- Reaction score
- 82.092
παιδάκια...δεν ανεβάζουμε τέτοια σάιτς...από την στιγμή που δεν είναι επίσημος μεταπωλητής....
πειρατεία χελόου
πειρατεία χελόου
έκανα reset UEFI στα defaults και π@π@ρι@.Μπας και είναι disabled το TPM απο το UEFI;
Ακολούθησα την λύση του restore!Format παραείναι "πυρηνική" λύση.
Μετά τις ρυθμίσεις BIOS/UEFI, δες εάν έχεις κανένα πρόσφατο UEFI update από τον κατασκευαστή της μητρικής. Εάν και έτσι δεν κάνεις δουλειά, πάρε με τη σειρά αυτό:
![]()
Troubleshoot the TPM
Learn how to view and troubleshoot the Trusted Platform Module (TPM).learn.microsoft.com
Ποτέ δεν κατάλαβα ποιος ο πρακτικός λόγος αποφυγής online λογαριασμού σε έναν οικιακό χρήστη αν μιλάμε για μη πειρατικό λειτουργικό.![]()
WinJS Παράκαμψη του Microsoft Account
Αυτή την εβδομάδα, η Microsoft κατέστησε πολύ σαφές ότι θέλει να αποκλείσει τη δημοφιλή λύση BYPASSNRO, που χρησιμοποιείται για την παράλειψη του διαδικτύου και τους ελέγχους απαιτήσεων λογαριασμού…iguru.gr
Στο onedrive έχω 25 GB χώρο free.Ποτέ δεν κατάλαβα ποιος ο πρακτικός λόγος αποφυγής online λογαριασμού σε έναν οικιακό χρήστη αν μιλάμε για μη πειρατικό λειτουργικό.
Ναι, αυτά τα ήξερα και τα εντάσσω περισσότερo στα αντιδραστικά αρνητικά, τα ίδια περίπου που λένε όσοι προτιμούν Linux.Σύμφωνα με τον Chat ():
Εγω προσωπικά δεν γουστάρω το να κάνουν force κάτι που δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό στον καταναλωτή.
Αν έχει άλλα αρνητικά που ξεφεύγουν δεν ξέρω, δεν με νοιάζει, όσο ακόμα μπορώ να το παρακάμπτω
Το να κάνεις online accounts και για πιθανούς έξτρα χρήστες του PC είναι τουλάχιστον ένα μικρό inconvenience.
Όσο ο πολύς κόσμος είναι από ανύποπτος έως άσχετος και αποθηκεύει ταινίες μέσα στα έγγραφα, η Microsoft και η Apple θα στήνουν δόκανο για να χρεώνουν cloud.Ποτέ δεν κατάλαβα ποιος ο πρακτικός λόγος αποφυγής online λογαριασμού σε έναν οικιακό χρήστη αν μιλάμε για μη πειρατικό λειτουργικό.
Μπα, πιο πολλοί πάνε για σαφάρι απ' αυτούς που έχουν Safari.(άντε να βάλω και τον Safari εδώ )
Κάνει και τέτοια το Bosch; Ευτυχώς το δικό μου Bosch (πάγκου) δεν έχει τέτοιες... ευκολίες!Μόνον λόγοι προσωπικών δεδομένων, αφού μπορεί να συνδέσει η Microsoft τον υπολογιστή με τον συγκεκριμένο χρήστη.
Σε μαζικές όμως εφαρμογές τα πράγματα περιπλέκονται όταν έχεις δεκάδες ή εκατοντάδες κοινόχρηστα συστήματα.
Θα φτάσουμε σαν το πλυντήριο της Bosch που δεν ξεβγάζει τα πιάτα αν δεν κάνεις λογαρισμό στο cloud;
Obligatory xkcdΟύτε κάτι που να με ψήνει να κάνω MS Account (βασικά έχω, αλλά δεν το κάνω assign σε PC).
Είναι λίγο αντιδραστικό όλο αυτό; Ναι.
Αλλά έτσι ξεκινάνε οι τέτοιου τύπου κολωσσοί και καταλήγουμε να έχουμε διαφημίσεις στον file explorer, search bar με ads, μη δυνατότητα να ξεφορτωθούμε κάποιο ενσωματωμένο app/feature, κλπ.
Τα μισά από αυτά γίνονται ούτως ή άλλως και δίχως account (ποιός χρησιμοποιεί κάτι άλλο από Chrome / Firefox (άντε να βάλω και τον Safari εδώ)
Το cloud είναι απαραίτητο για μένα. Πληρώνω συνδρομή σε Google και Apple (από 200 GB) για να έχω μαζεμένα όλα τα χρήσιμα αρχεία. Το OneDrive είναι πανηγυρτζίδικο. Έχω δωρεάν 15 GB για τα έγγραφα και κάποια πιο ασήμαντα αρχεία των Windows.Όσο ο πολύς κόσμος είναι από ανύποπτος έως άσχετος και αποθηκεύει ταινίες μέσα στα έγγραφα, η Microsoft και η Apple θα στήνουν δόκανο για να χρεώνουν cloud.
για οικιακή όντως από την στιγμή που ο χρήστης γνωρίζει δυο πράματα βασικά....αλλά ελα να έχεις να κάνεις 2-3 φορμάτ τη μέρα...και να σου γεμίζουν τους πάγκους μηχανήματα που έπρεπε να τα έχεις κατεβάσει σε ένα 2-3ωρο....κ αντί γι αυτό να τρως 2 κ 3 μέρες(το ρεκόρ μου είναι 2βδομάδες σε μικροσοφτ ακάουντ και 1 μήνα σε λογαριασμό Επικ) με το να προσπαθείς να συνεννοηθείς με τον πελάτη για το ΑΝ έχει λογαριασμό μικροσοφτ...ποιος είναι....πότε τον έκανα....δεν θυμάμαι να έκανα...μόνο του τα έκανε....δεν θυμάμαι κωδικό..δεν θυμάμαι το μειλ που το έκανα..αυτό το μέιλ μου το είχε φτιάξει ο μπατζανάκης στη Θεσσαλονίκη που ξέρει από κομπιούτερς, .κάτσε να ρωτήσω τον μικρό όταν γυρίσει σπίτι...να σε παίρνει ο μικρός...να μην θυμάται και ο ίδιος γιατί το μέιλ του το είχε φτιάξει ένας άλλος φίλος... κλπΠοτέ δεν κατάλαβα ποιος ο πρακτικός λόγος αποφυγής online λογαριασμού σε έναν οικιακό χρήστη αν μιλάμε για μη πειρατικό λειτουργικό.