Verity Sarastro ή Sonus Faber Amati Anniversario

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Απάντηση: Verity Sarastro ή Sonus Faber Amati Anniversario

''αλλά εγώ θα πήγαινα απ' ευθείας σε MG20.1 με αρκούδες αντί ενισχυτικών''

και μια βιομηχανική παροχή ρέυματος για τις αρκούδες!!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Verity Sarastro ή Sonus Faber Amati Anniversario

και μια βιομηχανική παροχή ρέυματος για τις αρκούδες!!!!!!!
Of course my dear. Ενεργή τετραενίσχυση (μαζί με τo sub), όπως παίζει ο καρντάσης τα 3.6 (που έχει και τρεις φάσεις :137:).

"Allways two-thirty" που λέει κάποιος. :136:

...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Να υποθέσω πως όταν τα ανάβει πέφτει η τάση στο οικοδομικό τεταγωνο?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όχι μωρέ, καλού κακού ο Κόγιας στον Βόλο βγάζει όμως το PC από την πρίζα. Ευτυχώς ο bro σπανίως κλείνει τα μηχανήματα. :137:

...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Πάντως δηλώνω φαν των amati.Αλλά δικα σου τα λεφτά,δικά σου και τ αυτιά(πάλι ρίμα έκανα ο οπισθογεμής.....)

Reaction score
23
Δεν μπορώ να μην το γράψω.
Αγόρασε κάποιος ένα Αμερικανικό ηχείο και του λέει ένας κάτοχος Amati. Το ηχείο σου έχει ένα σημαδάκι, από το εργοστάσιο. Του απαντάει ο άλλος, αν ήθελα να αγοράσω έπιπλο, θα πήγαινα στον επιπλοποιό, δεν θα αγόραζα ηχείο. Πάντως χωρίς πλάκα, το Amati είναι καλό ηχείο και από αισθητικής πλευράς κορυφαίο. Βλέπεις, σε πολλών τα σπίτια, παίζει και η γνώμη της παντόφλας. Έτσι, πέφτει συμβιβασμός. Ποιος ξέρει, τι θα κουβάλαγε ο καθένας σπίτι του, αν είχε το ελεύθερο…

Reaction score
0
δεν νομιζω οτι ειναι στην ιδια κατηγορια τα 2 ηχεια, αν ελεγες sarastro η stradivari ....

Reaction score
498
δεν νομιζω οτι ειναι στην ιδια κατηγορια τα 2 ηχεια, αν ελεγες sarastro η stradivari ....
Εάν έκανε αυτή την ερώτηση θα διευκόλυνε κι εμένα να του απαντήσω..:137:

Και τα 2 ηχεία πάντως έχουνε καταπληκτικές χροιές για όσους τις αναζητούνε.Δεν μπορείς να κάνεις λάθος.Μαγεία θα σου βγάλουνε και τα δύο.Πιο μπελαλίδικα ίσως τα Sonus στο ματσάρισμα..

Reaction score
3.464
Ρε σεις, ο Diabolical δεν ακούει μόνο βιολιά, τι να το πάρει να το κάνει το Sonus Faber ?

O άνθρωπος είπε θέλει δυναμικά, εντάσεις επιπέδου live χωρίς μπουκώματα καμπίνας και παραμόρφωση στα γούφερς . Αφού σας είπε τι θέλει, ήταν νομίζω σαφέστατος :142: :138:

Reaction score
3.464
H καλύτερη επιλογή θα ήταν να αγοράσει ένα σύστημα γνωστό που έχει ήδη πολύ καλή βαθμολογία για να μην ξανάχει πρόβλημα.

hint: Nα πάρει τα ηχεία που έχει και εκείνος ο κύριος από το aca που του έβαλε τη χαμηλότερη βαθμολογία. Το ίδιο χρώμα γιατί μπορεί να παίζει ρόλο και το χρώμα.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Εγώ λέω τώρα που έχεις McIntosh να πας σε Tannoy TD12. Ότι πρέπει για τα 80τμ και επίσης θα νιώθεις και τις "μποτιές".

Τώρα αν μπορείς να πας λίγο πιο πάω υπάρχει και το Westminster Royal SE ή το Canterbury SE με 15" woofer και τα δύο, αλλά με αισθητική ντουλάπας...

Reaction score
10
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.
Σπυρο τα Tannoy (oχι το td12 το οποιο δεν οδηγειται απο τους ενισχυτες μου) μου αρεσουν, αλλα με χαλαει ο γιγαντισμος των σωματων και οτι ειναι λιγο ρομαντικα στον ηχο τους.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...ειναι λιγο ρομαντικα στον ηχο τους.
Τι ρομαντικά μωρέ τα χαζοκούτια, που φωνάζουν σαν ντουντούκες. TD12 σου λέει, πςςςς. Κανα δυό κουφοί τα 'χουν αυτά μόνο. :138:

p.s. Ο Αναμουρλίδης με λαμβάνει? :137:

...

Reaction score
4

Αν θέλεις να συμπεριφερθείς ως πραγματικός Hi-Endας θα ετοιμάσεις πρώτα τον χώρο και μετά θα δεις τι του ταιριάζει.
Σίγουρα θα έχεις κάποιους περιορισμούς και θα 'στενέψεις' λίγο το εύρος των επιλογών.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Verity Sarastro ή Sonus Faber Amati Anniversario

..
.. Προς το παρων μπορω να βολευτω, μαλιστα σκεφτομαι να βαλω τα woofer να βλεπουν μπροστα ωστε θα μειωθει αρκετα το προβλημα..
...
Μιχάληηη......ντροπή ! :131:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88