Volvo 180000ΧΛΜ Ειναι πολλα?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Και εγώ VOLVO ήθελα πάντα, αλλά ειδικά αυτό! εάν αποκτήσω χρήματα θα το χτυπήσω άμεσα!!! συγνώμη για το off topic, αλλά αδυναμίες είναι αυτές!

Attachments

Reaction score
27.918
Και εγώ VOLVO ήθελα πάντα, αλλά ειδικά αυτό! εάν αποκτήσω χρήματα θα το χτυπήσω άμεσα!!! συγνώμη για το off topic, αλλά αδυναμίες είναι αυτές!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!!!

ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ Β20 ΜΕ OVERDRIVE ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Amazon! Αυτοκινητο θρυλος..

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
..υπαρχει ενα εδω στη γειτονια μου, παρατημενο σ' ενα οικοπεδο. Χωρις τροχους, στηριγμενο πανω σε τσιμεντολιθους, το ειχε ενας μερακλης παππους. Πολλες φορες σταματω και το κοιτω...

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
11.151
Από τα παλιά ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου δεν φαίνεται πόσα χιλιόμετρα έχει; Λογικά δεν θα είναι δύσκολος ο έλεγχος αφού όλα τα ΚΤΕΟ συνδέονται σε κεντρικό σύστημα του υπουργείου.

Reaction score
669
Από τα παλιά ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου δεν φαίνεται πόσα χιλιόμετρα έχει; Λογικά δεν θα είναι δύσκολος ο έλεγχος αφού όλα τα ΚΤΕΟ συνδέονται σε κεντρικό σύστημα του υπουργείου.
το πρωτο πρεπει να εχει πραγματικα χιλιομετρα
Τα αναγραφει και στο μπουκ σερβις που μου λεει οτι εχει

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.863
Members
38.625