wnet
Nearfieldένιος
- Reaction score
- 17.702
για το KB5004948 είναι η κουβέντα; κάπου μπερδεύτηκα...
Yeap!για το KB5004948 είναι η κουβέντα; κάπου μπερδεύτηκα...
Έχω να κάνω "format" από το 2012 που στήθηκε ο υπολογιστής με win 7...Ναι, η αλήθεια είναι ότι αν κάτι δεν πάει καλά, δεν το πολυσκέφτομαι. Φορμάτ και άντε γεια. χεχεχεχε
Αυτό το νέο pc, όλως παραδόξως δεν έχει φάει φορμάτ απο τον Νοέμβρη που το έστησα. Φαίνεται όμως ότι το τραβάει η ψυχούλα του.Έχω να κάνω "format" από το 2012 που στήθηκε ο υπολογιστής με win 7...
Μπήκαν service packs, updates, win 10, ξαναμανά updates ... και προχωράμε!
Ούτε Debian να ήταν![]()
Σε περνάω, έχω κλείσει δεκαετία με το Sony (Μάιος 2011)!Έχω να κάνω "format" από το 2012 που στήθηκε ο υπολογιστής με win 7...
κι εμένα 4ης γενιάς είναι και πήρε κανονικά το update...Με Windows10 βέβαια. Για τα 11 δεν έχω δοκιμάσει να τα εγκαταστήσω αν και τσέκαρα και το TPM δεν υπάρχει στο pc μου (Compatible TPM cannot be found).Εγώ το πρότεινα γιατί είδα ότι κάνεις φορμάτ εύκολα!
Προσωπικά τα 11 τα δουλεύω μερικές μέρες και δεν έχω προβλήματα.
Δεν δουλεύω βέβαια περίεργα/απαιτητικά προγράμματα.
Και να φανταστείς ο επεξεργαστής μου είναι Intel 4ης γενιάς.
Να ζητήσω οδηγίες γι αυτό, μιας και δεν τα πολυσκαμπάζω αυτά?Για να μην αγχώνεσαι εν τω μεταξύ, μπορείς να κλείσεις το Print Spooler service και να το βάλεις disabled ή manual για να μην ξαναξεκινήσει (εκτός εάν θέλεις).
Services -> Print Spooler (Stop + Manual)Να ζητήσω οδηγίες γι αυτό, μιας και δεν τα πολυσκαμπάζω αυτά?
Έκανα αναζήτηση στον υπολογιστή μου για Print Spooler service και δεν μού το βρίσκει...![]()
Ευχαριστώ! Δεν μπορώ από χθες να κάνω ενημέρωση, είναι χάλια το γουάι φάι, μόνο με το κινητό δουλεύει. Έκανε χθες η κόρη μου 2η δόση, μάλλον φταίει το τσιπάκιServices -> Print Spooler (Stop + Manual)
Απλά θα πρέπει να το ξανανοίγεις όταν θέλεις να τυπώσεις.
Μόνο αυτό βρίσκω. Να μην το έχει το λάπτοπ μου?Services -> Print Spooler (Stop + Manual)
Εάν δεν έχεις Αγγλικά Windows και δεν το βρίσκεις, σφύρα![]()
Δεν μπόρεσα να το βρω!Services -> Print Spooler (Stop + Manual)
Εάν δεν έχεις Αγγλικά Windows και δεν το βρίσκεις, σφύρα![]()
Ναι το μπ0ρδέλο μου έσπασε τα νεύρα προχθές...δεν μπορούσα να μπαινοβγαίνω στο παιχνίδι![]()
Windows 10 KB5005033 προκαλεί προβλήματα
Η προεπιλεγμένη λειτουργία Alt-Tab των Windows 10 φαίνεται να μην λειτουργεί για ορισμένους χρήστες μετά την κυκλοφορία δύο ενημερώσεων μέσω του Patch Tuesday (Ιούλιος και Αύγουστος 2021).iguru.gr
Δεν θα το συναντούσα πουθενά, γιατί πάντα κλείνω το News and Interests![]()
Windows 10 KB5005033 προκαλεί προβλήματα
Η προεπιλεγμένη λειτουργία Alt-Tab των Windows 10 φαίνεται να μην λειτουργεί για ορισμένους χρήστες μετά την κυκλοφορία δύο ενημερώσεων μέσω του Patch Tuesday (Ιούλιος και Αύγουστος 2021).iguru.gr