Wallpaper Κουίζ

Reaction score
49
Να βάλω κι εγώ μία (ο Cinemusic δεν παίζει...... :wink:)
Ποια ταινία είναι?
Και θα ακολουθήσει και άλλη μια ερώτηση για την φωτό μετά την εύρεση της απάντησης.....

72.

Reaction score
49
Μπράβο Χρυσόστομε!!!!!! :D :D

Βέβαια πρέπει να σου πω διπλό μπράβο, γιατί απάντησες και στην δεύτερη έρώτησή μου (παρ' όλο που δεν την ήξερες!! :shock:)

Ναι, ο "ινδός" ναρκαλιευτής του English Patient παίζει βεβαίως και στο LOST!!! :D :D

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Αφού δεν αφήνετε τίποτα να πέσει, θα γίνω Ντόχερτης. :twisted:

Johnkok said:
Δεν είναι Houstion, αλλά Houston

Χρυσόστομος Μ. said:
jimdamian said:
barry linton tou kioumbrick
Σωστός αλλα το σωστό spelling είναι Barry Lyndon. ;)
Ναι, αλλά το έγραψε σε greeklish. Διαφορετικά θα έπρεπε να διορθώσεις και τον kubrick

Αυτά για να μάθετε να αφήνετε και τίποτα για τους φαντάρους :mrgreen:

Reaction score
6
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Να βάλω κι εγώ μία (ο Cinemusic δεν παίζει...... :wink:)
Ποια ταινία είναι?
Και θα ακολουθήσει και άλλη μια ερώτηση για την φωτό μετά την εύρεση της απάντησης.....

72.

Καλοοοοοο....

Reaction score
6
Παιδιά ευχαριστώ πολυ για την συμμετοχή σας.
Φυσικά θα έχουμε παρόμοιο κουιζ και στο μέλλον.

Μέχρι το βραδάκι θα ανακοινώσω και τα τρια άτομα που κερδίζουν τα δωράκια που εχω ηδη αναφέρει

Reaction score
6
Όπως έχω γράψει ηδη οι συμμετέχοντες αυτού του κουίζ μπαίνουν σε κλήρωση για τα ποστερς.

Ηδου λοιπον οι τρεις τυχεροί

Γιάννης Δημητρόπουλος :shock:

Χρυσόστομος Μ. 8)

jimdamian :mrgreen:

Παιδιά μπορείτε να επιλέξετε ένα οποιοδήποτε ποστερ της αρεσκείας σας ( διαστάσεων 100Χ700 ) από το cineshop μεσω του site - www.cineshop.gr – και αυτό θα σας αποσταλεί άμεσα.
Επειδή η σελίδα δεν είναι πληρως ενημερωμένη , καθως βλέπω τίτλους που μεν στο κατάστημα υπάρχουν αλλα όχι στο site, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζι μου μεσω Pm ώστε να σας ενημερώσω για πιθανούς τίτλους που ενδιαφέρεστε αλλα δεν βλέπετε στο cineshop.gr

Το λοιπόν ,περιμένω τα pm με τις προτιμήσεις σας αλλά και για οποιαδήποτε άλλη απορία

Reaction score
2
Τι ωραία που είναι να κερδίζεις σε έναν διαγωνισμό! :D :D :D

Να ευχαριστήσω τον Ανδρέα για έναν πολύ όμορφο και ενδιαφέροντα διαγωνισμό και το Cineshop για τα καταπληκτικά δώρα. :D

Να πω πως πριν απο μερικά χρόνια που είχα κάνει μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη, είχα επισκευτεί το κατάστημα και είχα εντυπωσιαστεί απο την ποικιλία! Ενα πραγματικό διαμάντι για τους κινηματογραφόφιλους και μακάρι να είχαμε κάτι αντίστοιχο κι εδώ στο Ηράκλειο.

υγ. Βλέπω το Ηράκλειο έκανε το 2 στα 3. :lol: :twisted:

Reaction score
7
Μπράβο στα παιδιά...Ανδρέα σε ευχαριστούμε για τον πολύ όμορφο διαγωνισμό και φυσικα...η παράγκα του Δημητρόπουλου πάλι νίκησε......Μια ταινία ήξερε όλη κι όλη το παιδί το τσίμπησε το ποστεράκι...Δεν πειράζει θα μεγαλώσει και θα μάθει...:p :p

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm