- Reaction score
- 22.163
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις...
ΠΩς δεν υπαρχει κοινο...........εδω δινουν χιλιαρικα ολοκληρα για καλωδια ρευματος και αλλα τοσα για βασεις λαστιχενιες για τις συσκευες στα ρακ τους... Αλλά απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει κοινό διαθέσιμο να πληρώνει.
Αλλά είναι τσίπηδες με το 6ευρω ενός περιοδικού...ΠΩς δεν υπαρχει κοινο...........εδω δινουν χιλιαρικα ολοκληρα για καλωδια ρευματος και αλλα τοσα για βασεις λαστιχενιες για τις συσκευες στα ρακ τους..
Και λοιπόν;ΠΩς δεν υπαρχει κοινο...........εδω δινουν χιλιαρικα ολοκληρα για καλωδια ρευματος και αλλα τοσα για βασεις λαστιχενιες για τις συσκευες στα ρακ τους..
Έχεις κάποια μελέτη για αυτό; ή τα βγάζεις πάλι από το μυαλό σου όπως τόσα κ τόσα παραμύθια;Το κλείσιμο των περιοδικών και η κατάργηση των εκθέσεων έχει να κάνει και με την "μοντέρνα" δήθεν τεχνοκρατική αντίληψη περί audio. Και εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί που την ασπάζονται. Αγορές από τον καναπέ, απαξίωση του pure audio κλπ μας οδηγούν εκεί.
Αμέσως εσυ να πεταχτείς ρε….αντε μόλις ακούσεις για καλωδια και συνεμπλοκ;Και λοιπόν;
Το ξέρω.Με το "και λοιπόν;" θέλω να τονίσω ότι δεν υφίσταται θέμα τσιγγουνιας αλλά θέμα αμφισβήτησης.Κι εγώ μέσα.Αμέσως εσυ να πεταχτείς ρε….αντε μόλις ακούσεις για καλωδια και συνεμπλοκ;
Δεν εννοούσα εσένα πάντως ,….