V
VIDEOMIX
Guest
Ανάθεμα κι αν ειναι rms και αυτά. :roll:Συγγνωμη ,ο 4600 βγαζει 7χ190?
Ανάθεμα κι αν ειναι rms και αυτά. :roll:Συγγνωμη ,ο 4600 βγαζει 7χ190?
Σε Αλλα reviews και κατ'επέκταση με - ίσως - διαφορετικές συνθήκες μέτρησης εχει δείξει άλλα αποτελέσματα.Με 5 κανάλια οδήγηγη 5Χ38W στα 8Ω σας κάνουν???? Και να είχαν και δυνατότητα οδήγησης κάτι θα γινόταν αλλά επειδη μάλλον στα 4Ω θα πηγαίνει στα 5Χ45 φαντάζεστε μιλάμε για πολύ δύναμη!!!!!!!
Αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίζει αν αύριο ήθελες να στείλεις σε βιντ/λέα τηλεοπτικό σήμα με upscaling σε 720 ή 1080......Οποτε ρε συ Γιαννη να μην τον παρω; :shock: :?
:?Φίλε μου αν και κάπως ετεροχρονισμένα διάβασα όλα τα post για τον YAMAHA RXV2600. Θα ήθελα να μου πείτε επειδή ενδιαφέρομαι να τον αγοράσω άμεσα αν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω για τις παρακάτω δουλειές: Πρώτον με ενδιαφέρει να τον χρησιμοποιήσω ως οπτικοακουστικό κέντρο μια και πάνω του θα συνδέσω DVD-R αντιγραφικό με έξοδο composite, δοριφορικό δέκτη και dvd με σκοπό όλα αυτά να συνδεθούν σε μία είσοδο hdmi στην lcd ,άρα με ενδιαφέρει και το upscaling σε 720p or 1080i.Δευτερον αν έχει επαρκή αποθέματα ισχύος για να οδηγήσει ηχεία για home cinema ( τα δύο μπροστά είναι 180w 90db και τα υπόλοιπα δηλ. center και περιφεριακά 120W 86db). Σημειωτέον πριν από αυτόν είχα τον PIONEER VSX-2011. Φίλε μου περιμένω αν μπορείς μια άμεση απάντηση μια και είμαι στην πόρτα- που λέει ο λόγος- του καταστήματος για να τον αγοράσω. ΕυχαριστώΓιάννης Δημητρόπουλος said:
.......αλλά φοβάμαι ότι απλά θα μεγενθύνει τα (ήδη πολλά & μεγάλα) προβλήματα εικόνας του τηλεοπτικού σήματος....... :roll: :roll: