- Reaction score
- 7.905
Το 105 μοναχό του το δοκίμασες;Ποιος θα παιζει καλυτερα δικαναλο ο YAMAHA CX-A5000 Pre-Amp, ή ο Plinius M8
Preamplifier? , πηγη το oppo -105 ..![]()
Υ.Γ.:

Το 105 μοναχό του το δοκίμασες;Ποιος θα παιζει καλυτερα δικαναλο ο YAMAHA CX-A5000 Pre-Amp, ή ο Plinius M8
Preamplifier? , πηγη το oppo -105 ..![]()
Για ποιο λόγο πρέπει να γίνει αυτού του είδους η συνδεσμολογία;Τωρα εχω το οππο 93 πανω του σαν ''προ'' αρα παιζει σαν τελικος ο ζ9,γιατι με τον 5000 δεν γινεται το ιδιο;
oεεεο
Έλα ντε.Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλει να κάνει..Για ποιο λόγο πρέπει να γίνει αυτού του είδους η συνδεσμολογία;
Τωρα εχω το οππο 93 πανω του σαν ''προ'' αρα παιζει σαν τελικος ο ζ9,γιατι με τον 5000 δεν γινεται το ιδιο;
oεεεο
δεν τα πιανω αυτα παιδες![]()
εαν εχεις σχετικα νορμαλ απο αποψη διαστασεων χωρο, χτυπα μερικα ενεργα μικρα ηχεια να καλυψεις αυτα που θες και ασε τον z9 στο ρολο του...4 ηχεια υψους μπρος-πισω δε θες?...κατι σαν τα Behringer, νομιζω θα ειναι μια χαρα...Λογικο ειναι ετσι που τα γραφω χαχα
λοιπον εχω τον z9,πανω του ειναι ο parasound a21 για τα 2 μπροστινα και τα αλλα 5 ηχεια[κεντρ/πλαινα/πισω]τα οδηγει ο ζ9
Επισης πανω του αναλογικα εχω το οππο 93
σκεφτομουν μια αναβαθμιση με τον προ 5000 και επεκταση σε 11.2 με μικρα ηχεια για τα του υψους μπροστα πισω.Επισης λογω κοστους σκεφτηκα να κρατουσα τον z9 σαν τελικο κεντρικου και διπολων στο πλαι που θελουν ρευματα και με την φτηνη προσθηκη ενος πχ 6καναλου marantz να καλυπτα τα λιγοτερο απαιτητικα πισω και υψους FR/BA ηχεια.Ο λογος διπλος λιγοτερο κοστος και αποφευγω να σκοτωσω τον z9[τον λυπαμαι]
Γνωριζω οτι ειναι λιγο μπακαλιστικος ο τροπος που σκεφτηκα αλλα ...τα γνωστα αλλα
παραπανω δεν ......