- Reaction score
- 21.712
Δεν ξέρω την ειδοποιό διαφορά του L, αλλά κάνε μια δοκιμή. Σύνδεσέ τον να τον δεί το δύστημα -αν τον δει- και μετά τρέξε και τον updater.
Με δεξι κλικ κανε extract τα αρχεια σε μια θεση και επελεξε του να παρει απο εκει drivers(force).Δεν κατάφερα να τους ενεργοποιήσω. Το exe που υπάρχει μέσα το zip δεν τρέχει. Τί άλλο μπορώ να κάνω;
Κατι ειναι ενεργοποιημενο και το κραταει σε εγρηγορση,μηπως εχεις κανενα wake on lan σε θεση on η απο usb?εμένα πρακτικά δεν πέφτει ποτέ για ύπνο , για κάποιο λόγο ξυπνάει σε λίγα δευτερόλεπτα και φυσικά ανάβει και την οθόνη
δεν έχω βρει άκρη (ΓΤΚΟ )
Εγκατέστησα τον epson updater αλλά δυστυώς δε βλέπει τον εκτυπωτή (ούτε από USB ούτε από δίκτυο).Δεν ξέρω την ειδοποιό διαφορά του L, αλλά κάνε μια δοκιμή. Σύνδεσέ τον να τον δεί το δύστημα -αν τον δει- και μετά τρέξε και τον updater.
Αυτό θυμάμαι ότι κάναμε σε παλιά windows. Δε βλέπω σχετική επιλογή στα WIN11, δηλ. να πάρει τα drivers από συγκεκριμένο φάκελο/αρχείο. Πρόοδος.Με δεξι κλικ κανε extract τα αρχεια σε μια θεση και επελεξε του να παρει απο εκει drivers(force).
Μπορείς να δεις μέσα στο Event Viewer τι είναι αυτό που τον ξυπνάει.εμένα πρακτικά δεν πέφτει ποτέ για ύπνο , για κάποιο λόγο ξυπνάει σε λίγα δευτερόλεπτα και φυσικά ανάβει και την οθόνη
δεν έχω βρει άκρη (ΓΤΚΟ )
powercfg -lastwake
powercfg -devicequery wake_armed
powercfg -waketimers
Δοκίμασε και κάποιο κοντότερο καλώδιο USB, αν υπάρχει...Εγκατέστησα τον epson updater αλλά δυστυώς δε βλέπει τον εκτυπωτή (ούτε από USB ούτε από δίκτυο).
powercfg -lastwakeΜπορείς να δεις μέσα στο Event Viewer τι είναι αυτό που τον ξυπνάει.
Logs > System > Filter Current Log > Power-Troubleshooter
Εναλλακτικά, παίζει και γραμμή εντολών:
powercfg -lastwake
powercfg -devicequery wake_armed
powercfg -waketimers
Εμένα πρόσφατα την έκανε η σαβούρα της HP που εγκαταστάθηκε με το "έτσι θέλω", ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν HP printer
Το ρημάδι είχε ενεργοποιημένο το wakeup on lan , το έσβησα και μάλλον δούλεψε, αύριο θα δείξειΌτι δεν τον αφήνουν να κοιμηθεί η κάρτα δικτύου και usb, αν καταλαβαίνω καλά... κάπου στις ρυθμίσεις τους (πιθανότερα στο Bios) πρέπει να υπάρχει η απενεργοποίηση αυτής της δυνατότητας.
Εγκατέστησα τον epson updater αλλά δυστυώς δε βλέπει τον εκτυπωτή (ούτε από USB ούτε από δίκτυο).
Αυτό θυμάμαι ότι κάναμε σε παλιά windows. Δε βλέπω σχετική επιλογή στα WIN11, δηλ. να πάρει τα drivers από συγκεκριμένο φάκελο/αρχείο. Πρόοδος.
(BTW, το μακ βλέπει μια χαρά τον παλιό-πρίντερ, ούτε downloads, ούτε τίποτα! Τυπώνει και δικτυακά, μέσω καλωδίου και WIFI)