- Reaction score
- 1.145
ρε παιδιά, δεν παίζεστε ρε παιδιά, αλήθεια σας λέω
Πιστεύω πως αδικούμε την προσπάθεια με αυτές τις σκέψεις.Όχι αγαπητέ μου... Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Δεν είναι άθλος. Είναι υποχρέωση
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι στηρίζω το περιοδικό και κάθε άλλο περιοδικό και το αγοράζω. Και θέλω και περισσότερο. Τα έχουμε ανάγκη. Η τοποθέτηση μου είναι καλοπροαίρετη. Αλλά όταν θέλετε να είστε σοβαροί και να σας εμπιστεύεται το κοινό σας πόσο μάλλον εσείς που πάτε να χτίσετε ένα κοινό, θα πρέπει να είστε και συνέπεις. Τα περιοδικά αμά στον κόσμο έχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες κυκλοφορίας και όχι οπότε ναι. Ανεξάρτητα των κακοδαιμονίων , καταστροφών και κορονοιων. Η πρακτική λέει ότι έχω έτοιμο υλικό για 3-4 τεύχη και όχι μόνο για το επόμενο ώστε ότι και να γίνει να μπορώ να βγάλω
Τεύχος. Δεν είμαι ειδικός ... Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι πολλοί παράμετροι, αλλά η λογική "πάλι καλά που το βγάζω οπότε μπορώ" δεν είναι ότι καλύτερο για αρχή. Και είναι και διμηνιαίο!!! Μας αρέσουν, τα έχουμε ανάγκη, τα στηρίζουμε αλλά έχουμε και απαιτήσεις.
Καλή συνέχεια και το αναμένουμε στά περίπτερα
Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση με περισσότερες πληροφορίες
- . . . και εξακολουθώ να μην βρίσκω κάτι προσβλητικό στα γραφόμενά μου ( και γενικά δεν είναι του χαρακτήρα μου ) . . . επίσης και εσύ δέχεσαι την μη πολύ σαφήνεια του αρθρογράφου . . . αυτό που κάνεις τί είναι ; . . . ντεμί προσβλητικό ;attention! λοιπόν
mr spock, αυτό πού γράφεις "...αριστοτεχνικά ο Σταματάκος πέρασε τον ύφαλο της extra λαμπάτης τροφοδοσίας του προενισχυτή Lamm..." είναι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ! (δέν ξέρω αν το κατάλαβες. θέλω να πιστεύω πώς μάλλον όχι / και ευτυχώς!)
διότι, αφήνει υπονοούμενα και για τόν Σταματάκο (έναν έγκυρο, σύμφωνα με τα λεγόμενα σας, ριβιούερ)
(ΟΧΙ!! δέν έχω τ/φ -ακόμα τουλάχιστον- μαζί του / και ας κρατάει ακόμα, μετά από 3 (4?) και πλέον μήνες, τα μηχ/τα),
αλλά και για εμένα. δηλαδή τόν αντιπρόσωπο (Μιχ. Φουάσης MF Audio)
(φυσικά και για τούς Lamm)
και εκτός τού ότι είναι προσβλητικό (αυτό πού έγραψες), είναι και ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ!
διότι, το τροφοδοτικό στόν προενισχυτή Lamm L2 Reference (ή L2.1) ΔΕΝ είναι extra. είναι μαζί. είναι το τροφοδοτικό του!
Δέχομαι, ότι δέν ήταν πολύ σαφής (ο Δ.Σ.). και δέχομαι -και συμφωνώ- και αυτά πού γράφεις περί μικρής "εμβάθυνσης" και "ανάλυσης" τού τεστ.
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια.Το Νο. 2 είναι πραγματικά πολύ καλό και χορταστικό τεύχος!
Χαιρόμαστε που σας αρέσε περισσότερο το 2ο τεύχος.Βελτιωμένο το 2ο τεύχος. Keep up the good work!
mr spock, "ευτυχώς" (όσο και αν ακούγεται αυτό σχήμα οξύμωρο)- . . . και εξακολουθώ να μην βρίσκω κάτι προσβλητικό στα γραφόμενά μου ( και γενικά δεν είναι του χαρακτήρα μου ) . . . επίσης και εσύ δέχεσαι την μη πολύ σαφήνεια του αρθρογράφου . . . αυτό που κάνεις τί είναι ; . . . ντεμί προσβλητικό ;
Το πήρα κι εγώ σήμερα, πολύ ωραίο,πλήρες.Καλυπτει ένα κενό που το είχε ανάγκη ο κόσμος. Επίσης μην έχετε έννοια για τη ψηφιακή έκδοση, το έντυπο περιοδικό δεν αντικαθιστάται !!