Yamaha RX-V2600 , RX-V1600 Receivers

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Μπορει να ειναι, ομως στα 2Ω με 20% THD και στα 3Khz και το καθε καναλι οδηγουμενο ξεχωριστα.
ΛΥΣΣΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ Ε?

Reaction score
1
ΩΠΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Που το είδατε το 7χ190?

Στο site της Yahama τόσο για τον 2600 όσο και για τον 4600 αναφέρει 7χ130 ! ότι δηλαδή για ήταν για τον 2500.

Δεν έχει αλλάξει κάτι τραγικό στο ενισχυτικό μέρος παρά +6000 μf στους πυκνωτές συνολικά.

Το power consumption του 2600 είναι στα 500 watt.

Απλά λόγω του THX select2 μπορεί να διαχειριστεί με φορτία 4Ω με μεγαλύτερη άνεση από ότι ο 2500. Εγώ βέβαια εχω συνδέσει τα chario 200T που έναι 4Ω στον 2500 και κανένα πρόβλημα.

Τέλος για τον 4600 αναφέρει 7χ130 στα 8Ω 20hz-20Khz με 0.04% THD
7x190 στα 4Ω 1Khz με 0.7% THD
7x180 στα 8Ω 1Κhz με 10% THD maximum power

και φυσικά αυτά είναι το πολύ σε 2 channel driven ταυτόχρονα.

Σε 5-κάναλο ή 7-κάναλο κανείς δεν ξέρει......

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Εγω εκανα την ερωτηση, αν βγαζει ο 4600 7χ190 γιατι εγραψε ο minas παρπανω οτι ενας καλος λογος για την αποκτηση του ειναι τα 7χ190.
Παντως με 500watt power consumption και τα 7χ130 πολλα μου φαινονται.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Πραγματικό θηρίο δηλαδή!!!

(και φαντάσου βασισμένος στις προδιαφραφές να πάρεις και τίποτα δύσκολα ηχεία... μπουχαχαχαχα...)

Reaction score
1
Με 5 κανάλια οδήγηγη 5Χ38W στα 8Ω σας κάνουν???? Και να είχαν και δυνατότητα οδήγησης κάτι θα γινόταν αλλά επειδη μάλλον στα 4Ω θα πηγαίνει στα 5Χ45 φαντάζεστε μιλάμε για πολύ δύναμη!!!!!!!
Σε Αλλα reviews και κατ'επέκταση με - ίσως - διαφορετικές συνθήκες μέτρησης εχει δείξει άλλα αποτελέσματα.

Για τον 2500 εν παραδείγματι στα εργαστήρια του Ηχος εδειξε 7χ53 και 5χ90. Επίσης για τον ίδιο ενισχυτή σε άλλα ξένα reviews εχουν δείξει άλλα νούμερα .... και πάει λέγοντας....

Η λύση τελικά είναι μονόδρομος για σωστή ενίσχυση. Συνδιασμός καλού AV και τελικού όσων καναλιών επιθυμεί ο καθείς.

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Reaction score
0
Eπιτελους!! Να βγω στη "γυρα" δηλαδη!!! :)
"Πατερα " Γιαννη τ'ακουουουουουουουουους ??????????????? :D :D :D
Φιλε maroulisk ακριβως ποσο;

Reaction score
0
Υπάρχει σε κανένα μαγαζί βρε παιδιά διότι πήρα στο ΝΑΚΑ και μου είπαν οτι δεν τον έχουν ακόμη και η τιμή που θα τον δίνουν ειναι 1300 ευρόπουλα!!!

Reaction score
41
Οποτε ρε συ Γιαννη να μην τον παρω; :shock: :?
Αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίζει αν αύριο ήθελες να στείλεις σε βιντ/λέα τηλεοπτικό σήμα με upscaling σε 720 ή 1080......
1)Προβολέα δεν έχεις....Αλλά και να είχες ποιός ο λόγος το χάλι τηλεοπτικό σήμα να το κάνεις 720?

2)Αν πάρεις προβολέα θα μπορείς να στείλεις σήμα στον προβολέα αλλά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ upscaling ΣΕ ΣΗΜΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!! :roll: :roll: :roll: :wink: :wink:

Reaction score
83
Γιάννης Δημητρόπουλος said:

.......αλλά φοβάμαι ότι απλά θα μεγενθύνει τα (ήδη πολλά & μεγάλα) προβλήματα εικόνας του τηλεοπτικού σήματος....... :roll: :roll: :wink:
:?Φίλε μου αν και κάπως ετεροχρονισμένα διάβασα όλα τα post για τον YAMAHA RXV2600. Θα ήθελα να μου πείτε επειδή ενδιαφέρομαι να τον αγοράσω άμεσα αν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω για τις παρακάτω δουλειές: Πρώτον με ενδιαφέρει να τον χρησιμοποιήσω ως οπτικοακουστικό κέντρο μια και πάνω του θα συνδέσω DVD-R αντιγραφικό με έξοδο composite, δοριφορικό δέκτη και dvd με σκοπό όλα αυτά να συνδεθούν σε μία είσοδο hdmi στην lcd ,άρα με ενδιαφέρει και το upscaling σε 720p or 1080i.Δευτερον αν έχει επαρκή αποθέματα ισχύος για να οδηγήσει ηχεία για home cinema ( τα δύο μπροστά είναι 180w 90db και τα υπόλοιπα δηλ. center και περιφεριακά 120W 86db). Σημειωτέον πριν από αυτόν είχα τον PIONEER VSX-2011. Φίλε μου περιμένω αν μπορείς μια άμεση απάντηση μια και είμαι στην πόρτα- που λέει ο λόγος- του καταστήματος για να τον αγοράσω. Ευχαριστώ

Το e-mail μου είναι [email protected]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.147
Members
38.289
Νεότερο μέλος
Wintersun