησεις καντες σωστα...:114: