- Reaction score
- 460
Καλησπερα σε ολους.Την συγκεκριμενη ερωτηση την εχω κανει και σε αλλο site αλλα η απαντηση που πηρα δεν με καλυψε απολυτα και για αυτο το λογο την παραθετω και εδω.Στηνω το home cinema τωρα και διαθετω τα εξης μηχανηματα,ενισχυτης audio video yamaha ax1,o οποιος χρησιμοποιειται μονο σαν προ αυτος δινει σημα στα μπροστινα ηχεια μεσω ενος προ krell kct συνδεδεμενος passthougt,και στην συνεχεια αυτος δινει σημα σε 2 μονομπλοκ bryston 28b sst και αυτοι οδηγουν τα jbl k2s 9800se,για κεντρικο παιζει το jbl 880 array με εναν bryston 4b sst2 συνδεδεμενο με διπλοκαλωδιωση,και πισω αλλος ενας bryston 4b sst2 που θα οδηγει τα jbl 1000 array τα .οποια και περιμενω,το sub ειναι το jbl 1500 array,και σαν πηγη το pionner lx 91 το οποιο ειναι συνδεδεμενο αναλογικα (5.1)με τον ax1.Η ερωτηση ειναι α)πιστευεται οτι εχω αναγκη εναν προ(η ολοκληρωμενο χρησιμοποιωντας μονο τις προ εξοδους του)νεας γενιας τωρα(δεδομενου οτιδεν χρησιμοποιω τα dsp)η να περιμενωτα 1.4-3D κλπ και αν τωρα τι παραπανω θα μου προσφερει ενας προ απο τον aχ1 δεδομενου την πολυ καλη αποδικοποιηση του lx 91?και β)πως ειναι καλυτερα να οδηγησω το κεντρικο με διενισχυση δηλ 300w ανα καναλι και δυο ζευγη καλωδια η μονομπλοκ 900w και διπλοκαλωδιωση.Ευχαριστω και συγνωμη εαν σας κουρασα με την μακροσκελη μου ερωτηση.