- Reaction score
- 875
Είδες πουθενά να ζορίζομαι ή να γράφω πως έχω καλύτερα ηχεία????? ή να λέω πως τα strapatso δεν έχουν χροιές????Εσύ φίλε μου γιατί ζορίζεσαι?Έχεις καλύτερα ηχεία?Τα δικά σου παίζουνε καλύτερα από τα Sarastro στα ίδια τετραγωνικά?Πού το ξέρεις?Τα δοκίμασες Α/Β? Αν μη τι άλλο τουλάχιστον τα Sarastro έχουνε τρομερές χροιές όσο ελάχιστα ηχεία εκεί έξω.
Καλό είναι να είμαστε επιιφυλακτικοί αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά.Κάθε κατασκευαστής έχει τις απόψεις του στην σχεδίαση.Αυτό είναι καλό για να υπάρχει και μία διαφορετικότητα.Έχεις δίκιο πως ίσως το woofer πίσω να κάνει τα πράγματα δυσκολότερα σε ένα μικρό δωμάτιο αλλά εάν κάποιος διαθέσει το ποσό για να πάρει τα παραπάνω ηχεία αδυνατώ να πιστέψω πως δεν θα φροντίσει να έχει κι έναν ανάλογο χώρο..
Όπως (πολύ σωστά γράφεις) κάθε κατασκευαστής έχει τις απόψεις του έτσι κι εγώ σαν καταναλωτής και χομπίστας έχω τις δικές μου, τις προβάλλω και όσο είναι δυνατόν τις τεκμηριώνω....Αν εσύ ή κάποιος άλλος διαφωνεί ας πει την άποψή του κι εδώ είμαστε να το συζητήσουμε....
Και εντάξει να δεχθώ το 'περίεργο' cross_άρισμα των μεγαφώνων σαν σχεδιαστική έμπνευση και πρωτοτυπία....Όμως το θεμελιώδες και 'χαζό' μου ερώτημα γιατί έβαλε το woofer και το port πίσω...ποιος θα μου το απαντήσει???