- Reaction score
- 76.513
Η χαρά της κατασκευής ρε άσχετε. Απο άλλους.
Σου κόβω την καλημέρα...Έξω οι βάσεις του θανάτου! ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη.
Αφού είμαι κρυφοκουμμούνι, έτσι δεν είπες;
Κόντρα στο κατεστημένο των καπιταλιστικών αμερικανικών λύσεων. Έξω οι βάσεις του θανάτου! ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη.
Και άλλα που δεν γνωρίζω ακόμη γιατί είμαι φρέσκος στον κομμουνιζμό, έχω όμως καλό τουρτομέντορα.
Στα 5 και 10 εκατοστά είναι το μικρόφωνο. Δεν νομίζω ότι παίζει και πολύ ρόλο ο χώροςαυτά Γιώργο τα πιάνει σε κλειστό χώρο
ο ζιζίκος δεν έχει κέρδος από τέτοια γκατζετάκια(τοίχους) που έχει όλος ο υπόλοιπος κόζμος
Δεν ξέρω εάν και πόσο το εννοείς, η σειρά αυτή δεν είναι κατάλληλη για γεφυρωμενη λειτουργία κάτω των 8 ωμ, εδώ το μεγάφωνο έχει απαιτήσεις...
Δεν θα λειτουργεί γεφυρωμένα, είναι δικάναλος.Δεν ξέρω εάν και πόσο το εννοείς, η σειρά αυτή δεν είναι κατάλληλη για γεφυρωμενη λειτουργία κάτω των 8 ωμ, εδώ το μεγάφωνο έχει απαιτήσεις...
Η χαρά της κατασκευής ρε άσχετε. Απο άλλους.
γιατί δεν κοιτάς έναν https://www.musicstore.de/en_BA/EUR...-power-amplifier/art-PAH0019247-000V000088901 γεφυρωμάνο
γιατί με 1 4αδα δεν θα γίνει της πτάνας?χτυπα το ...τωρα που επεσε (λιγο)
https://www.thomann.de/gr/adam_sub_2100.htm
με 2 4δες......θα γινει της putανος σε καθε χωρο
έμενα το αριστερά το όρθιο (στα 50sec) μου φαίνεται εξαιρετική περίπτωση εφαρμογής!
και αυτο!
ο χώρος πάντα συμμετέχει...βγάλτο έξω στον μπαχτσέ να δούμεΣτα 5 και 10 εκατοστά είναι το μικρόφωνο. Δεν νομίζω ότι παίζει και πολύ ρόλο ο χώρος
Κωστή...φτιάξε ένα θέμα με αρέι να δούμε, υλοποιήσεις, αρχές λειτουργίας κλπ κλπΤο μπάσο με τα υπόλοιπα τμήματα του φάσματος, δεν έχει διαφορά.
Αν το οικονομικό δεν είναι πραγματικά πρόβλημα, το απόλυτο μπάσο έρχεται με τα γνωστά εργαλεία, σαν αυτό που έδωσε ο άρτζι.
Adam, ATC, Klein & Hummel - Neumann, Westlake, και λοιπά γνωστά όπλα, αναμφισβήτητων δυνατοτήτων.
Όμως, αυτά τα όπλα, φτιάχτηκαν για να χρησιμοποιηθούν σωστά, όχι να τα πετάξεις σε μια γωνιά. Το "σωστά" σε αυτές τις περιπτώσεις, έχει όνομα: soffit mount, και στην συντριπτική πλειοψηφία των εγκαταστάσεων, όντως βρίσκονται μέσα στον τοίχο, και δε παριστάνουν τραπεζάκια για να βάζεις τα τηλεκοντρόλ..
Η θεωρητική λύση του αρέι, φυσικά υπερτερεί της οποιασδήποτε άλλης υλοποίησης, αλλά κι αυτή έχει τις απαιτήσεις της, κι αρέι δε θα γίνει ούτε με 2 ούτε με 4 μεγάφωνα, θέλει μια σειρά μεγαφώνων από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι, πολύ πολύ κοντά το κάθε μεγάφωνο με το επόμενο, ώστε να βγάλει το λοβό που θέλουμε. Οι δυνατότητες στάθμης μιας τέτοιας υλοποίησης, ακόμα και με 6" μεγάφωνα, μπορεί να είναι καταστροφική για το ανθρώπινο αυτί (άνω των 140 ντεσιμπέλ σε οποιοδήποτε σημείο του φάσματος) χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς. Θέλει μελέτη η κατασκευή, αλλά γίνεται.
Α, γκούγκλαρε και δες, υπάρχουν τα πάντα.Κωστή...φτιάξε ένα θέμα με αρέι να δούμε, υλοποιήσεις, αρχές λειτουργίας κλπ κλπ
Dahari για την ώρα κάνε array Crystalator.
άλλο να τα ακούω από σένα...Α, γκούγκλαρε και δες, υπάρχουν τα πάντα.
Δες και double bass array (DBA).
Αυτά λέμε τόσο καιρό..
Στη Βίκυ θα βρεις τα βασικά.
Για προγράμματα σχεδιασμού, ισχύει το ίδιο. Χαμός γίνεται στο δίκτυο.
θα πάθωέχω απο παλιά μπρειντάματζ ζζ καλέ
άνοιξε θέμα γιατί με έστειλες... λίγο που το είδα...Α, γκούγκλαρε και δες, υπάρχουν τα πάντα.
Δες και double bass array (DBA).
Αυτά λέμε τόσο καιρό..
Στη Βίκυ θα βρεις τα βασικά.
Για προγράμματα σχεδιασμού, ισχύει το ίδιο. Χαμός γίνεται στο δίκτυο.