Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 29.436
Mόνο 2999,99 €
Αυτό με τα κανάλια ροδίου πάνω στο αλεξίσφαιρο PCB και την 2Χ100WRMS έξοδο ακουστικών?Να πάρεις το Χiaomi redmi 18 Note plus pro gold supreme ultimate super special edition.
Είναι θέμα του Viber. Το έχουν και άλλοι με άλλα κινητά, άλλα brand, μέχρι και άλλο OS.Μετά από κάποιους μήνες επέστρεψα στο Xiaomi, το οποίο εν τω μεταξύ αναβαθμίστηκε σε HyperOS.
Το πρόβλημα είναι πως πλέον δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο Viber (όχι πάντα τέλος πάντων), πρέπει να ανοίξω εγώ το Viber και μετά σκάνε.
Έχω ελέγξει ρυθμίσεις ειδοποιήσεων (αν και δεν είχα αλλάξει κάτι προφανώς), έβαλα "No restrictions" στην επιλογή "Battery saver" της εφαρμογής, το έκανα lock στη λίστα με τα ανοιχτά apps, τίποτα.
Όπως καταλαβαίνετε είναι άκρως ενοχλητικό, δεν μπορώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το κινητό έτσι.
Any ideas? Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος; (στο internet πολλοί, συγκεκριμένη λύση όμως δεν βλέπω)
Στο ίδιο κινητό παλιότερα δεν είχα θέμα. Μετά άλλαξα κινητό για κάποιους μήνες, επίσης δεν είχα θέμα. Και τώρα που επέστρεψα σε αυτό το κινητό (ούτε καν format δεν έκανα, όπως ήταν από πριν, απλά μεσολάβησε το HyperOS update) έχω αυτό.Είναι θέμα του Viber. Το έχουν και άλλοι με άλλα κινητά, άλλα brand, μέχρι και άλλο OS.
Το κάνει και σε εμένα που και που. Μια έρχονται τέλεια τα notifications, μια κοιμούνται, μια τα δείχνει αργά, μια τα δείχνει μόνο αν ανοίξω την εφαρμογή...
Και χτυπάνε μόνο στο Viber ?Στο ίδιο κινητό παλιότερα δεν είχα θέμα. Μετά άλλαξα κινητό για κάποιους μήνες, επίσης δεν είχα θέμα. Και τώρα που επέστρεψα σε αυτό το κινητό (ούτε καν format δεν έκανα, όπως ήταν από πριν, απλά μεσολάβησε το HyperOS update) έχω αυτό.
Πιο λογικό μου ακούγεται να φταίει κάτι στα power/sleep settings του λειτουργικού, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω να φταίει και η εφαρμογή κάπως.