Yamaha DSP-AX2 Πρόβλημα στον ήχο

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους,

Ειμαι κατοχος του ενισχυτη που γραφω στον τιτλο και στο analog παιζει κανονικα αλλα στο ψηφιακο (spdif/toslink) στο αριστερο μπροστα καναλι κανει ψηφιακα παρασιτα (χιονια, παραμορφωση). Δοκιμασα να αλλαξω ολους τους πυκνωτες του καναλιου στην πλακετα του Dsp αλλα δεν αλλαξε τιποτα. Επισης στο διαγνωστικο μενου που εχει σε καποια modes παιζει κανονικα οπως το Front mix: 5ch και στο LFE/BASS:MAIN και στο ANALOG BYPASS δεν βγαζει καθολου ηχο στο μπροστα καναλι μονο στα πισω και το κεντρικο δεν δουλευει πουθενα. Στα υπολοιπα diagnostic modes παρασιτα. Εχω ρωτησει στην Yamaha μου ειπαν δεν αξιζει επισκευη λογω κοστους. Επισησ το πηγα σε εναν στην περιοχη μου ηλεκτρονικο και δεν καταφερε ουτε αυτος να τον επισκευασει. το Service Manual ειναι αυτο: https://www.manualslib.com/manual/908028/Yamaha-Dsp-Ax2.html
Αν εχει καποιος καποια ιδεα θα ηθελα να την ακουσω μπας και βρεθει λυση.

Attachments

Reaction score
6.790
Επισησ το πηγα σε εναν στην περιοχη μου ηλεκτρονικο και δεν καταφερε ουτε αυτος να τον επισκευασει.
Ποιά είναι η περιοχή σου? Τόσο πολύπλοκα μηχανήματα δεν τα πάμε σε κάποιον που δεν έχει ανάλογη εμπειρία .

Last edited:

Reaction score
167
Γιάννης Παπασπύρου στην Καλλιθέα.
Μου είχε επισκευάσει πριν πολλά χρόνια ένα dsp a1 , και από όσο θυμάμαι έχει ένα ίδιο με τον δικό σας για ανταλλακτικά.

Reaction score
6.790
Κομοτηνή φίλε
Θα πρότεινα να μην πειραματιστείς άλλο με τον ενισχυτή.......επικοινώνησε με την αντιπροσωπεία να σε καθοδηγήσουν αυτοί,που είναι ο πιο κοντινός αξιόπιστος τενχικός.Θεσσαλονίκη θα έχουν σίγουρα.
μετακινήστε το παιδιά και αυτό και κλείστε αυτό εδώ.......έχουν ανοιχτεί δύο θέματα.

Reaction score
0
Γιάννης Παπασπύρου στην Καλλιθέα.
Μου είχε επισκευάσει πριν πολλά χρόνια ένα dsp a1 , και από όσο θυμάμαι έχει ένα ίδιο με τον δικό σας για ανταλλακτικά.
Καλώς σε ευχαριστώ πολυ
Θα πρότεινα να μην πειραματιστείς άλλο με τον ενισχυτή.......επικοινώνησε με την αντιπροσωπεία να σε καθοδηγήσουν αυτοί,που είναι ο πιο κοντινός αξιόπιστος τενχικός.Θεσσαλονίκη θα έχουν σίγουρα.
μετακινήστε το παιδιά και αυτό και κλείστε αυτό εδώ.......έχουν ανοιχτεί δύο θέματα.
Έχω μιλήσει και μου είπανε δεν αξίζει λόγω κόστους

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.309
Members
38.169
Νεότερο μέλος