YELLOWBOX MAGAZINE - Το νέο περιοδικό για τον ήχο & την εικόνα!

Reaction score
4.242
Αν έχεις άποψη γράψε τη και άσε τις γνωστές ειρωνείες σου.

Να συμπληρώσω ότι όλα αυτά γίνονται μόνο εδώ. Έξω υπάρ,ουν άλλες αντιλήψεις!

Reaction score
444
. Αλλά απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει κοινό διαθέσιμο να πληρώνει.
ΠΩς δεν υπαρχει κοινο...........εδω δινουν χιλιαρικα ολοκληρα για καλωδια ρευματος και αλλα τοσα για βασεις λαστιχενιες για τις συσκευες στα ρακ τους..

Reaction score
2.564
ΠΩς δεν υπαρχει κοινο...........εδω δινουν χιλιαρικα ολοκληρα για καλωδια ρευματος και αλλα τοσα για βασεις λαστιχενιες για τις συσκευες στα ρακ τους..
Αλλά είναι τσίπηδες με το 6ευρω ενός περιοδικού...

Reaction score
606
Κανένα από τα δύο περιοδικά δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες των αναγνωστών του.
Όποιος διαφημιζόμενος σκάσει τα περισσότερα έχει και την ανάλογη αντιμετώπιση.
Γι’αυτό και κανείς δεν ασχολείται και πουλάνε ψίχουλα.

Reaction score
3.373
Και λοιπόν;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.163
Το αντίτιμο του περιοδικού στο περίπτερο υφίσταται για την κάλυψη του κόστους διανομής. Μόνον. Το κόστος παραγωγής του τεύχους καλύπτεται από τις διαφημίσεις. Δεν υπάρχει επαρκής ζήτηση διαφημιστικού χώρου, δεν υπάρχει τεύχος.

Αμφότερα τα περιοδικά, θα μπορούσαν να μετατρέψουν την κυκλοφορία τους σε ηλεκτρονική, διανέμοντας pdf, αλλά δεν το κάνουν, ορθώς κατά τη γνώμη μου. Προτιμούν την έντυπη έκδοση, η οποία αποτελεί hardcopy. Την ίδια προτίμηση έχουν και πλείστοι όσοι των αναγνωστών.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.492
Επίσης αν δεν υπάρχει έκθεση δύσκολα να υπάρξει περιοδικό. Μπορεί να βγει χρήμα από μια έκθεση, ικανό να βοηθήσει το περιοδικό.

Έχω συμμετάσχει στο παρελθόν σε δύο εκθέσεις, γνωρίζω το κόστος, οπότε αν τα βάλεις κάτω, μετρήσεις τα δωμάτια, τις μεγάλες αίθουσες, ακόμη και τα μισά να φύγουν σε έξοδα, μένει ένα σεβαστό ποσό μέχρι την επόμενη. Όσο να ναι βοηθάει.

Last edited:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.163
Πέραν της ηλεκτρονικής διανομής pdf επί συνδρομή, αμφότερα τα περιοδικά θα μπορούσαν να μεταβούν σε online format, (αποφεύγοντας την πειρατεία του pdf), όπως είναι το hiendnews.gr, ή το γερμανικό fidelity-online.de. Δεν το κάνουν. Τί να κάνουμε. Άλλος κόσμος.

Για να έχετε κάποια ένδειξη για την κατάσταση που επικρατεί σ' αυτήν εδώ τη χώρα, γνωστός έλληνας youtuber, χτύπησε πόρτες διαφόρων διαφημιστών, οι οποίοι διαχειρίζονται μπάτζετ εκατομμυρίων, προσφέροντας διαφημιστικό χώρο στο κανάλι του για να καλύψει τα έξοδα και να αποφέρει και έσοδα (πέραν αυτών της πλατφόρμας, μιας που το κανάλι του είναι αμειβόμενο). Κάποιος, ή κάποιοι απ' αυτούς τους διαφημιστές, τον ρώτησαν τί ώρα παίζεται η εκπομπή του στο youtube, για να τη δουν και να την αξιολογήσουν.

Αυτά.

Reaction score
747
Από την πρώτη ύπαρξη ζωής σαυτόν τον πλανήτη έχει αποδειχθεί ότι όποιος δεν προσαρμόζεται στις εκάστοτε συνθήκες
εξαφανίζεται. Δεν είναι δα και είδος πρώτης ανάγκης. Επίσης ο Σταματάκος και πολύ παλιά είχε ένα εκπληκτικό περιοδικό το avextreme, αν δεν με απατάει η μνήμη μου, μνημείο παγκοσμίως, αλλά δυστυχώς δεν μακροημέρευσε.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.331
Το κλείσιμο των περιοδικών και η κατάργηση των εκθέσεων έχει να κάνει και με την "μοντέρνα" δήθεν τεχνοκρατική αντίληψη περί audio. Και εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί που την ασπάζονται. Αγορές από τον καναπέ, απαξίωση του pure audio κλπ μας οδηγούν εκεί.
Έχεις κάποια μελέτη για αυτό; ή τα βγάζεις πάλι από το μυαλό σου όπως τόσα κ τόσα παραμύθια;

Reaction score
3.373
Αμέσως εσυ να πεταχτείς ρε….αντε μόλις ακούσεις για καλωδια και συνεμπλοκ;
Δεν εννοούσα εσένα πάντως ,….
Το ξέρω.Με το "και λοιπόν;" θέλω να τονίσω ότι δεν υφίσταται θέμα τσιγγουνιας αλλά θέμα αμφισβήτησης.Κι εγώ μέσα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.508
Members
38.332
Νεότερο μέλος
Chris59