Yamaha RX-V 1800 ή Denon AVR-2310

Reaction score
0
Νέο ερώτημα, με βάση τις τιμές της αγοράς θα στοιχίζουν πάνω κάτω το ίδιο.

Υποθέτω ότι ο πρώτος θα έχει καλύτερο ήχο ενώ ο δεύτερος πιο ενημερωμένο εξοπλισμό.
Δεν μπορώ να υποθέσω για την επεξεργασία video.

Κάθε άποψη δεκτή.

Η διαφορά στον ήχο άραγε θα είναι μεγάλη;

Reaction score
0
Απάντηση: Yamaha RX-V 1800 ή Denon AVR-2310

Ναι και εγώ απορώ γιατί έκανες τέτοια υπόθεση??Δυστυχώς το περιτύλιγμα ή οι ταμπέλες ξεγελούν!!!Beware my Friend!! Αν μπορείς να τους βρεις κάπου να τους ακούσεις ή αν τους έχει κάποιος φίλος και εκφέρει γνώμη τότε υποθέτουμε.

Reaction score
0
Μετά από 5 μέρες συμβίωσης με τον Yamaha 1900,με τον οποίο δε πρέπει να έχουν διαφορές στον ηχητικό τους "οπλοστάσιο" θα πω πως είμαι απλά εντυπωσιασμένος! Μιλάμε για surround απόδοση αξιώσεων. Πριν από αυτόν είχα τον pioneer 1016, ο οποίος ήταν εξαιρετικός, και τον έχει πατήσει κυριολεκτικά! Και σε δικάναλη ακρόαση είναι καλός, αλλά εκεί πάντα προτιμώ κάποιον, μέτριο έστω, δικάναλο. Το θέμα είναι να τον βρεις.Και εγώ ξεκίνησα για τον 1800 και δεν τον βρήκα, στη Σαλονίκη τουλάχιστον. Τον Denon δεν τον άκουσα,έχω ακούσει όμως πολύ καλά λόγια για δαύτον, την εταιρεία τη σέβομαι άπειρα, και μπορεί να τον είχα πάρει αν δεν έπρεπε να περιμένω 15 μέρες λόγο κλειστής αντιπροσωπείας (μπανάκια γαρ). Απλά για καλό Denon νομόζω πως πρέπει να τα σκάσεις και μετά...τον χαίρεσαι! (Οπότε ψηφίζω τον 1900 ή τον 3809!)

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.327
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent