- Reaction score
- 11.480
Total Commander
Τα περισσότερα δουλεύουνΧθες τη νύκτα έκανε reboot με το συνήθη ετσιθελικό τρόπο το πισί μου για να μπει αυτό το 1330, προς το παρόν κανένα πρόβλημα.
Αυτό το πράγμα να κάνει reboot δε-μπα-να-χτυπιέσαι-για-να-το-εμποδίσεις με ξεπερνάει πραγματικά.
Και τι δεν έχω δοκιμάσει....
Τι σκ@τά σκεφτόταν αυτός που το υλοποίησε αυτό το πράμα θα 'θελα να 'ξερα....
Να ρωτήσω τώρα.
Προσπαθώ να εγκαταστήσω την ενημέρωση, αλλά το βλαμμένο διαρκώς μου βγάζει σφάλμα 0x80073701. Έχω ψάξει στο google και έχω ακολουθήσει αρκετές συμβουλές επίλυσης του προβλήματος, αλλά τίποτα δεν αποδίδει. Καμία ιδέα;"Κάντε update αμέσως"
![]()
Microsoft: Εξέδωσε επείγουσα προειδοποίηση ασφαλείας - "Κάντε update αμέσως"
H Microsoft καλεί τους χρήστες των Windows να ενημερώσουν τους υπολογιστές τους, έπειτα από τον εντοπισμό ενός κενού ασφαλείας του συστήματος.www.news247.gr
Tο έκανα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Το έκανες αυτό;
When trying to install updates from Windows Update you might receive "Updates Failed. There were problems installing some updates, but we'll try again later" with Errors: 0x80073701, 0x800f0988 - Microsoft Support
When trying to install updates from Windows Update you might receive "Updates Failed. There were problems installing some updates, but we'll try again later" with Errors: 0x80073701, 0x800f0988support.microsoft.com
Για να μην αγχώνεσαι εν τω μεταξύ, μπορείς να κλείσεις το Print Spooler service και να το βάλεις disabled ή manual για να μην ξαναξεκινήσει (εκτός εάν θέλεις).Προσπαθώ να εγκαταστήσω την ενημέρωση, αλλά το βλαμμένο διαρκώς μου βγάζει σφάλμα 0x80073701. Έχω ψάξει στο google και έχω ακολουθήσει αρκετές συμβουλές επίλυσης του προβλήματος, αλλά τίποτα δεν αποδίδει. Καμία ιδέα;
Ε τότε βάλε τα 11 αν το κάνεις!Λέω να κάνω επανεγκατάσταση των windows
Αφού είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμα. Να τα βάλω και να τρέχω πάλι μετά; Επιπλέον, θα ισχύουν τα license keys των windows 10 ή θα φάμε φόλα;Ε τότε βάλε τα 11 αν το κάνεις!![]()