- Reaction score
- 23
Με αντρικη φωνη για να μιλαει λιγοτερο...
Θα τα κανεις Halcro-μανίες. :140::135::106::138:Και εγω τα Halcro για ποιον τα εφερα?
Πάντως τα καλώδια των 5 ευρώ του Diabolical εξαφανίστηκαν ήδη από την αγορά.
Κάποιος άλλος φέρνει κάτι αντίστοιχο σε καρούλι, φοβερή κατασκευή με ασημένιο χρώμα.
Γιατι Κωστα τι εχεις να κανεις αποψε; Πιες ενα καφε και θα τα καταφερεις. Αν αντιμετωπισεις προβλημα πες μου να σου στειλω το Systran. Εβγαλε και εκδοση με γριφους...Δεν μπορεί.....
Πρέπει να είμαι πολύ κουρασμένος.
Θα το ξαναδιαβάσω αύριο.
Μάθανε ότι γ@μιόμαστε πλακώσαν και οι βάζελοι. :137:Δεν το καταλαβα αυτο!
Και εγω τα Halcro για ποιον τα εφερα?
Εχει να πεσει τηλεφωνημα....:142:
Δυο κουβέντες...όλη η αλήθεια...:136:.....Αν πατε να ακουσετε στα σπιτια των "βαθμολογητων" θα χρειαστειτε μιση καρτελα depon για να συνελθετε μετα.
Δολοφόνε, σώσε με! Μόλις βγάλουν έκδοση που να φιλτράρει αυτόματα τα παρανοϊκά σχόλια (ξέρεις, από εκείνα τα βαρβάτα που καταστρέφουν εγκεφαλικά κύτταρα), let me know. Πλερώνω όσο-όσο! :139:Αν αντιμετωπισεις προβλημα πες μου να σου στειλω το Systran. Εβγαλε και εκδοση με γριφους...
:116::116::116::114::114:Ρε σεις, ο διαβολικός πήγε στη δουλειά σήμερα ή έκατσε να φυλάει τα verity? :137:
...
Να σου πω την αληθεια, ενα αγχος το ειχα....:116:Ρε σεις, ο διαβολικός πήγε στη δουλειά σήμερα ή έκατσε να φυλάει τα verity? :137:
...
Μαλλον δεν τους εβαλες καινουριο ''φορεμα'' ακομη και το παιζεις αδιαφορος!Τι να σου πω δεν ξέρω. Εγώ στα magnepan μόνο κανένα μπουφάν που δεν κρεμάω. :116:
...