Yamaha Rxv-1500

Reaction score
0
Κατ΄αρχήν θα ήθελα να σας πώ πόσο χαίρομαι που ανακάλυψα αυτό το site και έγινα και εγώ μέλος του. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας το πρόβλημα που μου έτυχε με τον προαναφερόμενο ραδιοενισχυτή και πώς αντέδρασε το κατάστημα του Νάκα στην Πάτρα. Ανέβηκα Αθήνα και αγόρασα την συγκεκριμένη συσκευή απο την Ηχοέκφραση. ¨Εμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση και την τιμή που μου έκαναν τα παιδιά. Το απόγευμα της ίδιας μέρας και αφού επέστρεψα σπίτι μου άρχισα να στήνω το σύστημα. Όταν τελικά μετά από κόπο ήμουν έτοιμος να .... ακούσω, άρχισα να ακούω ένα πρόβλημα στην μία έξοδο του ενισχυτή..........(Front Left). Επικοινώνησα με τον Αντρέα στην Ηχοέκφραση, του ανέφερα το πρόβλημα και πως θα απευθυνθώ στο οικείο κατάστημα του Νάκα. Ο Αντρέας μου είπε πως ότι χρειαστώ, ακόμη και άν χρειαστεί αλλαγή δενυπάρχει πρόβλημα. Πήγα λοιπόν στον Νάκα εδω στην Πάτρα, όπου είπα στα παιδιά το πρόβλημα που αντιμετώπιζα με τον ολοκαίνουργιό μου ενισχυτή και με παρέπεμψαν αμέσως στο Service της εταιρείας στην Πάτρα. Αφού πιστοποιήθηκε το πρόβλημα της συσκευής και από τον αρμόδιο τεχνικό, τότε το κατάστημα (κατόπιν συνεννόησης με το κεντρικό στην Αθήνα) πρόθυμα και χωρίς καμμία δυσθυμία μού έδωσε ένα καινούργιο. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά στο κατάστημα του Νάκα που αντιμετώπισαν την ατυχία μου με κατανόηση και συμπάθεια και με εξυπηρέτησαν τάχιστα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον Αντρέα τον Καφάτο που με είχε διαβεβαιώσει πως άν δεν έβρισκα άκρη στην Πάτρα θα το τακτοποιούσε εκείνος το πρόβλημα. Να΄ναι καλά όλοι τους που τώρα απολαμβάνω επιτέλους αυτό το υπέροχο μηχάνημα. JEFE

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θαναση , οπως σου ειχα πει "μηχανηματα ειναι" :wink:
Δεν εκανα τιποτα , οι ευχαριστιες πρεπει να πανε αποκλειστικα στα παιδια του Νακα.
Χαιρομαι που ολα πηγαν κατ'ευχην :wink:

Reaction score
0
Πολύ καλά παιδιά και έτοιμα να λύσουν απορίες σχετικά με τα μηχανήματα που ενδιαφέρεσαι. Θα ήθελα να είχαν μεγαλύτερη ποικοιλία σε audio speakers αλλά έχουν μόνο λίγες εταρείες που αντιπροσωπεύει ο Νάκας.
Όσο για το YAMAHAκιας εγώ είμαι BMWάκιας αλλά ενισχυτή αγόρασα YAMAHA και απολαμβάνω ήχο.
JEFE[/color]

Reaction score
49
   Όσο για το YAMAHAκιας εγώ είμαι BMWάκιας αλλά ενισχυτή αγόρασα YAMAHA και απολαμβάνω ήχο.                          JEFE[/color]

Όπως αναφέρει ο Ανδρεάδης, εγώ Καβασάκιας είμαι!! :D :D :D :D

Και όντως απολαμβάνω ήχο (κυρίως σε ταινίες) από τον ΥΑΜΑΗΑ μου!!! :D :D

Reaction score
7

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88